قیمت طلا امروز




 خبرگزاری مهر / ۹ ساعت قبل

رجایی‌نیا:درجه‌بندی نانوایی‌های خراسان شمالی کیفیت نان را ارتقا می‌دهد

بجنورد- معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان شمالی گفت: درجه‌بندی نانوایی‌ها با ایجاد انگیزه و رقابت می‌تواند به تولید نان باکیفیت و بهبود عملکرد واحدهای نانوایی کمک کند.
 رجایی‌نیا:درجه‌بندی نانوایی‌های خراسان شمالی کیفیت نان را ارتقا می‌دهد

هادی رجایی‌نیا در گفت‌وگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: درجه‌بندی نانوایی‌های خراسان شمالی می‌تواند نقش مؤثری در ارتقای کیفیت نان داشته باشد.

وی افزود: درجه‌بندی نانوایی‌ها ضمن ایجاد انگیزه برای تولید نان باکیفیت و سالم، زمینه رقابت و بهبود عملکرد واحدهای نانوایی را فراهم می‌کند.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان شمالی بر ضرورت نظارت دقیق بر فرآیند تولید نان تأکید کرد و گفت: نظارت‌ها باید به‌گونه‌ای باشد که ضمن صیانت از کیفیت نان، از ایجاد مشکل و کمبود سهمیه برای واحدهای فعال و خدمت‌رسانی به مردم جلوگیری شود.

رجایی‌نیا همچنین بر ساماندهی تشکل‌های نانوایان تأکید کرد و ادامه داد: نظارت هوشمند بر نانوایی‌ها باید با جدیت دنبال شود و کارت‌های کسب‌وکار و عملکرد واحدها نیز به‌صورت مستمر مورد ارزیابی قرار گیرد.

وی با اشاره به ضرورت مدیریت مصرف آرد خاطرنشان کرد: مصرف آرد بیش از میزان استاندارد باید به‌صورت دقیق بررسی و رصد شود تا ضمن جلوگیری از هدررفت منابع، توزیع آرد بر اساس نیاز واقعی انجام گیرد.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان شمالی بررسی کیفیت آرد تولیدی کارخانه‌های آرد را از دیگر الزامات این حوزه دانست و بر پایش مستمر کیفیت آرد تولیدی و تأثیر آن بر کیفیت نهایی نان تأکید کرد. کد مطلب 6921975





پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ - 20 August 2026
 جنسیس GV90 مدل ۲۰۲۷؛ شاسی‌بلند پرچم‌دار با درهای رولزرویسی
سایت اسب بخار

جنسیس GV90 مدل ۲۰۲۷؛ شاسی‌بلند پرچم‌دار با درهای رولزرویسی

پرچم‌دار جدید جنسیس با ۶۵۷ اسب‌ بخار قدرت، باتری ۱۲۳.۵ کیلووات‌ ساعتی و امکان سفارش کابین چهار نفره با درهای کالسکه‌ای یا همان رولزرویسی از راه رسیده است؛ ترکیبی که واقعاً لوکس و خاص به نظر می‌رسد.
 ناگفته‌های مهم افشین علا از گلایه‌هایش در فتنه 88 و برخورد امام شهید - تسنیم
خبرگزاری تسنیم

ناگفته‌های مهم افشین علا از گلایه‌هایش در فتنه 88 و برخورد امام شهید - تسنیم

افشین علا شاعر برجسته کشور ناگفته‌های بسیار مهمی از گلایه‌هایش در فتنه 88 و نوع برخورد امام شهید را بیان کرد.
 نقدی بر مصوبه احتمالی مجلس |  انصاف نیوز
سایت انصاف نیوز

نقدی بر مصوبه احتمالی مجلس | انصاف نیوز

رحمان بیات، روزنامه نگار در یادداشتی با عنوان «درحاشیه تصویب نامه‌ی مجلس در ۲۵ مردادماه ۱۴۰۵؛ تأمل و تدبر به‌جای خشم و ناامیدی…؟» که در اختیار انصاف نیوز قرار داده، نوشت:
 بطحایی: کارکردهای اجتماعی و فرهنگی مساجد باید احیا شود
سایت ایران آنلاین

بطحایی: کارکردهای اجتماعی و فرهنگی مساجد باید احیا شود

معاون وزیر کشور گفت: در برخی دوره‌ها مسجد از نقش اصلی خود فاصله گرفت و بیشتر به محل عبادت محدود شد و باید برای احیای ظرفیت‌های اجتماعی، فرهنگی و مردمی مساجد تلاش شود.
 ۶۰۰ هزار تومان به حقوق این دسته از بازنشستگان اضافه شد
سایت اقتصاد ایرانی

۶۰۰ هزار تومان به حقوق این دسته از بازنشستگان اضافه شد

اقتصادایرانی: یک فعال صنفی گفت: به احتمال زیاد حقوق بازنشستگان لشکری پرداخت می‌شود.
 رویای ۹ تریلیون دلاری ولیعهد سعودی در بیابان؛ چه بر سر «نئوم» آمد؟
خبرگزاری ایسنا

رویای ۹ تریلیون دلاری ولیعهد سعودی در بیابان؛ چه بر سر «نئوم» آمد؟

رسانه آمریکایی با استناد به تصاویر ماهواره‌ای، اسناد مالی داخلی و گفت‌وگو با کارکنان سابق پروژه «نئوم» گزارش داد ساخت‌وساز در تمام پروژه‌های اصلی این ابرشهر عربستان متوقف شده یا رو به توقف است؛ پروژه‌ای که هزینه نهایی آن در برخی برآوردها به ۸.۸ تریلیون دلار رسیده بود!
 پورجمشیدیان خبر داد: مساعدت دولت برای خرید و واردات اتوبوس
سایت ایران آنلاین

پورجمشیدیان خبر داد: مساعدت دولت برای خرید و واردات اتوبوس

رئیس ستاد مرکزی اربعین حسینی تاکید کرد: یک مصوبه برای خرید و واردات دو هزار دستگاه اتوبوس و یک مصوبه سه هزار دستگاهی داریم، اما در روند خرید و واردات اتوبوس مشکلاتی وجود دارد که به دلیل دخیل بودن دستگاه‌های مختلف، زمان‌بر می‌شود.
 احتمال وقوع سیل در پنج استان کشور
خبرگزاری ایسکانیوز

احتمال وقوع سیل در پنج استان کشور

سخنگوی سازمان مدیریت بحران کشور از احتمال وقوع سیل در پنج استان به دنبال صدور هشدار سطح نارنجی از سوی سازمان هواشناسی مبنی بر تشدید بارش‌ها خبر داد.