قیمت طلا امروز




 خبرگزاری مهر / ۲ ساعت قبل

کرمانشاه در فروش محصولات دانش‌بنیان رتبه ششم کشور را دارد

کرمانشاه- معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس‌جمهور با اشاره به ظرفیت‌های علمی و فناورانه استان کرمانشاه گفت: شرکت‌های دانش‌بنیان کرمانشاه رتبه ششم کشور را به خود اختصاص داده‌اند.
 کرمانشاه در فروش محصولات دانش‌بنیان رتبه ششم کشور را دارد

به گزارش خبرنگار مهر، حسین افشین بعد از ظهر سه‌شنبه در نشست جمع‌بندی سفر به استان کرمانشاه که با حضور استاندار کرمانشاه برگزار شد، اظهار کرد: پیش از سفر به استان، اطلاعات دقیق کرمانشاه بررسی و تحلیل می‌شود تا با شناخت کافی از ظرفیت‌ها و مسائل استان، برنامه‌ریزی و تصمیم‌گیری انجام شود.

وی افزود: همزمان با بازدید معاونت علمی از پارک علم و فناوری، جلسات جداگانه‌ای نیز با حضور مسئولان بنیاد ملی علم ایران و بنیاد ملی نخبگان با اساتید دانشگاه، اساتید جوان و نخبگان استان برگزار شد تا موضوعات علمی و ظرفیت‌های نخبگانی کرمانشاه نیز مورد بررسی قرار گیرد.

افشین با تشریح ساختار معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری گفت: معاونت علمی، بنیاد ملی علم ایران و بنیاد ملی نخبگان، سه بخش اصلی این مجموعه هستند که هر کدام مأموریت مشخصی دارند؛ بنیاد ملی نخبگان بر شناسایی و نگهداشت نخبگان تمرکز دارد و بنیاد ملی علم ایران نیز در حوزه کیفی‌سازی و حمایت از پژوهش فعالیت می‌کند.

وی با اشاره به موفقیت دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در کسب جایزه «جهش» بنیاد ملی علم ایران، این موفقیت را افتخاری مهم برای دانشگاه و استان دانست و گفت: این دانشگاه در جمع ۹ دانشگاه علوم پزشکی کشور قرار گرفته که موفق به کسب این جایزه شده‌اند و لازم است این دستاورد در معرفی ظرفیت‌های دانشگاه به‌عنوان یک افتخار ملی مورد توجه قرار گیرد.

معاون علمی رئیس‌جمهور ادامه داد: در مجموع ۲۰ دانشگاه کشور موفق به دریافت این جایزه شده‌اند که ۱۱ دانشگاه از وزارت علوم و ۹ دانشگاه از دانشگاه‌های علوم پزشکی هستند و قرار گرفتن دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در این جمع، دستاورد ارزشمندی محسوب می‌شود.

افشین همچنین از حمایت معاونت علمی از دانشگاه رازی خبر داد و اظهار کرد: تلاش می‌کنیم با حمایت از دانشگاه‌ها، زمینه ارتقای جایگاه علمی آنها و قرار گرفتن در جمع دانشگاه‌های برتر و موفق کشور فراهم شود.

وی در ادامه با ارائه آماری از وضعیت شرکت‌های دانش‌بنیان استان کرمانشاه گفت: این استان دارای ۱۰۳ شرکت دانش‌بنیان است و از نظر تعداد شرکت‌های دانش‌بنیان رتبه هفدهم کشور را دارد، اما نکته مهم‌تر، میزان فروش محصولات دانش‌بنیان این شرکت‌هاست.

معاون علمی رئیس‌جمهور افزود: درآمد حاصل از …



 جبهه تجاری جنگ اقتصادی
۱ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

جبهه تجاری جنگ اقتصادی

فشار تازه آمریکا بر شرکای تجاری ایران، از تحریم نفت و شبکه‌های مالی عبور کرده و به تهدید مستقیم کشورهایی رسیده است که با تهران تجارت می‌کنند؛ رویکردی که می‌تواند هزینه تجارت خارجی ایران را افزایش دهد، اما توقف کامل آن با موانع جدی روبه‌روست.

 تاریخ‌سازی در آذربایجان؛ صباح با ۹ سال عمر به لیگ قهرمانان رسید!
۱ ساعت قبل / سایت فوتبالی

تاریخ‌سازی در آذربایجان؛ صباح با ۹ سال عمر به لیگ قهرمانان رسید!

پایگاه خبری فوتبالی- صباح باکو یکی از شگفت‌انگیزترین داستان‌های فصل جدید فوتبال اروپا را رقم زد و برای نخستین بار در تاریخ خود به مرحله لیگ قهرمانان اروپا صعود کرد. به گزارش فوتبالی، این باشگاه که تنها در سال ۲۰۱۷ تأسیس شده، حالا با عبور از مرحله مقدماتی، به جوان‌ترین باشگاه تاریخ تبدیل شده که توانسته به مرحله اصلی لیگ قهرمانان اروپا راه پیدا کند. صباح برای رسیدن به این موفقیت مسیری طولانی را پشت سر گذاشت. نماینده آذربایجان در نخستین مرحله مقدماتی مقابل نیوسنتس ولز قرار گرفت و پس از پیروزی ۲ بر ...,لیگ قهرمانان اروپا,یوفا,صباح آذربایجان,لیگ آذربایجان,پیشنهاد سردبیر

 تله بنزینی پوپولیسم
۱ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

تله بنزینی پوپولیسم

هر چند سال یک‌بار، ریتمی تکراری و آشنا در فضای اقتصادی و رسانه‌ای ایران شکل می‌گیرد؛ سناریویی که معمولا با خبرها، شایعات و تکذیب‌های پی‌درپی درباره افزایش قیمت بنزین آغاز می‌شود. ابتدا رسانه‌ها از احتمال تغییر نرخ سوخت خبر می‌دهند، سپس مقام‌های دولتی به تکذیب یا کمرنگ کردن موضوع می‌پردازند و در نهایت، فضای سیاسی کشور میان موافقان و مخالفان افزایش قیمت دو قطبی می‌شود.

 کامبک باورنکردنی: سلتیک به لیگ قهرمانان نرسید
۳ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

کامبک باورنکردنی: سلتیک به لیگ قهرمانان نرسید

سلتیک در پلی‌آف لیگ قهرمانان اروپا در اتریش یکی از تلخ‌ترین شب‌های تاریخش را تجربه کرد.

 غریب آبادی: تفاهم ایران و عمان به منزله بازگشایی تنگه هرمز نیست/ رطبق تفاهم‌نامه، هیچ شناور نظامی اجازه عبور نخواهد داشت/ شرایط عوض شده و اگر مذاکراتی با آمریکا صورت گیرد، مانند گذشته نخواهد بود
۱ ساعت قبل / سایت جماران

غریب آبادی: تفاهم ایران و عمان به منزله بازگشایی تنگه هرمز نیست/ رطبق تفاهم‌نامه، هیچ شناور نظامی اجازه عبور نخواهد داشت/ شرایط عوض شده و اگر مذاکراتی با آمریکا صورت گیرد، مانند گذشته نخواهد بود

کاظم غریب آبادی معاون حقوقی و بین‌الملل وزارت امور خارجه گفت: بر اساس این تفاهم، مسیر ورودی به خلیج فارس از آب‌های ایران و مسیر خروجی از آب‌های سرزمینی عمان خواهد بود و در هر دو مسیر، کشتی‌ها از آب‌های ایران عبور می‌کنند. این مسیر مانند یک اتوبان رفت‌وبرگشتی با عرض کل حدود ۷ مایل است.

 هفته قشنگی بود! فرصت و گل، ده سوپر گل
۱ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

هفته قشنگی بود! فرصت و گل، ده سوپر گل

ده گل برتر سومین هفته لیگ برتر فوتبال ایران. گلهایی که بغایت زیبا و دیدنی و تماشایی هستند و سعی کردیم قشنگ‌ترشان کنیم.



میانجی‌گران عزیز لطفا توجه کنید!
سایت الف

میانجی‌گران عزیز لطفا توجه کنید!

میانجی‌گران عزیز لطفا توجه کنید!
از خلاقیت تا قبح‌شکنی/ روایت عادی‌سازی رفتارهایی که نباید عادی شوند
سایت تابناک

از خلاقیت تا قبح‌شکنی/ روایت عادی‌سازی رفتارهایی که نباید عادی شوند

توقیف برنامه «درجام» را نمی‌توان صرفاً در حد توقف یک برنامه یا حذف قسمت پایانی یک محصول نمایش خانگی دید. فارغ از اینکه مبنای دقیق قضایی این تصمیم چه بوده و ک...
دولت، مغلوب نبرد سایه‌ها و شیشه‌ها
روزنامه توسعه ایرانی

دولت، مغلوب نبرد سایه‌ها و شیشه‌ها

طهمورث گیلانی در روزهایی که ناترازی انرژی، از بنزین و گازوئیل گرفته تا برق، سفره و آسایش مردم را نشانه رفته است، اظهارات اخیر معاون رئیس جمهور درباره
افزایش قیمت‌ها در بازار خودرو تازه آغاز شده است
روزنامه توسعه ایرانی

افزایش قیمت‌ها در بازار خودرو تازه آغاز شده است

رامتین موثق در روزهای اخیر، وضعیت بازارها به شکلی درآمده است که نوسانات، محدود به بازارهایی چون طلا و دلار نمانده و تمام بازارها دچار التهاب شده اند.
پایه مزد طی 10 سال از ۲۳۲ دلار به ۸۳ دلار رسید
روزنامه توسعه ایرانی

پایه مزد طی 10 سال از ۲۳۲ دلار به ۸۳ دلار رسید

در سال های اخیر و مشخصا در ماه های پس از جنگ دستمزد واقعی کارگران سقوط سنگینی را تجربه کرده است. طبق استانداردهای جهانی، دستمزد روزانه
مسأله‌ای‌ فراتر از چند قلم کالای صادراتی
روزنامه توسعه ایرانی

مسأله‌ای‌ فراتر از چند قلم کالای صادراتی

رامین پرتو جنگ تعرفه ای آمریکا و کانادا بار دیگر به یکی از جدی ترین منازعات اقتصادی در میان متحدان غربی تبدیل شده است؛ منازعه ای که از اختلاف