قیمت طلا امروز




 خبرگزاری تسنیم / ۴ روز قبل / ۱۴۰۵/۰۵/۲۷

آیت‌الله میرباقری: چرا برخی دوباره نسخه مذاکره با آمریکا می‌پیچند؟ - تسنیم

عضومجلس خبرگان رهبری ‌از تداوم برخی تحلیل‌ها درباره ضرورت مذاکره و تنش‌زدایی با آمریکا انتقاد کرد.
 آیت‌الله میرباقری: چرا برخی دوباره نسخه مذاکره با آمریکا می‌پیچند؟ - تسنیم

استانها

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شاهرود،آیت الله سیدمحمدمهدی میرباقری،در سخنانی در جمع مردم شاهرود،با تأکید بر ضرورت بازنگری در شیوه تحلیل تحولات و توانمندی‌های جبهه حق و دشمنان اظهار کرد: خداوند متعال نصرت خود را نازل کرده و پیروزی را برای ما رقم زده است؛ بنابراین اگر این پیروزی الهی و نصرتی را که تحقق یافته نبینیم، از نصرت بعدی خبری نخواهد بود.

وی با اشاره به اهمیت توجه به تجربه‌های عینی در ارزیابی توان نظامی دشمن افزود: بخشی از تحلیل‌هایی که درباره قدرت نظامی آمریکا مطرح می‌شد، بر پایه محاسبات صرفاً بشری شکل گرفته بود و برخی معتقد بودند مقابله با چنین قدرتی امکان‌پذیر نیست و آمریکا می‌تواند با یک اقدام نظامی همه‌چیز را درهم بریزد.

آیت الله میرباقری ادامه داد: کسانی با چنین محاسباتی می‌گفتند آقا با این‌ها نمی‌شود جنگید، یک دکمه می‌زنند و همه‌چیز را جمع می‌کنند؛ اما امروز مشاهده کردید که امکان جنگیدن با آنها وجود دارد و می‌توان در برابر چنین قدرتی ایستاد و پیروز شد.

وی با بیان اینکه تجربه‌های به‌دست‌آمده باید در محاسبات سیاسی و راهبردی مورد توجه قرار گیرد، تصریح کرد: این واقعیت نشان می‌دهد باید در دستگاه‌های محاسباتی خود تجدیدنظر کنیم و تجربه‌ای را که در میدان به دست آمده است، نادیده نگیریم.

نماینده مردم استان سمنان در مجلس خبرگان رهبری با انتقاد از تداوم برخی تحلیل‌ها بر مبنای محاسبات گذشته خاطرنشان کرد: با وجود تجربه‌ای که حاصل شده است، دوباره همان افراد مقاله می‌نویسند و بر ضرورت کنار آمدن با آمریکا و تنش‌زدایی تأکید می‌کنند.

آیت الله میرباقری بیان کرد: بازگشت دوباره به چنین تحلیل‌هایی نشان می‌دهد مسئله فقط یک ارزیابی نظامی نیست، بلکه نوع نگاه به واقعیت‌های میدان و نحوه محاسبه توانایی‌ها و ظرفیت‌های جبهه حق نیز باید مورد بازنگری قرار گیرد.

وی تأکید کرد: …





 قانونی که قرار بود با نفوذ مقابله کند؛ اما ممکن است نارضایتی تولید کند
۳۳ دقیقه قبل / سایت اکوایران

قانونی که قرار بود با نفوذ مقابله کند؛ اما ممکن است نارضایتی تولید کند

طرح مقابله با نفوذ، با هدف اعلام‌شده مقابله با سرویس‌های اطلاعاتی بیگانه و جلوگیری از نفوذ در ساختارهای کشور مطرح شده است.

 حجت کریمی مدیرعامل تراکتور: بیرانوند فعلاً مشمول خدمت سربازی نیست
۴۸ دقیقه قبل / سایت پارس فوتبال

حجت کریمی مدیرعامل تراکتور: بیرانوند فعلاً مشمول خدمت سربازی نیست

حجت کریمی مدیرعامل تراکتور با اشاره به آخرین وضعیت خدمت سربازی علیرضا بیرانوند اعلام کرد که باشگاه همچنان پیگیر این پرونده است.

 سیدمجتبی حسینی: جدایی ایری و کسری طاهری برای نساجی در شروع لیگ مشکل ساز شد
۳۱ دقیقه قبل / سایت پارس فوتبال

سیدمجتبی حسینی: جدایی ایری و کسری طاهری برای نساجی در شروع لیگ مشکل ساز شد

سیدمجتبی حسینی، سرمربی نساجی، در نشست خبری پیش از دیدار با استقلال خوزستان درباره جدایی دانیال ایری و انتقال این مدافع به پرسپولیس صحبت کرد.

 معاون شرکت مخابرات: ریزمصرف اینترنت مشترکان معترض را ارائه می‌کنیم
۲۹ دقیقه قبل / سایت سیتنا

معاون شرکت مخابرات: ریزمصرف اینترنت مشترکان معترض را ارائه می‌کنیم

معاون ارتباطات شرکت مخابرات ایران با اشاره به گلایه برخی مشترکان درباره تمام شدن سریع حجم بسته‌های اینترنتی، از آمادگی این شرکت برای ارائه ریزمصرف مشترکان خبر د

 ناو تهدید با خفت برگشت | ببینید
۱ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

ناو تهدید با خفت برگشت | ببینید

رسانه‌های آمریکایی می‌گویند حملات ایران به پایگاه‌های آمریکا در منطقه باعث قطع زنجیره پشتیبانی از ناو آبراهام لینکلن شده است

 ترامپ و یک پرسش قدیمی؛ فشار اقتصادی تا کجا پیش می‌رود؟
۴۹ دقیقه قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

ترامپ و یک پرسش قدیمی؛ فشار اقتصادی تا کجا پیش می‌رود؟

ایران نزدیک به نیم قرن است که اشکال مختلف تحریم را تجربه می‌کند. پرسش مهمتر از شدت فشار تازه این است که آیا واشنگتن این بار ابزاری در اختیار دارد که بتواند فاصله میان آسیب اقتصادی و تغییر رفتار سیاسی ایران را پر کند؟