قیمت طلا امروز




 خبرگزاری مهر / ۴۳ دقیقه قبل

دستگیری «پزشک قلابی» ویتامین‌تراپی؛ سرقت از شهروندان با شیوه بیهوشی

فردی که با معرفی خود به عنوان پزشک و ارائه خدمات ویتامین‌تراپی، شهروندان را بیهوش و اموالشان را سرقت می‌کرد، توسط پلیس تهران دستگیر شد.
 دستگیری «پزشک قلابی» ویتامین‌تراپی؛ سرقت از شهروندان با شیوه بیهوشی

به گزارش خبرگزاری مهر، سرهنگ محمد افشار گفت: در پی اعلام شکایت یکی از شهروندان در روز ۲۷ مردادماه مبنی بر وقوع سرقت منزل به شیوه بیهوشی، موضوع به صورت ویژه در دستور کار مأموران کلانتری ۱۳۴ شهرک قدس قرار گرفت.

وی افزود: بررسی‌های اولیه نشان داد متهم با معرفی خود به عنوان پزشک و تحت عنوان ارائه خدمات «ویتامین‌تراپی» به منزل شاکی رفت‌وآمد داشته و در آخرین مراجعه، با تزریق ماده‌ای داخل سرم، وی را بیهوش کرده و پس از آن اقدام به سرقت اموال باارزش منزل کرده است.

سرکلانتر دوم پلیس پیشگیری تهران بزرگ ادامه داد: بنا بر اظهارات شاکی، متهم پس از بیهوش کردن وی، حدود ۴ هزار دلار، هفت قطعه سکه طلا، یک هزار درهم و دیگر اموال باارزش را سرقت کرده و از محل متواری شده است.

افشار تصریح کرد: مأموران کلانتری ۱۳۴ با انجام اقدامات اطلاعاتی و تحقیقات تخصصی، محل تردد متهم را در محدوده سعادت‌آباد شناسایی کردند و سرانجام ساعت حدود ۲۲:۳۰ روز ۲۸ مردادماه، متهم طی یک عملیات پلیسی دستگیر و به کلانتری منتقل شد.

وی با اشاره به کشف سرنخ‌های جدید در پرونده گفت: در ادامه تحقیقات، فرد دیگری نیز با مراجعه به پلیس اعلام کرد که با همین شیوه هدف سرقت قرار گرفته است. این شاکی اظهار داشت متهم با عنوان ویتامین‌تراپی به منزل وی در منطقه پونک مراجعه کرده و در آخرین مراجعه، پس از تزریق دارویی داخل سرم، وی را بیهوش و دست‌کم یک هزار و ۲۰۰ دلار از منزل وی سرقت کرده است.

سرکلانتر دوم پلیس پیشگیری تهران بزرگ خاطرنشان کرد: متهم در جریان تحقیقات، صراحتاً به سرقت به شیوه بیهوشی اعتراف کرده و تحقیقات برای شناسایی سایر شاکیان احتمالی ادامه دارد.

افشار همچنین از بررسی فعالیت متهم در فضای مجازی خبر داد و گفت: متهم صفحه‌ای در شبکه اجتماعی اینستاگرام ایجاد کرده و خود را به عنوان پزشک معرفی کرده بود، در حالی که بررسی‌های انجام‌شده نشان می‌دهد وی فاقد هرگونه تحصیلات دانشگاهی است و در سال ۱۳۹۹ از یکی از بیمارستان‌های خصوصی تهران نیز اخراج شده است.

وی افزود: …



 معاشرت اجتماعی؛ نسخه‌ای برای پیری سالم‌تر مغز
۴ ساعت قبل / خبرگزاری مهر

معاشرت اجتماعی؛ نسخه‌ای برای پیری سالم‌تر مغز

یک مطالعه جدید می‌گوید، نسخه‌هایی که بر تعامل اجتماعی و معاشرت تاکید دارند، می‌توانند به مغز سالمندان کمک کنند تا با ظرافت بیشتری پیر شوند.

 حسن مروتی رئیس مؤسسه رازی شد
۱۷ ساعت قبل / سایت هم میهن

حسن مروتی رئیس مؤسسه رازی شد

آیین تکریم و معارفه رئیس مؤسسه تحقیقات واکسن و سرم‌سازی رازی برگزار و حسن مروتی به عنوان رئیس جدید این مؤسسه معرفی شد.



پشت قفسه‌های خالی داروخانه‌ها چه خبر است؟!
سایت تابناک

پشت قفسه‌های خالی داروخانه‌ها چه خبر است؟!

بحران دارو همیشه با آمار و نمودار، خودش را نشان نمی‌دهد. گاهی خودش را در نسخه‌ای نشان می‌دهد که چند روز است دست‌به‌دست میان داروخانه‌ها می‌چرخد، در بیماری که...
چرا برخی از صدای غذا خوردن دیگران متنفرند؟
سایت تابناک

چرا برخی از صدای غذا خوردن دیگران متنفرند؟

برخی از افراد در هنگام غذا خوردن این کار را با دهان بسته انجام نمی‌دهند و با دهان خود صدا‌های چندش اوری در می‌آورند.
خبرگزاری همشهری‌آنلاین

اگر کلسترول بالایی دارید، صبح‌تان را این‌طور شروع کنید

نظام سلامت؛ از کمبود نیروی انسانی تا تجهیزات فرسوده‌
روزنامه هفت صبح

نظام سلامت؛ از کمبود نیروی انسانی تا تجهیزات فرسوده‌

بدهی ۸ تا ۹ ماهه بیمه‌ها و کمبود منابع، فشار بر مراکز درمانی و کادر درمان را افزایش داده است
پول نفت آمریکا در حساب بیماران پروانه ای؛ شفاف سازی در واریزی ها
خبرگزاری مهر

پول نفت آمریکا در حساب بیماران پروانه ای؛ شفاف سازی در واریزی ها

بر اساس اعلام دستگاه قضایی کشور، پول فروش یکی از محموله های نفتی آمریکا، به حساب بیماران پروانه ای واریز خواهد شد. اما، روند نظارت بر توزیع این پول چگونه خواهد بود.
بالا رفتن از پله‌ها خطر مرگ قلبی را کاهش می دهد
خبرگزاری مهر

بالا رفتن از پله‌ها خطر مرگ قلبی را کاهش می دهد

استفاده از پله‌ها به جای آسانسور می‌تواند بیشتر از آنچه فکر می‌کنید برای سلامتی مفید باشد.