قیمت طلا امروز




 خبرگزاری تسنیم / ۴ ساعت قبل

میزان فرونشست زمین در استان یزد به 14 سانتیمتر رسید‌ - تسنیم

استاندار یزد گفت: میزان فرونشست زمین در استان به حدود 14 سانتیمتر رسیده است.
 میزان فرونشست زمین در استان یزد به 14 سانتیمتر رسید‌ - تسنیم

استانها

به گزارش خبرگزاری تسنیم از یزد، محمدرضا بابایی در نشست با ائمه جمعه استان که با حضور نماینده ولی فقیه در استان یزد برگزار شد، با تشریح بخشی از اقدامات و برنامه‌های دولت در استان یزد، تغییر الگوی توسعه صنعتی، مدیریت منابع آب و انرژی، توسعه انرژی‌های تجدیدپذیر و تکمیل طرح‌های مهم حمل‌ونقل را از محورهای اصلی برنامه‌های استان عنوان کرد.

استاندار یزد با گرامیداشت یاد شهدای انقلاب اسلامی، به‌ویژه شهدای والامقام و همچنین شهیدان رجایی، باهنر و رئیسی اظهار کرد: حل مسائل و دغدغه‌های مردم در بخش‌های عمرانی، اقتصادی، فرهنگی و سایر حوزه‌ها نیازمند برنامه‌ریزی منسجم و دقیق است.

وی با اشاره به ضرورت بازنگری در مسیر توسعه صنعتی استان افزود: ایجاد اشتغال برای نیروی کار ساده غیربومی، علاوه بر پیامدهای اجتماعی و فرهنگی، موجب افزایش فشار بر منابع آب و محیط زیست استان شده است و باید رویکرد صنعتی یزد تغییر کند.

بابایی با اشاره به وضعیت منابع آبی استان ادامه داد: سالانه حدود 240 میلیون مترمکعب از ذخایر سفره‌های زیرزمینی یزد کاسته می‌شود و میزان فرونشست زمین نیز به حدود 14 سانتیمتر رسیده است. در شرایط فعلی، 86 میلیون مترمکعب از آب مورد مصرف استان از منابع زیرزمینی و 60 میلیون مترمکعب از طریق آب انتقالی تأمین می‌شود.

وی تصریح کرد: پیگیری اجرای طرح‌های آبی استان با جدیت ادامه دارد و در چارچوب برنامه «یزد پایدار»، جلوگیری از استقرار صنایع آب‌بر، آلاینده و متکی بر نیروی کار ساده در اولویت قرار گرفته است.

استاندار یزد همچنین از پیشرفت روند اجرای خط دوم انتقال آب از دریا خبر داد و گفت: مناقصه چهار قطعه این پروژه تا کرمان برگزار شده و فرآیند برگزاری مناقصه قطعه پنجم که مسیر آن تا یزد ادامه دارد، در حال انجام است.

بابایی حضور گسترده اتباع خارجی و نیروی کار غیربومی را از دیگر چالش‌های استان دانست و اظهار کرد: توسعه نامتوازن می‌تواند پیامدهایی مانند مهاجرت نیروهای متخصص بومی، تغییر ترکیب اجتماعی و افزایش آلایندگی را به دنبال داشته باشد.

3 هزار مگاوات انرژی خورشیدی در برنامه یزد

وی افزایش بهره‌وری را یکی از محورهای مهم برنامه «یزد پایدار» عنوان کرد و افزود: کاهش مصرف آب و انرژی در بخش‌های کشاورزی، صنعت و خانوار با جدیت دنبال می‌شود …



 واکنش چین به اعمال تحریم‌های آمریکا علیه ایران
۲ ساعت قبل / سایت هم میهن

واکنش چین به اعمال تحریم‌های آمریکا علیه ایران

پکن به تهدیدات اقتصادی آمریکا علیه ایران واکنش نشان داد.

 قیمت نقره امروز دوشنبه ۲ شهریور ۱۴۰۵ / شمش نقره یک کیلویی به ۲۲۲ میلیون تومان رسید+ جدول
۱۲ دقیقه قبل / سایت تجارت نیوز

قیمت نقره امروز دوشنبه ۲ شهریور ۱۴۰۵ / شمش نقره یک کیلویی به ۲۲۲ میلیون تومان رسید+ جدول

قیمت نقره امروز دوشنبه ۲ شهریور ۱۴۰۵ با افزایش قابل توجهی در بازار داخل بازگشایی شد.

 خاص‌ترین تاج‌های ملکه مری که ثابت کردند او درخشان‌ترین زن اروپاست - چی بپوشم
۱۱ دقیقه قبل / سایت چی بپوشم

خاص‌ترین تاج‌های ملکه مری که ثابت کردند او درخشان‌ترین زن اروپاست - چی بپوشم

ملکه مری دانمارک فقط به لباس‌های شیک و استایل‌های حساب‌شده‌اش مشهور نیست. جواهرات سلطنتی او نیز بخش مهمی از ظاهرش هستند.

 ناترازی بانک‌ها؛ گره پنهان تجارت - سایت خبری اقتصاد پویا
۵۱ دقیقه قبل / سایت اقتصاد پویا

ناترازی بانک‌ها؛ گره پنهان تجارت - سایت خبری اقتصاد پویا

رضا قیدر / تجارت بدون پول، اعتبار و ابزار پرداخت امکان‌پذیر نیست. یک واردکننده برای خرید کالا از خارج به ارز، اعتبار و ابزار انتقال وجه نیاز دارد و یک صادرکننده نیز برای دریافت پول حاصل از فروش کالا باید بتواند منابع خود را به چرخه اقتصادی بازگرداند. در این میان بانک‌ها نقش واسطه اصلی [ ]

 درخواست شش کشور برای مذاکرات اتحادیه اروپا در سپتامبر درباره وضع مالیات بر سود بادآورده شرکت‌های نفتی
۱۴ دقیقه قبل / سایت فراز

درخواست شش کشور برای مذاکرات اتحادیه اروپا در سپتامبر درباره وضع مالیات بر سود بادآورده شرکت‌های نفتی

شش کشور عضو اتحادیه اروپا خواستار آن شدند که این اتحادیه ۲۷ عضوی در ماه سپتامبر، سازوکاری را برای وضع مالیات بر سود‌های بادآورده شرکت‌های نفتی ناشی از محاصره...

 بررسی اثر تورم روی داروها؛ از تورم 500 درصدی داروی آلزایمر تا دارویی که 708 درصد گران شد
۲ ساعت قبل / سایت هم میهن

بررسی اثر تورم روی داروها؛ از تورم 500 درصدی داروی آلزایمر تا دارویی که 708 درصد گران شد

جهش ۷۰۸ درصدی قیمت یک دارو در یک فهرست فروش، علامتی است از آن که چگونه تورم پنهان تولید، هزینه درمان را برای خانوارها تغییر داده است.



سایت دیدبان ایران

قالیباف: «Make America Hungry Again»؛ آمریکا را دوباره گرسنه می‌کنیم!

خبرگزاری ایسنا

اینفوگرافیک/ ۷ نشانه سرطان ریه که احتمالا نادیده‌ گرفته می‌شوند

خبرگزاری ایسنا

ویدیو/ ۱۰ باور سلامتی که احتمالاً درست نیستند

خبرگزاری ایسنا

ویدیو/ رویای ۹ تریلیون دلاری سعودی؛ آینده «نئوم» چه شد؟

مصائب پزشکان؛ آنچه از دور پیدا نیست
خبرگزاری ایسنا

مصائب پزشکان؛ آنچه از دور پیدا نیست

هر چند از دور به نظر نمی‌آید اما پزشکان و متخصصان چه در بخش دولتی چه در بخش خصوصی با مشکلات زیادی روبه‌رو هستند. تاخیر پرداخت حقوق پزشکان دولتی تا هشت ماه و افزایش سالانه تعرفه‌ها و مشکلات پرداختی بیمه‌ها در بخش خصوصی و وضعیت تورم، کار پزشکان را سخت کرده است.
سپاهان، تیمی برای قهرمانی یا فقط مدعی بودن؟
خبرگزاری ایسنا

سپاهان، تیمی برای قهرمانی یا فقط مدعی بودن؟

شکست برابر استقلال و تراکتور در هفته‌های دوم و سوم لیگ برتر، بار دیگر ضعف سپاهان در بازی‌های بزرگ را نمایان کرد؛ تیمی که در سال‌های اخیر هزینه زیادی برای ساختن یک تیم مدعی قهرمانی کرده اما همچنان نه در زمین راه‌حل مشخصی برای عبور از رقیبان اصلی دارد و نه در نقل‌وانتقالات توانسته نقاط ضعف خود را به‌طور کامل پوشش دهد.