قیمت طلا امروز




 خبرگزاری مهر / ۱۴۰۵/۰۵/۱۲

کلاهبرداری ۲ هزار میلیارد ریالی از کشاورزان با چک‌های بی‌پشتوانه

معاون مبارزه با جعل و کلاهبرداری پلیس آگاهی فراجا از انهدام یک باند سازمان‌یافته کلاهبرداری در استان تهران خبر داد.
 کلاهبرداری ۲ هزار میلیارد ریالی از کشاورزان با چک‌های بی‌پشتوانه

به گزارش خبرگزاری مهر، سرهنگ حجت متقی، معاون مبارزه با جعل و کلاهبرداری پلیس آگاهی فراجا اظهار کرد: پلیس آگاهی یکی از شهرستان‌های استان تهران موفق شد با شناسایی و متلاشی کردن یک باند سازمان‌یافته کلاهبرداری، به مبلغ ۲ هزار میلیارد ریال از اموال کشاورزان که توسط این گروه تصاحب شده بود، دست یابد.

وی افزود: این عملیات پس از ارجاع پرونده‌های متعددی با موضوع کلاهبرداری به پلیس آگاهی آغاز شد ؛ شاکیان در اظهارات خود بیان داشتند که از طریق آگهی در سایت‌های معتبر و شناخته‌شده، با شرکتی آشنا شده و مسئولان این شرکت با استفاده از فریب و نیرنگ، اقدام به خرید محصولات کشاورزی آنان کردند.

معاون مبارزه با جعل و کلاهبرداری پلیس آگاهی فراجا گفت: برای اطمینان خاطر خریداران، چک‌های صیادی ارائه دادند که پس از بررسی مشخص شد این چک‌ها هیچ‌گونه پشتوانه‌ای نداشته و صرفاً ابزاری برای فریب بوده‌اند که با توجه به حساسیت موضوع و حجم بالای خسارات، پلیس آگاهی با هماهنگی‌های قضایی و اجرای عملیات‌های گسترده اطلاعاتی، موفق به شناسایی و دستگیری ۵ عضو این باند شد.

متقی تصریح کرد: در بازجویی‌های تخصصی، متهمان به ارتکاب این جرائم اقرار کردند. بر اساس اظهارات آن‌ها، سرکرده این باند که دارای عنوان «وکیل پایه یک دادگستری تهران» است، با بهره‌گیری از تخصص حقوقی و ترفندهای خاص، افرادی را برای ثبت شرکت‌های صوری به خدمت گرفت. این باند برای جلب اعتماد قربانیان، دو دستگاه سوله را اجاره کرده و دفتر مدیریتی راه انداخت تا محیطی رسمی و معتبر را شبیه‌سازی کند.

وی خاطرنشان کرد: ترفند این باند به گونه‌ای بود که پس از تخلیه محصولات در سوله‌ها، فروشندگان را برای پذیرایی ویژه به ویلاهای اجاره‌ای منتقل می‌کردند تا در فضای آرام و صمیمی، آن‌ها را به ارائه محصولات بیشتر و فروش گسترده‌تر ترغیب نمایند. پس از جمع‌آوری حجم انبوهی از محصولات کشاورزی به ارزش تقریبی ۲ هزار میلیارد ریال، متهمان شرکت را جمع‌آوری کرده و اموال را به مکان‌های نامعلوم منتقل کردند.

معاون مبارزه با جعل و کلاهبرداری پلیس آگاهی فراجا گفت: در نهایت، تمامی اعضای این باند در عملیاتی دقیق دستگیر شده و با قرار ممنوعیت رفت و آمد، به زندان منتقل شدند. پلیس آگاهی هشدار می‌دهد که در معاملات تجاری و کشاورزی، اعتمادسازان صوری و ارائه چک‌های صیادی بدون احراز پشتوانه بانکی، می‌تواند نشانه‌ای از کلاهبرداری‌های سازمان‌یافته باشد. کد مطلب 6907444



۴ ساعت قبل / سایت آوش

پیش‌بینی هواشناسی تهران امروز جمعه ۳۰ مرداد ۱۴۰۵

بر پایه واکاوی الگوهای همدیدی و بررسی نقشه‌های پیش‌یابی، طی پنج روز آینده آسمان استان تهران صاف تا قسمتی ابری در بعضی ساعت‌ها همراه با افزایش وزش باد و افزایش ابر پیش بینی می‌شود.

طی امروز در بعضی ساعت‌ها در مناطق جنوبی، غربی، ارتفاعات و تا حدی در مناطق مرکزی استان افزایش وزش باد، گاهی وزش باد شدید در بخش‌های جنوبی به ویژه در مرز جنوبی استان و گاهی وزش باد خیلی شدید همراه با گردوخاک مورد انتظار است. 

همچنین استان تهران، طی روزهای جمعه تا دوشنبه با عبور موج ناپایداری از فراز منطقه در برخی ساعت‌ها افزایش ابر و در پاره‌ای از مناطق به ویژه در نیمه شمالی و ارتفاعات بارش رگباری با احتمال رعدوبرق و در بعضی مناطق، رخ داد مه پیش بینی می شود.

 آسمان تهران فردا ۳۰ مرداد ماه صاف و وزش باد در بعدازظهر افزایش ابر و افزایش باد با حداکثر و حداقل دمای ۳۸ و ۲۴ درجه سانتیگراد و برای شنبه ۳۱ مرداد صاف تا قسمتی ابری در بعضی ساعت‌ها افزایش باد، گاهی وزش باد شدید و بارش پراکنده با احتمال رگبار و رعد و برق با حداکثر و حداقل دمای ۳۷ و ۲۵ درجه سانتیگراد پیش بینی می‌شود.

منبع: ایسنا


۵ ساعت قبل / سایت اینتیتر

آتش‌سوزی ساختمان مسکونی در تهران

به گزارش اینتیتر به نقل از  خبرآنلاین، جلال ملکی گفت: ساعت ۱۱:۰۳ دقیقه یک مورد حریق ساختمان مسکونی سه طبقه در خیابان شوش به ۱۲۵ اعلام شد و ۳ ایستگاه به محل اعزام شدند.

وی افزود: آتش نشانان مشاهده کردند در پارکینگ ساختمان یک دستگاه خودروی وانت و مقداری وسیله مثل مثل پارچه و غیره نگهداری می شد که حریق از همان جا شروع شده بود.

سخنگوی سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهر تهران ادامه داد: دود به طبقات بالایی که مسکونی بود سرایت کرده و ۳ نفر شامل یک مادر و دو کودک قبل از رسیدن آتش‌نشان ها از ساختمان خارج شده بودند و این مادر کمی دچار دودگرفتگی شده بود اما حال وی مساعد گزارش شده است.

ملکی گفت که در حال حاضر آتش نشانان در حال لکه گیری محل آتش سوزی هستند.


۵ ساعت قبل / خبرگزاری برنا

روسیه: ایران مستقل است/ فقط تهران درباره مذاکره با آمریکا تصمیم می‌گیرد

یه گزارش برنا، «واسیلی نبنزیا» عصر پنجشنبه به وقت محلی در جمع خبرنگاران در نیویورک در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه با توجه به روابط دوجانبه میان ایران و روسیه، مسکو بر تهران فشار وارد می‌کند تا تلاش کند مذاکرات را از سر بگیرد و به این جنگ پایان دهد، گفت: روسیه، به‌عنوان یک اصل، بر هیچ‌کس فشاری وارد نمی‌کند؛ چه ایران باشد و چه هر کشور دیگری. ایران یک کشور مستقل است. آنها خودشان تصمیم می‌گیرند.

نماینده روسیه در سازمان ملل افزود: ما درباره این موضوع نیز صحبت کردیم و می‌دانیم که منشا این درگیری در کاری که ایران انجام داده یا انجام نداده نیست، بلکه در تجاوز بی‌محابا و بدون دلیلی است که ایالات متحده علیه ایران انجام داد؛ و فکر نمی‌کنم این ایران بوده باشد که از اجرای توافق‌هایی که میان ایالات متحده و ایران با کمک میانجی‌ها حاصل شده بود، عقب‌نشینی کرده باشد.

نبنزیا تاکید کرد: بنابراین فکر نمی‌کنم ما باید ایران را به‌خاطر این موضوع مقصر بدانیم. اما این مساله در شورای امنیت در حال بررسی است. امسال این اتفاق نیفتاد، اما مطمئنم که در ماه‌های آینده به آن رسیدگی خواهیم کرد.

در واکنش به کارزار اقتصادی آمریکا علیه ایران: نگران اقتصاد روسیه نباشید

سفیر روسیه در سازمان ملل درباره کارزار اقتصادی آمریکا علیه ایران و پیامد‌های آن برای سایر کشور و نیز موضع روسیه در این زمینه گفت: ما آن‌قدر تحریم و وعده برای منزوی کردن اقتصاد روسیه دیده‌ایم که دیگر توجه زیادی به آنها نمی‌کنیم، چون توانسته‌ایم خود را با هر تحریمی که آنها اعمال کرده‌اند یا هر تهدیدی که در این مسیر شنیده‌ایم، سازگار کنیم. فکر می‌کنم از عهده این موضوع هم برخواهیم آمد. نگران اقتصاد روسیه نباشید.

واکنش نماینده روسیه به ادعای ترامپ درباره تنگه هرمز

نبنزیا در واکنش به ادعای ترامپ درباره تنگه هرمز و اعلام کردن آن به عنوان قلمرو آمریکا نیز با لبخندی طعنه آمیز گفت: رئیس‌جمهور ترامپ ادعا‌های ارضی متعددی درباره نقاط مختلف جهان مطرح کرده است. امروز ما در نمایندگی دانمارک با نامزد‌های دبیرکلی سازمان ملل گفت‌و‌گو داشتیم. نام اتاقی که در آن جلسه برگزار شد، «گرینلند» بود. آیا این موضوع شما را یاد چیزی نمی‌اندازد؟

سفیر روسیه افزود: او (ترامپ) درباره ونزوئلا و بخش‌های دیگری از جهان نیز صحبت کرده است. نمی‌دانم چنین اقدامی چگونه می‌تواند مطابق با حقوق بین‌الملل انجام شود. اما به هر حال، رئیس‌جمهور ترامپ بهتر از هر کسی می‌داند چه می‌گوید. حالا باید ببینیم او قصد دارد این موضوع را چگونه عملی کند!

ایران و آمریکا پس ۲ دور جنگ و چند دور مذاکره غیرمستقیم، به یک یادداشت تفاهم برای کاهش تنش‌ها و پیشبرد مسیر دیپلماسی دست یافتند، اما این تفاهم هیچ‌گاه به مرحله اجرا نرسید و واشنگتن رویکردی متناقض میان مذاکره و فشار اتخاذ کرده است.

انتهای پیام/




 فیلم / قتل راننده تاکسی بی گناه با شلیک گلوله / دست مرد دیگری قطع شد و حالا قاتل فراری است + گفتگو با مادر داغدار
۲۰ ساعت قبل / سایت رکنا

فیلم / قتل راننده تاکسی بی گناه با شلیک گلوله / دست مرد دیگری قطع شد و حالا قاتل فراری است + گفتگو با مادر داغدار

حوادث رکنا:جوان 23 ساله‌ای در شاهرود که برای رساندن شام به یک باغ رفته بود، در جریان تیراندازی افرادی که برای انتقام از صاحب باغ کمین کرده بودند، هدف گلوله قرار گرفت و کشته شد؛ حالا 10 سال از این جنایت گذشته و متهمان اصلی همچنان فراری هستند.

 نتایج نهایی کنکور و آزمون پذیرش دانشجو معلم نیمه دوم آبان اعلام می‌شود
۲۰ ساعت قبل / سایت جهان صنعت نیوز

نتایج نهایی کنکور و آزمون پذیرش دانشجو معلم نیمه دوم آبان اعلام می‌شود

رئیس سازمان سنجش آموزش کشور با تشریح جزئیات برگزاری آزمون سراسری و آزمون اختصاصی پذیرش دانشجو معلم گفت: نتایج اولیه این دو آزمون اواخر شهریورماه و نتایج نهایی نیمه دوم آبان‌ماه اعلام خواهد شد.

 سه کشته در تصادف مشکوک جاده‌ی بلخ-سمنگان افغانستان
۱۵ ساعت قبل / سایت رکنا

سه کشته در تصادف مشکوک جاده‌ی بلخ-سمنگان افغانستان

در پی وقوع یک حادثه جاده‌ای در جاده بلخ-سمنگان در شمال افغانستان دست کم سه نفر جان باختند. علت دقیق تصادف هنوز مشخص نیست و مسئولین در حال بررسی هستند.

 کشف بیش از ۱۷ تن انواع موادمخدر در ۴۸ ساعت گذشته
۱۳ ساعت قبل / سایت تابناک

کشف بیش از ۱۷ تن انواع موادمخدر در ۴۸ ساعت گذشته

فرمانده کل انتظامی جمهوری اسلامی ایران گفت: در ۴۸ ساعت گذشته، پلیس با اجرای طرح های ارتقای امنیت در سطح کشور، همزمان در موضوعات دارای اولویت از جمله مبارزه ب...

 درگیری طایفه‌ای در ایرانشهر دو کشته بر جای گذاشت
۸ ساعت قبل / سایت تابناک

درگیری طایفه‌ای در ایرانشهر دو کشته بر جای گذاشت

درگیری میان دو طایفه در ایرانشهر به کشته شدن عابران پیاده و دستگیری تعدادی از عوامل نزاع منجر شد.

 نقدی بر آیت الله قائم مقامی و سروش محلاتی در خصوص مسئله انتقام |  انصاف نیوز
۱۵ ساعت قبل / سایت انصاف نیوز

نقدی بر آیت الله قائم مقامی و سروش محلاتی در خصوص مسئله انتقام | انصاف نیوز

مرتضی زارعی در یادداشت ارسالی به انصاف نیوز با عنوان «نقدی بر آیت الله قائم مقامی و سروش محلاتی در خصوص مسئله انتقام» نوشت: