قیمت طلا امروز




 سایت خبرآنلاین / ۱۶ ساعت قبل

نسل Z آمریکا و اروپا زیر فشار مالی ناشی از بحران تنگه هرمز و علیه ارزش های جنبش ماگا/ «سولومکسینگ»؛ گرایشی نوظهور در میان نسل Z

در ایالات متحده، تورم به بالاترین حد خود در سه سال اخیر رسیده و باعث جهش شدید قیمت بنزین و خواربار شده است (جهشی که ناشی از اختلالات حمل‌ونقل در تنگه هرمز در پی جنگ آمریکا و اسرائیل با ایران بود). بر اساس گزارش شاخص پیشرفت مالی BMO در اوایل امسال، میانگین هزینه کل یک قرار عاشقانه در سال ۲۰۲۶ به ۱۸۹ دلار افزایش یافته که ۱۲.۵ درصد نسبت به سال ۲۰۲۵ رشد داشته و از هزینه زندگی نیز پیشی گرفته است.
 نسل Z آمریکا و اروپا زیر فشار مالی ناشی از بحران تنگه هرمز و  علیه ارزش های جنبش ماگا/ «سولومکسینگ»؛ گرایشی نوظهور در میان نسل Z

گروه اندیشه: جیسن پارهام خبرنگار، در سایت وایرد می نویسد: «سولومکسینگ»؛ گرایشی نوظهور در میان نسل زد است که گاهی از آن با نام‌های سینگل‌مکسینگ، اَلُونْ‌مکسینگ یا بای‌مای‌سلف‌مکسینگ نیز یاد می‌شود- گرایشی نسبتاً نوظهور در میان جوانان است که بر اساس آن، افراد آگاهانه تصمیم می‌گیرند مجرد بمانند و استقلال شخصی خود را بر قرارهای روابط عاطفی مقدم بدانند.

گزارش جیسن پارهام نشان می دهد تمایل گسترده ای وجود دارد که با توجه به افزایش تورم در آمریکا که ناشی از جنگ خلیج فارس است، تغییر جهت بسیار بزرگی در انگیزه تشکیل خانواده در جوانان آمریکایی رخ داده تا جایی که آنان مجرد بودن را بیشتر از تشکیل خانواده ترجیح می دهند. 

 در گزارش آمده است: مجردماندن برای نسل زد نوعی داغ‌ننگ نیست. برخی از آنان زندگی مجردی را ارج می‌نهند و زمانی را که با خود می‌گذرانند گرامی می‌شمارند. پژوهشی جدید نشان می‌دهد که نزدیک به نیمی از بزرگسالان ۱۸ تا ۳۴ساله می‌گویند مجرد بودن برایشان آرامش‌بخش‌تر از رابطه داشتن است. همچنین، ۴۲ درصد از پاسخ‌دهندگان گفته‌اند که رابطۀ عاطفی با اهداف شخصی، ثبات مالی یا رشد فردی‌شان تداخل ایجاد می‌کند. سولومکسینگ در ماه‌های اخیر در تیک‌تاک به‌شدت فراگیر شده است؛ نسل زد در این شبکۀ اجتماعی، برای بیان نارضایتی خود از افزایش هزینۀ قرارهای عاشقانه به این مفهوم روی آورد.

در گزارش جیسن پارهام، کارمن هایدن بعد از شکست در روابط عاطفی و تصمیم بر مجرد زیستن در ایمیلی به مجله WIRED می‌گوید: «این روند حسِ مجرد بودن را تغییر داده است؛ مجردی دیگر چیزی نیست که نیاز به اصلاح داشته باشد یا بخواهید از آن عبور کنید.» از نظر او، این ترند برچسب منفی مجرد و تنها بودن را از بین برده و آن را به چیزی تبدیل کرده که باید به دنبالش بود، نه اینکه از آن فرار کرد.

مانند بسیاری از ترندهای دیگر، سولومکسینگ نیز در ماه‌های اخیر در تیک‌تاک منفجر شد؛ چرا که نسل Z برای مستندسازی و بحث درباره ناکامی‌های خود با هزینه‌های سنگین دوست‌یابی به این پلتفرم هجوم آوردند. در ایالات متحده، تورم به بالاترین حد خود در سه سال اخیر رسیده و باعث جهش شدید قیمت بنزین و خواربار شده است (جهشی که ناشی از اختلالات حمل‌ونقل در تنگه هرمز در پی جنگ آمریکا و اسرائیل با …



 چمران: نام میدان آزادی تغییرنمی‌کند
۲۱ دقیقه قبل / سایت ایران آنلاین

چمران: نام میدان آزادی تغییرنمی‌کند

رئیس شورای اسلامی شهر تهران اعلام کرد: نام میدان آزادی هیچگاه تغییر نمی کند و همواره به همین نام باقی می‌ماند. به گفته او، به دلیل شرایط جنگی منطقه، در روند انتقال واگن‌ها و اتوبوس‌ها به کشور تأخیر ایجاد شده و بخشی از اتوبوس‌های تهران در یکی از کشورهای حوزه خلیج فارس متوقف شده‌اند که متأسفانه آسیب‌هایی دیده‌اند.

 جدول خدمات رفاهی و رایگان بازنشستگان و نحوه ثبت نام
۲۱ دقیقه قبل / سایت اندیشه معاصر

جدول خدمات رفاهی و رایگان بازنشستگان و نحوه ثبت نام

ثبت نام سفر رایگان بازنشستگان تأمین اجتماعی در قالب «طرح کرامت» با آغاز هفته تأمین اجتماعی انجام می‌شود و بازنشستگان می‌توانند با ثبت نام در این طرح به همراه خانواده خود، رایگان به شهرهای زیارتی مانند مشهد مقدس سفر کنند.

 ببینید| واکنش یک آمریکایی به سوالات کنکور زبان انگلیسی در ایران
۲۶ دقیقه قبل / سایت رویداد‌ ۲۴

ببینید| واکنش یک آمریکایی به سوالات کنکور زبان انگلیسی در ایران

در روز‌های اخیر تصویر چند سوال از کنکور زبان‌انگلیسی در ایران در شبکه‌های اجتماعی دست به دست می‌شود. ظاهرا این سوالات مربوط به کنکور زبان انگلیس سال ۱۴۰۵ یعنی سال جاریست. لغاتی که در پاسخ‌های چهار گزینه‌ای سوالات برای شرکت کنندگان در نظر گزفته شده چنان مهجور است که یک امریکایی الاصل هم قادر به فهم معنی آن نیست!

 چمران: نام میدان آزادی را تغییر نخواهیم داد/ هنوز هم تغییر نام فرودگاه مهرآباد و بوستان ولایت به نام رهبر شهید مشخص نیست، زیرا باید هماهنگی‌ها صورت بگیرد/ به دلیل شرایط جنگ، نشد اتوبوس‌های چینی به ایران حمل شود
۲۸ دقیقه قبل / سایت اعتماد آنلاین

چمران: نام میدان آزادی را تغییر نخواهیم داد/ هنوز هم تغییر نام فرودگاه مهرآباد و بوستان ولایت به نام رهبر شهید مشخص نیست، زیرا باید هماهنگی‌ها صورت بگیرد/ به دلیل شرایط جنگ، نشد اتوبوس‌های چینی به ایران حمل شود

رئیس شورای شهر تهران گفت: نام میدان آزادی را تغییر نخواهیم داد؛ هنوز هم تغییر نام فرودگاه مهرآباد و بوستان ولایت به نام رهبر شهید انقلاب مشخص نیست، چون باید هماهنگی‌ها صورت بگیرد.

 خانه‌نشینی زنان افغانستان/ فقر گسترش یافته است
۵۰ دقیقه قبل / خبرگزاری ایلنا

خانه‌نشینی زنان افغانستان/ فقر گسترش یافته است

محدودیت‌های طالبان بر اشتغال زنان، فرصت‌های کاری و درآمدی آنان را کاهش داده و توان زنان کارگر برای تأمین معیشت خود و خانواده‌هایشان را تضعیف کرده است.



چالشی در گیلان: دود «گُل» در پارک‌ها و اماکن عمومی |  انصاف نیوز
سایت انصاف نیوز

چالشی در گیلان: دود «گُل» در پارک‌ها و اماکن عمومی | انصاف نیوز

سایت گیل خبر (گیلان) نوشت: «در ماه‌های اخیر، با افزایش نگرانی شهروندان رشت و برخی شهرهای دیگر استان درباره مصرف گل در بعضی از پارک‌ها و کافه‌ها که جزو اماکن عمومی محسوب می‌شوند، روبرو هستیم. مصرف آزادانه و بدون قبح گل توسط برخی جوانان در اماکن عمومی، امنیت روانی و آرامش شهروندان را با چالش‌های مختلفی مواجه کرده و پاتوق و تجمع مصرف‌کنندگان در این مکان‌ها را یک آسیب اجتماعی جدی می‌نامند.
پیامدهای حقوقی طلاق صوری
روزنامه ستاره صبح

پیامدهای حقوقی طلاق صوری

پدیده‌ای به نام «طلاق صوری» در مرز میان حقوق، معیشت و اخلاق اجتماعی، موضوع خانواده ایرانی شده است. در این وضعیت، طلاق نه ناشی از فروپاشی عاطفی یا تصمیم واقعی زوجین برای پایان زندگی مشترک، بلکه گاه به عنوان راهکاری برای دستیابی به حمایت‌ اقتصادی و اجتماعی، از جمله برخورداری از مستمری والدین متوفی و مزایای قانونی، مورد استفاده قرار می‌گیرد.
سرمقاله خراسان/ منافع شهر معطل بازی تاج و تخت! | آخرین خبر
سایت آخرین خبر

سرمقاله خراسان/ منافع شهر معطل بازی تاج و تخت! | آخرین خبر

خراسان/ «منافع شهر معطل بازی تاج و تخت!» عنوان یادداشت روز در روزنامه خراسان ت که می‌توانید آن را در ادامه بخوانید: ۶۳ طرح و لایحه روی زمین مانده است، قوای نظارت بر عملکرد مدیریت شهری، لنگ است و پارلمان شهری مشهد به معنای واقعی کلمه قفل شده؛ آن هم نه به این دلیل که مسئله‌ای درباره آن‌ها وجود دارد،
از آتش تا آرامش نظام سلامت ایران چگونه تاب آورد؟
سایت ایران آنلاین

از آتش تا آرامش نظام سلامت ایران چگونه تاب آورد؟

جنگ‌های ۱۲ و ۴۰ روزه، زیرساخت‌های سلامت کشور را با یکی از کم‌سابقه‌ترین آزمون‌های خود مواجه کرد، اما نظام بهداشت و درمان، همزمان با تحمل خسارت حدود ۸ هزار میلیارد تومانی ناشی از حمله به بیش از ۲۰۰ مرکز بهداشتی، بیش از ۷۰ بیمارستان و حدود ۳۰۰ آمبولانس، روند ارائه خدمات حیاتی به مردم را متوقف نکرد.
ظرفیت‌های اجتماعی در بازآفرینی اقتصادی ایران پس از جنگ - مردم سالاری آنلاین
روزنامه مردم سالاری

ظرفیت‌های اجتماعی در بازآفرینی اقتصادی ایران پس از جنگ - مردم سالاری آنلاین

رویترز در گزارشی، اقتصاد ایران را فروپاشیده توصیف کرده و از آسیب زیرساخت ها، قطع ...
آموزش در خانه یا خانه‌نشینی آموزش
روزنامه آرمان امروز

آموزش در خانه یا خانه‌نشینی آموزش

روح‌اله رضاعلی آرمان امروز : چند سالی است در حوزه مشاوره تحصیلی و انتخاب رشته با دانش‌آموزان و خانواده‌های بسیاری گفت‌وگو می‌کنم. امسال در میان گفت‌وگو با دانش‌آموزان پایه دوازدهم و والدین آنها، با موضوعی مواجه شدم که به نظرم نیازمند تأمل جدی است: هوم‌اسکولینگ یا آموزش در خانه. به نظر می‌رسد آموزش در خانه، [ ]