قیمت طلا امروز




 خبرگزاری تسنیم / ۱۰ ساعت قبل

آزادی: حضور 2 هزار نفر از جامعه شطرنج در همدان گردشگری را فعال می‌کند - تسنیم

رئیس هیئت شطرنج استان همدان از حضور جمعیت 2 هزار نفری متشکل از شطرنج‌بازان و خانواده‌هایشان در استان خبر داد.
 آزادی: حضور 2 هزار نفر از جامعه شطرنج در همدان گردشگری را فعال می‌کند - تسنیم

استانها

آرش آزادی، رئیس هیئت شطرنج استان همدان در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی تسنیم در همدان، ضمن تشریح جزئیات نوزدهمین دوره مسابقات شطرنج اوپن ابن‌سینا، از حضور 467 شطرنج‌باز از 27 استان کشور در این رقابت‌ها خبر داد و گفت: با وجود برگزاری مسابقات به صورت داخلی، استقبال شطرنج‌بازان کشور از جام ابن‌سینا بسیار قابل توجه بوده است.

آزادی در ادامه افزود: نوزدهمین دوره مسابقات شطرنج اوپن ابن‌سینا از یکم تا هشتم شهریورماه در شهر همدان برگزار می‌شود و این دوره از رقابت‌ها در دو جدول A و B جریان دارد که جدول A به صورت آزاد و جدول B ویژه شطرنج‌بازان زیر 14 سال است.

وی با اشاره به تعداد شرکت‌کنندگان این دوره افزود: در مجموع 467 شطرنج‌باز از 27 استان کشور در نوزدهمین دوره جام ابن‌سینا حضور پیدا کرده‌اند که با توجه به داخلی بودن مسابقات، آمار بسیار خوبی محسوب می‌شود. در میان شرکت‌کنندگان نیز تعداد قابل توجهی از بازیکنان مطرح کشور، قهرمانان رده‌های سنی و شطرنج‌بازان صاحب‌نام حضور دارند.

حضور پنج استاد شطرنج در جام ابن‌سینا

رئیس هیئت شطرنج استان همدان با اشاره به سطح فنی این دوره از مسابقات بیان کرد: در این دوره پنج استاد شطرنج در جمع شرکت‌کنندگان حضور دارند که شامل یک استاد بزرگ، سه استاد فیده و یک استاد بین‌المللی است و بدون تردید حضور این بازیکنان به افزایش کیفیت فنی مسابقات کمک خواهد کرد.

آزادی ادامه داد: استاد بزرگ مسعود مصدق‌پور، قهرمان سابق جهان در رده زیر 18 سال، یکی از چهره‌های شاخص حاضر در این رقابت‌هاست. همچنین حمیدرضا طهماسبی از استان فارس، امیرمسعود مرادی از همدان که ساکن تهران است و مهرداد صداقتی از استان البرز به عنوان استاد فیده در مسابقات حضور دارند و استاد بین‌المللی آریانژاد از استان گیلان نیز یکی دیگر از چهره‌های مطرح حاضر در جام ابن‌سینا است.

وی با بیان اینکه حدود 100 بانوی شطرنج‌باز نیز در این دوره حضور دارند، گفت: حضور بانوان و همچنین تعداد بالای بازیکنان رده‌های سنی از نکات مثبت این دوره است و نشان می‌دهد مسابقات ابن‌سینا تنها یک رقابت برای شطرنج‌بازان بزرگسال نیست، بلکه می‌تواند به رشد نسل آینده شطرنج کشور نیز کمک کند.

استقبال از جام ابن‌سینا با وجود برگزاری داخلی

آزادی در ادامه درباره استقبال شطرنج‌بازان …



 ۳۴۷۶
۵۶ دقیقه قبل / روزنامه پیام ما

۳۴۷۶

در «پیام ما» می کوشیم از سطح اول اخبار سیاسی فاصله بگیریم و توجه افکار عمومی را به سوژه های مغفول مانده در رسانه های جریان اصلی جلب کنیم.

 قانون‌مند شدن آفرود در ایران
۵۷ دقیقه قبل / روزنامه پیام ما

قانون‌مند شدن آفرود در ایران

سازمان منابع طبیعی فعالیت‌های آفرود و سافاری را قانون‌مند می‌کند. تجهیز به GPS و ثبت‌نام در سامانه گردشگری برای ورود به طبیعت الزامی می‌شود.

 همتی: تأمین ارز تضمین شد
۵۸ دقیقه قبل / روزنامه پیام ما

همتی: تأمین ارز تضمین شد

رئیس کل بانک مرکزی با تأکید بر تأمین ارز کالاهای اساسی و دارو، اعلام کرد که با برنامه‌ریزی‌های انجام شده، ارز مورد نیاز صنایع تا پایان سال فراهم است.

 خلاصه بازی فولام 2 - چلسی 3
۱ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

خلاصه بازی فولام 2 - چلسی 3

خلاصه بازی فولام 2 - چلسی 3 - لیگ برتر انگلیس هفته 3

 کودکان در محاصره خطرهای آشنا
۵۷ دقیقه قبل / روزنامه پیام ما

کودکان در محاصره خطرهای آشنا

| پیام ما | «رستا» فقط ۱۴ ماه داشت. ظهر پنجشنبه روی صندلی جلوی خودرو، در آغوش مادرش نشسته بود. پدر در جاده «هفت‌باغ علوی» رانندگی می‌کرد

 یوز؛ هشت پرده از غافلگیری‌
۵۷ دقیقه قبل / روزنامه پیام ما

یوز؛ هشت پرده از غافلگیری‌

بررسی سه‌دهه تلاش برای حفاظت از یوزپلنگ آسیایی در زیستگاه‌های ایران؛ از توران تا کویر. روایتی از چالش‌های بقا، انقراض و امید به آینده این گونه.



شاخص جهانی شهرهای هوشمند
روزنامه پیام ما

شاخص جهانی شهرهای هوشمند

بررسی شاخص جدید شهرهای هوشمند جهان نشان می‌دهد ادغام هوش مصنوعی در زیرساخت و خدمات شهری، نقش کلیدی در ارتقای کیفیت زندگی و تاب‌آوری شهری دارد.
سایت تابناک

هشدار درباره عطر زدن روی گردن!

از مقابله با زمینه‌های ایجاد جهش ارزی تا راهکار‌هایی برای حل مشکل تراستی‌ها
سایت نود اقتصادی

از مقابله با زمینه‌های ایجاد جهش ارزی تا راهکار‌هایی برای حل مشکل تراستی‌ها

رئیس کل اسبق بانک مرکزی در گفتگویی تفضیلی به تشریح ضرورت‌های سیاست‌های بهینه ارزی، واکاوی عامل اتفاقات ارزی پاییز و زمستان 1404، اقدامات لازم برای حل مشکل تراستی‌ها و همچنین جایگزینی سایر کشور‌ها به جای امارات پرداخت.
اقتصاد، خشم و سلامت روان
روزنامه پیام ما

اقتصاد، خشم و سلامت روان

تحلیل روان‌شناختی تأثیر فشار اقتصادی بر روابط خانوادگی. چگونه ناتوانی مالی به خشم تبدیل شده و صمیمیت و گفت‌وگو را در خانه از بین می‌برد.
زنان و بحران آب ایران
روزنامه پیام ما

زنان و بحران آب ایران

مهتا بذرافکن در نشست انجمن جامعه‌شناسی ایران از نابرابری جنسیتی در حکمرانی آب، غیبت زنان در تصمیم‌گیری و پیوند آب با عدالت اجتماعی گفت.
الگوی اقلیمی گردشگری برای مد
روزنامه پیام ما

الگوی اقلیمی گردشگری برای مد

صنعت مد برای تاب‌آوری اقلیمی باید از تجربیات گردشگری لوکس بیاموزد؛ ادغام حفاظت از طبیعت در برنامه‌ریزی، شفافیت زنجیره تأمین و مشارکت جوامع محلی.