قیمت طلا امروز




 سایت اکوایران / ۱ ساعت قبل

هشدار جدی ایران به رژیم صهیونیستی / فرودگاه‌ها و پادگان‌های نظامی شما هدف قرار می‌گیرند

ایران به رژیم صهیونیستی درباره پیامدهای گسترش عملیات نظامی هشدار داد.
 هشدار جدی ایران به رژیم صهیونیستی / فرودگاه‌ها و پادگان‌های نظامی شما هدف قرار می‌گیرند

این بخش به‌صورت خودکار گردآوری شده است. برای مطالعه کامل خبر، به منبع اصلی مراجعه کنید.

ایران به رژیم صهیونیستی درباره پیامدهای گسترش عملیات نظامی هشدار داد. به گزارش اکوایران به نقل از مهر، پایگاه خبری یونیوز در گزارشی به نقل از منابع آگاه نوشت: ایران برای اسرائیل در جنوب لبنان خط قرمز تعیین کرده و به این رژیم درباره گسترش عملیات نظامی هشدار داد.

یونیوز در ادامه نوشت: تهران به تل‌آویو اطلاع داده است که موشک‌های ایرانی به‌طور گسترده فرودگاه‌ها و پادگان‌های نظامی در شمال اسرائیل را هدف قرار خواهند داد تا نیروهای اسرائیلی مستقر در جنوب لبنان پراکنده شده و در نتیجه، مقاومت در لبنان بتواند حملات متقابل انجام داده و تلفات سنگینی به این نیروها وارد کند.

در این گزارش آمده است: ارتش اسرائیل تلاش می‌کند از کشاندن ایران به مداخله برای حمایت از مقاومت در لبنان جلوگیری کند. ازاین‌رو، طی سه ماه گذشته با شدت کمتری فعالیت کرده و از آتش‌بس در لبنان بهره … …



چرا دولت‌های جهان به رغم ترامپ به پکن تکیه نمی‌کنند؟
سایت اکوایران

چرا دولت‌های جهان به رغم ترامپ به پکن تکیه نمی‌کنند؟

اکوایران: دموکراسی آمریکا، هرچند تحت فشار قرار دارد، همچنان آزادی‌های مدنی اساسی و انتخابات منظم را حفظ کرده و کنگره و دیوان عالی نیز دست‌کم تا حدی قدرت اجرایی را مهار می‌کنند. در مقابل، حزب کمونیست چین همچنان یک جعبه سیاه است.
روشنفکران، مینوتور دولت و کاپیتالیسم | مروری بر نظریه قدرت و علل شکل‌گیری اقتصاد دستوری از منظر برتران دو ژوونل
سایت اقتصادنیوز

روشنفکران، مینوتور دولت و کاپیتالیسم | مروری بر نظریه قدرت و علل شکل‌گیری اقتصاد دستوری از منظر برتران دو ژوونل

اقتصادنیوز: مینوتور، هیولای افسانه‌ای در اسطوره‌های یونانی با بدن انسان و سر گاو است که در مرکز هزارتوی جزیره کرت زندانی بود. در کاربرد امروزی، مینوتور استعاره‌ای برای قدرتی است که در دل یک نظام پیچیده و غیرشفاف پنهان شده و برای بقای خود قربانی می‌طلبد.
تحریم‌ها به سفره مردم رسید؟/ توضیح وزیر جهاد کشاورزی درباره تحریم غذا
سایت اقتصاد ۲۴

تحریم‌ها به سفره مردم رسید؟/ توضیح وزیر جهاد کشاورزی درباره تحریم غذا

وزیر جهاد کشاورزی با تأکید بر اینکه ذخایر کالاهای اساسی افزایش یافته، گفت اگرچه غذا مستقیماً تحریم نیست، اما تحریم کشتی‌ها، افزایش هزینه حمل‌ونقل و ریسک واردات می‌تواند قیمت کالاهای اساسی را بالا ببرد و توافق برای رفع این موانع می‌تواند هزینه تأمین کالا را کاهش دهد.
سایت اکوایران

شوک بنزینی در کمین بازار ارز؟

بدهی ۴ میلیارد دلاری دولت؛ صورت‌حساب این تعهد کجاست؟
سایت اکوایران

بدهی ۴ میلیارد دلاری دولت؛ صورت‌حساب این تعهد کجاست؟

بدهی ۴.۴ میلیارد دلاری دولت به واردکنندگان کالاهای اساسی حالا به یکی از گره‌های مهم زنجیره تأمین تبدیل شده است؛ بدهی‌ای که یک طرف آن واردکنندگانی ایستاده‌اند که با تأخیر ۱۷ تا ۱۸ ماهه در تأمین ارز و قفل شدن نقدینگی مواجه‌اند و طرف دیگر، دولتی که هنوز باید رقم و منشأ این تعهدات را حسابرسی و تعیین تکلیف کند. در این میان، نحوه تسویه این بدهی اهمیت بیشتری پیدا کرده؛ چراکه پرداخت آن با منابع جدید می‌تواند فشار بر بودجه و تورم را افزایش دهد.
فایننشال‌تایمز: فشار اقتصادی آمریکا به قلب تجارت ایران در دبی رسید
سایت جماران

فایننشال‌تایمز: فشار اقتصادی آمریکا به قلب تجارت ایران در دبی رسید

فایننشال‌تایمز گزارش داده است که کارزار تازه واشنگتن برای تشدید انزوای اقتصادی ایران، اکنون یکی از مهم‌ترین شریان‌های تجاری تهران در دبی را هدف گرفته است؛ مسیری که دهه‌ها نقش حیاتی در واردات، مبادلات مالی و دور زدن تحریم‌ها داشته و محدود شدن آن می‌تواند هزینه تجارت ایران را افزایش دهد، هرچند شبکه‌های بازرگانی ایرانی از هم‌اکنون به‌دنبال مسیرهای جایگزین از جمله عمان و ترکیه رفته‌اند.