قیمت طلا امروز




 سایت خبرآنلاین / ۱۴۰۵/۰۵/۱۹

کاربران درباره احضار خرازی به دادگاه ویژه روحانیت چه گفتند؟/ از استقبال تا تردید درباره نحوه رسیدگی

خبر احضار کاظم خرازی به دادگاه ویژه روحانیت با واکنش‌های متفاوتی از سوی کاربران خبرآنلاین همراه شد؛ واکنش‌هایی که نشان می‌دهد بخش قابل توجهی از مخاطبان، فارغ از موضع سیاسی خود نسبت به اظهارات اخیر خرازی، بیش از هر چیز منتظرند ببینند این پرونده به چه سرانجامی می‌رسد.
 کاربران درباره احضار خرازی به دادگاه ویژه روحانیت چه گفتند؟/ از استقبال تا تردید درباره نحوه رسیدگی

به گزارش خبرآنلاین، بر اساس اعلام اصغر جهانگیر، سخنگوی قوه قضائیه، با توجه به کسوت روحانیت خرازی، رسیدگی به اتهامات مطرح‌شده درباره او در صلاحیت دادگاه ویژه روحانیت قرار دارد و پس از اظهارات اخیر وی، اقدامات قانونی برای تحت تعقیب قرار دادن او آغاز شده است. به گفته سخنگوی قوه قضائیه، خرازی احضار شده و پرونده او تحت تعقیب کیفری قرار گرفته است.

در بخش قابل توجهی از نظرات، کاربران از ورود دستگاه قضایی به این موضوع استقبال کرده‌اند. یکی از کاربران با اشاره به اینکه «منتظر نتیجه آن می‌مانیم»، اصل رسیدگی قضایی را مثبت ارزیابی کرده است. کاربر دیگری نیز برخورد با آنچه «مخلان امنیت روانی جامعه» خوانده، فارغ از جایگاه و منصب افراد را خواستار شده است.

اما در میان همین نظرات، مطالبه برای مجازات شدیدتر نیز دیده می‌شود. برخی کاربران معتقد بودند در صورت اثبات اتهامات، باید با متهم برخورد جدی شود و حتی شماری از آنها از مجازات‌هایی مانند خلع لباس یا حبس سخن گفته‌اند. این در حالی است که این نظرات، دیدگاه شخصی کاربران است و نتیجه یا حکم پرونده هنوز مشخص نشده است.

در مقابل، بخشی از کامنت‌ها اساساً مسئله را از زاویه دیگری دنبال کرده‌اند: چرا رسیدگی به این پرونده در دادگاه ویژه روحانیت انجام می‌شود؟ یکی از کاربران با طرح این پرسش نوشته است: «چرا دادگاه روحانیت؟» و استدلال کرده که اگر موضوع اظهارات و رفتار یک فرد است، روحانی بودن او نباید تنها مبنای نوع رسیدگی باشد. کاربر دیگری نیز دادگاه …





 پرستاری تخصصی در اولویت وزارت بهداشت
۱۰ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

پرستاری تخصصی در اولویت وزارت بهداشت

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در دیدار دکتر عبادی، معاون پرستاری وزارت بهداشت و دکتر مداح، مادر پرستاری نوین ایران، بر ضرورت توسعه پرستاری تخصصی، تقویت آموزش‌های حرفه‌ای و بهره‌گیری از ظرفیت پیشکسوتان این حوزه تأکید کرد.

 معاون اول رئیس جمهور: اجازه نمی‌دهیم تروریسم اقتصادی آمریکا معیشت مردم را هدف بگیرد - سلام نو
۹ ساعت قبل / سایت سلام نو

معاون اول رئیس جمهور: اجازه نمی‌دهیم تروریسم اقتصادی آمریکا معیشت مردم را هدف بگیرد - سلام نو

محمدرضا عارف معاون اول رئیس جمهور با انتشار پستی گفت: دولت اجازه نخواهد داد تروریسم اقتصادی آمریکا، ثبات اقتصادی و معیشت مردم را هدف قرار دهد.

 کاهش نسبی دمای هوا در کشور | 6 شهر در جمع گرمترین های جهان ماندند
۱۱ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

کاهش نسبی دمای هوا در کشور | 6 شهر در جمع گرمترین های جهان ماندند

در روز شنبه ۳۱ مردادماه دمای هوا در بسیاری از استان با کاهش نسبی روبرو شد، چندان که دمای هوا در گرمترین کشور کمتر از ۴۹ درجه سانتی گراد بالای صفر بود.

 اعلام جزئیات جدید برگزاری امتحانات ترم تابستان دانشگاه‌ها
۱۴ ساعت قبل / سایت هم میهن

اعلام جزئیات جدید برگزاری امتحانات ترم تابستان دانشگاه‌ها

وزارت علوم در اطلاعیه‌ای بر برگزاری حضوری تمامی امتحانات دوره تابستان سال ۱۴۰۵ تأکید کرد و از راه‌اندازی سامانه برگزاری آزمون‌های توزیع‌شده کشوری برای تسهیل حضور دانشجویان خبر داد.

 سقوط خونین و مرگبار ون به دره در جاده هراز + جزئیات
۵ ساعت قبل / سایت تابناک

سقوط خونین و مرگبار ون به دره در جاده هراز + جزئیات

یک دستگاه خودرو ون در محدوده سقرچی جاده هراز دچار انحراف شد و پس از سقوط به دره، نیروهای امدادی برای امدادرسانی به حادثه‌دیدگان به محل اعزام شدند.

 آسیب‌‌شناسی اقتصاد سیاسی ایران در نسبت با مقاومت |  انصاف نیوز
۱۱ ساعت قبل / سایت انصاف نیوز

آسیب‌‌شناسی اقتصاد سیاسی ایران در نسبت با مقاومت | انصاف نیوز

دکترمحمدحسن علایی، جامعه‌شناس در یادداشتی با عنوان «آسیب‌‌شناسی اقتصاد سیاسی ایران در نسبت با مقاومت» که در اختیار انصاف نیوز قرار داده، نوشت: