قیمت طلا امروز




 خبرگزاری تسنیم / ۵۸ دقیقه قبل

چگونه اضطراب سالمندان را در شرایط بحران کاهش دهیم؟ - تسنیم

سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان بر ضرورت حمایت روانی و مراقبت بیشتر از سالمندان در شرایط بحران تأکید کرد.
 چگونه اضطراب سالمندان را در شرایط بحران کاهش دهیم؟ - تسنیم

استانها

پژمان عقدک در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در اصفهان به تشریح راهکارهای کمک به سالمندان در شرایط بحران پرداخت و گفت: سالمندان به‌دلیل بیماری‌های زمینه‌ای، کاهش توانایی‌های جسمی مانند کاهش شنوایی و بینایی، وابستگی به داروها و همچنین تجربه‌های ناخوشایند گذشته، در برابر استرس آسیب‌پذیرتر هستند و در شرایط بحران به مراقبت و توجه بیشتری نیاز دارند.

وی با بیان اینکه ایجاد احساس امنیت اولین اقدامی است که می‌تواند به کاهش اضطراب سالمندان در شرایط بحران کمک کند، افزود: باید با سالمند با صدای آرام، شمرده و اطمینان‌بخش صحبت کنیم و اطلاعاتی که به او می‌دهیم کوتاه، واضح و بدون ایجاد ترس باشد. نیازی نیست جزئیات اتفاقات و بحران را برای سالمند تشریح کنیم، بلکه باید با جملاتی به فرد سالمند اطمینان دهیم که در کنارش هستیم و ازش مراقبت می‌کنیم.

سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان با تأکید بر اهمیت حفظ ارتباط با سالمندان گفت: سالمندان تا حد امکان باید در کنار خانواده و افراد آشنا نگهداری شوند و اگر این امکان وجود ندارد، حداقل تماس تلفنی یا تصویری منظم برای آنها فراهم شود. گفت‌وگو درباره موضوعات آشنا و روزمره، خاطرات گذشته، اعضای خانواده، علایق و فعالیت‌های معمول زندگی می‌تواند اضطراب آنها را کاهش دهد و باعث شود سالمند احساس کند زندگی همچنان تداوم دارد و ساختار خود را حفظ کرده است.

عقدک با تاکید بر اینکه حفظ روال زندگی نیز در کاهش اضطراب سالمندان مؤثر است، ادامه داد: داشتن یک برنامه ساده و قابل پیش‌بینی، احساس کنترل و امنیت روانی را افزایش می‌دهد. حتی برنامه ساده‌ای برای خواب و بیداری، وعده‌های غذایی، مصرف دارو، استراحت و فعالیت‌های روزانه می‌تواند به کاهش اضطراب کمک کند.

وی با اشاره به ضرورت توجه ویژه به داروهای سالمندان گفت: بخش قابل توجهی از سالمندان مصرف‌کننده دارو هستند و باید اطمینان حاصل شود که داروهای مورد نیاز آنها به اندازه کافی در دسترس است و دوز و زمان مصرف دارو نیز مشخص باشد. به‌ویژه در سالمندانی که به بیماری‌های مزمنی مانند دیابت، فشار خون، بیماری‌های قلبی و تنفسی مبتلا هستند، مصرف منظم و به‌موقع داروها اهمیت زیادی دارد.

سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان افزود: قطع ناگهانی یا خودسرانه داروها می‌تواند برای سالمندان خطرناک باشد و دادن داروهای …





 جایگاه نخست بانک ملت در 10 شاخص مهم مالی؛ جهش 77 درصدی تراز عملیاتی تجمیعی وبملت
۱ ساعت قبل / سایت فرکانس

جایگاه نخست بانک ملت در 10 شاخص مهم مالی؛ جهش 77 درصدی تراز عملیاتی تجمیعی وبملت

به گزارش فرکانس، مانده تراز عملیاتی تجمیعی وبملت با سرمایه ثبتی 338 هزار میلیارد تومان، با 77 درصد رشد از 946,039 میلیارد ریال در پایان سال 1403 به ۱،670،147 میلیارد ریال در پایان سال گذشته افزایش یافته که نشان دهنده سهم 42 درصدی و جایگاه نخست این بانک در این شاخص کلیدی در بین بانک [ ]

 زیدآبادی: مگر کسی گفته بود پژمان جمشیدی امام‌ زاده است؟ / در مورد حکم پژمان جمشیدی هم من از قضیه سر در نیاوردم!
۳۰ دقیقه قبل / سایت رکنا

زیدآبادی: مگر کسی گفته بود پژمان جمشیدی امام‌ زاده است؟ / در مورد حکم پژمان جمشیدی هم من از قضیه سر در نیاوردم!

رکنا سیاسی: احمد زیدآبادی نوشت: در مورد حکم پژمان جمشیدی هم من از قضیه سر در نیاوردم! گویا دادگاه او را از اتهام تجاوز تبرئه و به اتهام عمل خلاف شرع به شلاق محکوم کرده است! اگر تجاوزی در کار نبوده، دیگر کدام عمل خلاف شرع؟

 ایران و ضرورت ساخت جاده مالی - سایت خبری اقتصاد پویا
۲۲ دقیقه قبل / سایت اقتصاد پویا

ایران و ضرورت ساخت جاده مالی - سایت خبری اقتصاد پویا

رضا قیدر / آسیای مرکزی با حضور کشورهایی مانند قزاقستان، ازبکستان، ترکمنستان، تاجیکستان و قرقیزستان، بازاری مهم برای کالا و خدمات ایرانی به شمار می‌رود. نزدیکی جغرافیایی، اشتراکات تاریخی و فرهنگی، نیاز این کشورها به برخی محصولات صنعتی و کشاورزی و دسترسی ایران به آب‌های آزاد، مجموعه‌ای از مزیت‌هایی هستند که می‌توانند تجارت دوجانبه را [ ]

 ترامپ و یک پرسش قدیمی؛ فشار اقتصادی تا کجا پیش می‌رود؟
۱۳ دقیقه قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

ترامپ و یک پرسش قدیمی؛ فشار اقتصادی تا کجا پیش می‌رود؟

ایران نزدیک به نیم قرن است که اشکال مختلف تحریم را تجربه می‌کند. پرسش مهمتر از شدت فشار تازه این است که آیا واشنگتن این بار ابزاری در اختیار دارد که بتواند فاصله میان آسیب اقتصادی و تغییر رفتار سیاسی ایران را پر کند؟

 رسمی؛ مهدی طارمی به الوصل امارات پیوست!
۱۵ دقیقه قبل / سایت فوتبالی

رسمی؛ مهدی طارمی به الوصل امارات پیوست!

پایگاه خبری فوتبالی- مهدی طارمی با عقد قراردادی رسمی به باشگاه الوصل امارات ملحق شد.به گزارش فوتبالی، مهدی طارمی در نقل‌وانتقالات تابستانی تصمیم گرفت از المپیاکوس جدا شود و پیشنهادهای مختلفی از برخی تیم‌های اروپایی و اماراتی داشت. چند روز پیش رسانه‌ها مدعی شدند مهدی طارمی با الوصل امارات به توافق رسیده و این باشگاه به زودی از طارمی رونمایی می‌کند. باشگاه الوصل لحظاتی پیش به شکل رسمی از مهدی طارمی رونمایی کرد و این بازیکن فصل آینده پیراهن الوصل امارات را به تن می‌کند.,نقل و انتقالات,مهدی طارمی,الوصل امارات,پیشنهاد سردبیر

 احتمال شنیده‌شدن صداهای پی‌درپی در اطراف میدان انقلاب
۴۹ دقیقه قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

احتمال شنیده‌شدن صداهای پی‌درپی در اطراف میدان انقلاب

اگر امشب صداهای نورافشانی و انفجارهای پی‌درپی را در اطراف میدان انقلاب می‌شنوید، نگران نباشید؛ این صداها مربوط به اجرای نورافشانی ویژه جشن بزرگ «عید بیعت» در میدان انقلاب تهران است.