قیمت طلا امروز




 سایت خبرآنلاین / ۱۴۰۵/۰۵/۲۷

پیشنهاد نامگذاری فرودگاه مهرآباد به نام «رهبرشهید»/ تذکر به وزارت نفت

رئیس شورای شهر تهران با اشاره به نامگذاری معابر به نام فرماندهان شهید انقلاب، گفت: برای رهبر شهید انقلاب پیشنهاد دادیم یکی فرودگاه مهرآباد به نام ایشان نامیده شود و یکی هم بوستان ولایت که خود ایشان هم افتتاح کردند.
 پیشنهاد نامگذاری فرودگاه مهرآباد به نام «رهبرشهید»/ تذکر به وزارت نفت

به گزارش خبرآنلاین، مهدی چمران پیش از جلسه امروز (سه‌شنبه) شورای شهر تهران با اشاره به دستورات جلسه اظهار کرد: بررسی آیین نامه ساماندهی راهبردی دفاتر خدمات الکترونیک، نامگذاری معابر و اماکن عمومی شهر تهران و گزارش‌های حسابرسی سازمان آتش نشانی و سازمان زیباسازی شهر تهران در دستور کار جلسه خواهد بود.

ایسنا نوشت: وی با بیان این‌که فلسفه ایجاد دفاتر خدمات الکترونیک این بود که بخشی از کارهای شهرداری را برون‌سپاری کنند، گفت: البته الان هم همین‌طور است؛ ولی اکنون بعضی از کارهایی که در دفاتر خدمات صورت می‌پذیرد، مجدداً در شهرداری هم بررسی می‌شود و حتی شاید در شهرداری دو بار بررسی شود. ما تلاش داریم سرعت صدور پروانه را کاهش دهیم و بررسی اصلاح آیین‌نامه آن هم به همین دلیل است.

چمران با اشاره به انتقال زندان‌ها از سطح شهر تصریح کرد: انتقال زندان‌ها به خارج از شهر قاعدتاً خیلی مثبت است و در آن بحثی نیست. به‌ ویژه که حالا زندان اوین هم در یک دره خاصی قرار دارد. دره اوین یک دره محیط‌زیستی و تنفسی برای شهر تهران است ولی اینکه چه کار می‌خواهند انجام دهند و چه کار کردند، چیزی به ما اطلاعی ندادند. در دوره قبلی شهرداری قرار بود به جای آن زمین قبلی، شهرداری زمین مناسبی را جایگزین کند اما به نتیجه نرسید.

وی با اشاره به احتمال تغییر نام بلوار شهید دادمان به نام شهید قاسم رستمی و در پاسخ به این سوال که چگونه می‌شود نام شهیدی به نام شهید دیگر تغییر کند، گفت: نامگذاری شهید دادمان به نام وزیر شهید راه و شهرسازی بود و آن را همین‌جوری گذاشته …



 آخرین خبر از تغییر نام مکانی در تهران به رهبر شهید | میدان آزادی نه فرودگاه مهرآباد و بوستان ولایت شاید |  انصاف نیوز
۲۹ دقیقه قبل / سایت انصاف نیوز

آخرین خبر از تغییر نام مکانی در تهران به رهبر شهید | میدان آزادی نه فرودگاه مهرآباد و بوستان ولایت شاید | انصاف نیوز

مهدی چمران، رئیس شورای شهر تهران، درباره آخرین وضعیت پیشنهاد تغییر نام برخی اماکن پایتخت به نام «رهبر شهید» گفت: «نام میدان آزادی را تغییر نخواهیم داد.» او در عین حال درباره فرودگاه مهرآباد و بوستان ولایت اعلام کرد که هنوز تصمیم نهایی درباره نامگذاری آنها گرفته نشده و برای این موضوع باید هماهنگی‌های لازم انجام شود.

 چمران: نام میدان آزادی تغییر نخواهد کرد/ بسیاری از بدهی‌های شهرداری به بانک‌ها تسویه شد
۴۲ دقیقه قبل / سایت تجارت نیوز

چمران: نام میدان آزادی تغییر نخواهد کرد/ بسیاری از بدهی‌های شهرداری به بانک‌ها تسویه شد

رئیس شورای شهر تهران گفت: نام میدان آزادی را تغییر نخواهیم داد؛ هنوز هم تغییر نام فرودگاه مهرآباد و بوستان ولایت به نام رهبر شهید انقلاب مشخص نیست، چون باید هماهنگی‌ها صورت بگیرد.

 نام میدان آزادی تغییر نخواهد کرد
۵۸ دقیقه قبل / سایت تابناک

نام میدان آزادی تغییر نخواهد کرد

رئیس شورای شهر تهران گفت: نام میدان آزادی را تغییر نخواهیم داد؛ هنوز هم تغییر نام فرودگاه مهرآباد و بوستان ولایت به نام رهبر شهید انقلاب مشخص نیست، چون باید...

 چمران: نام میدان آزادی را تغییر نخواهیم داد/ هنوز هم تغییر نام فرودگاه مهرآباد و بوستان ولایت به نام رهبر شهید مشخص نیست، زیرا باید هماهنگی‌ها صورت بگیرد/ به دلیل شرایط جنگ، نشد اتوبوس‌های چینی به ایران حمل شود
۱۶ دقیقه قبل / سایت اعتماد آنلاین

چمران: نام میدان آزادی را تغییر نخواهیم داد/ هنوز هم تغییر نام فرودگاه مهرآباد و بوستان ولایت به نام رهبر شهید مشخص نیست، زیرا باید هماهنگی‌ها صورت بگیرد/ به دلیل شرایط جنگ، نشد اتوبوس‌های چینی به ایران حمل شود

رئیس شورای شهر تهران گفت: نام میدان آزادی را تغییر نخواهیم داد؛ هنوز هم تغییر نام فرودگاه مهرآباد و بوستان ولایت به نام رهبر شهید انقلاب مشخص نیست، چون باید هماهنگی‌ها صورت بگیرد.

 چمران: نام میدان آزادی تغییرنمی‌کند
۹ دقیقه قبل / سایت ایران آنلاین

چمران: نام میدان آزادی تغییرنمی‌کند

رئیس شورای اسلامی شهر تهران اعلام کرد: نام میدان آزادی هیچگاه تغییر نمی کند و همواره به همین نام باقی می‌ماند. به گفته او، به دلیل شرایط جنگی منطقه، در روند انتقال واگن‌ها و اتوبوس‌ها به کشور تأخیر ایجاد شده و بخشی از اتوبوس‌های تهران در یکی از کشورهای حوزه خلیج فارس متوقف شده‌اند که متأسفانه آسیب‌هایی دیده‌اند.



چالشی در گیلان: دود «گُل» در پارک‌ها و اماکن عمومی |  انصاف نیوز
سایت انصاف نیوز

چالشی در گیلان: دود «گُل» در پارک‌ها و اماکن عمومی | انصاف نیوز

سایت گیل خبر (گیلان) نوشت: «در ماه‌های اخیر، با افزایش نگرانی شهروندان رشت و برخی شهرهای دیگر استان درباره مصرف گل در بعضی از پارک‌ها و کافه‌ها که جزو اماکن عمومی محسوب می‌شوند، روبرو هستیم. مصرف آزادانه و بدون قبح گل توسط برخی جوانان در اماکن عمومی، امنیت روانی و آرامش شهروندان را با چالش‌های مختلفی مواجه کرده و پاتوق و تجمع مصرف‌کنندگان در این مکان‌ها را یک آسیب اجتماعی جدی می‌نامند.
پیامدهای حقوقی طلاق صوری
روزنامه ستاره صبح

پیامدهای حقوقی طلاق صوری

پدیده‌ای به نام «طلاق صوری» در مرز میان حقوق، معیشت و اخلاق اجتماعی، موضوع خانواده ایرانی شده است. در این وضعیت، طلاق نه ناشی از فروپاشی عاطفی یا تصمیم واقعی زوجین برای پایان زندگی مشترک، بلکه گاه به عنوان راهکاری برای دستیابی به حمایت‌ اقتصادی و اجتماعی، از جمله برخورداری از مستمری والدین متوفی و مزایای قانونی، مورد استفاده قرار می‌گیرد.
سرمقاله خراسان/ منافع شهر معطل بازی تاج و تخت! | آخرین خبر
سایت آخرین خبر

سرمقاله خراسان/ منافع شهر معطل بازی تاج و تخت! | آخرین خبر

خراسان/ «منافع شهر معطل بازی تاج و تخت!» عنوان یادداشت روز در روزنامه خراسان ت که می‌توانید آن را در ادامه بخوانید: ۶۳ طرح و لایحه روی زمین مانده است، قوای نظارت بر عملکرد مدیریت شهری، لنگ است و پارلمان شهری مشهد به معنای واقعی کلمه قفل شده؛ آن هم نه به این دلیل که مسئله‌ای درباره آن‌ها وجود دارد،
از آتش تا آرامش نظام سلامت ایران چگونه تاب آورد؟
سایت ایران آنلاین

از آتش تا آرامش نظام سلامت ایران چگونه تاب آورد؟

جنگ‌های ۱۲ و ۴۰ روزه، زیرساخت‌های سلامت کشور را با یکی از کم‌سابقه‌ترین آزمون‌های خود مواجه کرد، اما نظام بهداشت و درمان، همزمان با تحمل خسارت حدود ۸ هزار میلیارد تومانی ناشی از حمله به بیش از ۲۰۰ مرکز بهداشتی، بیش از ۷۰ بیمارستان و حدود ۳۰۰ آمبولانس، روند ارائه خدمات حیاتی به مردم را متوقف نکرد.
ظرفیت‌های اجتماعی در بازآفرینی اقتصادی ایران پس از جنگ - مردم سالاری آنلاین
روزنامه مردم سالاری

ظرفیت‌های اجتماعی در بازآفرینی اقتصادی ایران پس از جنگ - مردم سالاری آنلاین

رویترز در گزارشی، اقتصاد ایران را فروپاشیده توصیف کرده و از آسیب زیرساخت ها، قطع ...
آموزش در خانه یا خانه‌نشینی آموزش
روزنامه آرمان امروز

آموزش در خانه یا خانه‌نشینی آموزش

روح‌اله رضاعلی آرمان امروز : چند سالی است در حوزه مشاوره تحصیلی و انتخاب رشته با دانش‌آموزان و خانواده‌های بسیاری گفت‌وگو می‌کنم. امسال در میان گفت‌وگو با دانش‌آموزان پایه دوازدهم و والدین آنها، با موضوعی مواجه شدم که به نظرم نیازمند تأمل جدی است: هوم‌اسکولینگ یا آموزش در خانه. به نظر می‌رسد آموزش در خانه، [ ]