قیمت طلا امروز




 سایت عصرایران / ۳ روز قبل / ۱۴۰۵/۰۵/۲۹

بازیگران سریال «صد سال تنهایی»: اقتباس از رمان مارکز ترسناک بود

فصل دوم سریال «صد سال تنهایی» با اقتباس از رمان معروف نوشته گابریل گارسیا مارکز به تازگی منتشر شده و قرار است قسمت پایانی این سریال نیز به صورت جداگانه در تا...
 بازیگران سریال «صد سال تنهایی»: اقتباس از رمان مارکز ترسناک بود

با نزدیک شدن به پخش قسمت پایانی سریال «صد سال تنهایی»، بازیگران این اقتباس تصویری از رمان معروف گابریل گارسیا مارکز، از چالش‌های ایفای نقش در اثری گفتند که بسیاری آن را «غیرقابل ساخت» می‌دانستند. به گزارش ایسنا، فصل دوم سریال «صد سال تنهایی» با اقتباس از رمان معروف نوشته گابریل گارسیا مارکز به تازگی منتشر شده و قرار است قسمت پایانی این سریال نیز به صورت جداگانه در تاریخ ۲۶ آگوست (چهارم شهریور) منتشر شود. 

بازیگران از جمله مارگاریتا روزا دی فرانسیسکو، ستاره کلمبیایی برای فصل دوم سریال «صد سال تنهایی» نتفلیکس به جمع بازیگران پیوستند و با نزدیک شدن به پخش پایانی این اقتباس حماسی، چند تن از بازیگران که در قسمت پایانی این مجموعه حضور دارند، به طور اختصاصی با ددلاین گفت‌وگو کردند.

دی فرانسیسکو که در آمریکای لاتین به خاطر نقش‌آفرینی در یک سریال طولانی شهرت دارد، در فصل دوم مجموعه صد سال تنهایی ایفای نقش کرده است. استفانیا پینیرس، امانوئل رسترپو و سباستین اوسوریو نیز در فصل دوم این سریال حضور دارند.

اقتباس نتفلیکس از رمان کلاسیک گابریل گارسیا مارکز به دو فصل تقسیم شده است. فصل دو شامل هشت قسمت است که در حال حاضر در حال پخش است و یک قسمت پایانی ویژه نیز به طور جداگانه منتشر خواهد شد. 

دس فرانسیسکو که نقش فرناندا دل کارپیو را ایفا می‌کند، گفت: «بازی در چنین اثر مهم و مرتبطی که بسیاری از منتقدان آن را به طور قطع غیرقابل فیلمبرداری می‌دانستند، بسیار ترسناک است. کاری که باید انجام می‌دادیم این بود که خودمان را در اثر پیدا کنیم تا به آن وفادار باشیم و باید به نویسندگان سریال اعتماد می‌کردیم.»

سباستین اوسوریو که در سریال هایی از جمله «اشتیاق شاهین‌ها» بازی کرده است، نقش آئورلیانو بابیلونیا را در سریال «صد سال تنهایی» ایفا می‌کند. او نیز معتقد است به دست آوردن نقش در اقتباس از چنین رمان مهمی هم هیجان‌انگیز و هم ترسناک است.

استفانیا پینیرس نیز که در این سریال اقتباسی نقش آمارانتا اورسولا را بازی می‌کند، گفت: «این شخصیت‌ها کیفیتی تقریبا اساطیری پیدا می‌کنند. آنها در نوعی فضای نیمه‌خدایی قرار دارند که باید به عنوان یک شخصیت با آنها روبرو شوید. اعتماد به نویسندگان برای من بسیار مهم بود.»

او درباره لحظه‌ای شگفت‌انگیز هنگام …



 «سارا حاتمی» مقابل دوربین «ابراهیم حاتمی‌کیا» می‌رود
۱۰ ساعت قبل / خبرگزاری دانشجو

«سارا حاتمی» مقابل دوربین «ابراهیم حاتمی‌کیا» می‌رود

«سارا حاتمی» به جمع بازیگران سریال تاریخی موسی به کارگردانی «ابراهیم حاتمی‌کیا» اضافه شد.

 سریال طنز «اکسیر» روی آنتن می‌رود - تسنیم
۱۱ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

سریال طنز «اکسیر» روی آنتن می‌رود - تسنیم

اولین تیزر سریال «اکسیر» نوشته محمد درویشعلی‌پور با تهیه‌کنندگی و کارگردانی احمد درویشعلی‌پور منتشر شد.

 «کارآگاه علوی» دوباره به تلویزیون برگشت؛ مرور یک خاطره قدیمی با پرونده‌های تازه
۱۲ ساعت قبل / خبرگزاری دانشجو

«کارآگاه علوی» دوباره به تلویزیون برگشت؛ مرور یک خاطره قدیمی با پرونده‌های تازه

نخستین قسمت فصل سوم «کارآگاه علوی» شب گذشته روی آنتن شبکه یک رفت؛ بازگشتی که بیش از آنکه صرفاً آغاز یک سریال تازه باشد، یادآور یکی از مجموعه‌های پلیسی و تاری...

 سارا حاتمی در سریال موسی چه نقشی دارد؟
۱۳ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

سارا حاتمی در سریال موسی چه نقشی دارد؟

«سارا حاتمی» به جمع بازیگران سریال تاریخی موسی به کارگردانی «ابراهیم حاتمی‌کیا» اضافه شد.



سفرهای خاورمیانه‌ای الهام‌بخش بزرگترین داستان‌های آگاتا کریستی بودند
خبرگزاری مهر

سفرهای خاورمیانه‌ای الهام‌بخش بزرگترین داستان‌های آگاتا کریستی بودند

نیل، پترا، بغداد... منطقه خاورمیانه برخی از مهم‌ترین محیط‌ها را برای شکل‌گیری آثار ملکه جنایت فراهم کرد. قتل‌ها شاید تخیلی بودند، اما سفرهای او واقعی بودند.
نقش‌های چادر کمری گیلانی‌ها، روایتگر باور و فرهنگ مردم
خبرگزاری مهر

نقش‌های چادر کمری گیلانی‌ها، روایتگر باور و فرهنگ مردم

تعداد نوارهای دامن زنان گیلانی فقط جنبه زیبایی نداشته؛ این جزئیات می‌توانست سن، وضعیت تأهل و جایگاه اجتماعی زنان را نشان دهد و پوششی رنگارنگ را به زبانی برای بیان هویت تبدیل کند.
آخرین رمان یوسا از چه می‌گوید؟
خبرگزاری ایسنا

آخرین رمان یوسا از چه می‌گوید؟

رمان «سکوت خود را به تو تقدیم می‌کنم» (I Give You My Silence) آخرین نوشته ماریو وارگاس یوسا - برنده جایزه نوبل ادبی - در سال ۲۰۲۳ به زبان اسپانیایی منتشر شد. نویسنده‌اش به‌درستی پیش‌بینی کرده بود که این آخرین رمان او خواهد بود، زیرا سال گذشته در ۸۹ سالگی درگذشت.
خبرگزاری ایرنا

فیلم| گذری بر کاروانسرای شاه عباسی یزد

آسیب‌شناسی یک چالش هنری؛ آیا تئاتر طبقاتی است؟
خبرگزاری ایرنا

آسیب‌شناسی یک چالش هنری؛ آیا تئاتر طبقاتی است؟

روایتِ رسانه‌ای از وضعیت قیمت بلیت تئاتر، این روزها اغلب با تمرکز بر بالاترین نرخ‌هایِ یک سالنِ خاص، تصویرِ یک فضایِ غیرقابلِ دسترسی را به جامعه مخابره می‌کند. اما با نگاه به تنوعِ بیش از ۹۰ اجرایِ هم‌زمان در پایتخت و تفاوتِ ساختاریِ سالن‌های دولتی و خصوصی، مشخص می‌شود که وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی نه تنها از نقش حمایتی خود عقب‌نشینی نکرده، بلکه در چارچوبِ قانون، در تلاش برای حفظ توازن میان معیشت هنرمندان و قدرت خرید مخاطبان است؛ توازنی که نباید با تیترهایِ یک‌سویه، فدایِ جنجال‌هایِ رسانه‌ای شود.
ابراهیم گلستان؛ روایتگرِ سرسخت یک قرن پرآشوب/ مردی که با هیچ‌کس کنار نیامد
سایت خبرآنلاین

ابراهیم گلستان؛ روایتگرِ سرسخت یک قرن پرآشوب/ مردی که با هیچ‌کس کنار نیامد

سید ابراهیم گلستان (تقوی شیرازی)، از ماندگارترین و در عین حال صریح‌ترین چهره‌های جریان‌ساز ادبیات و سینمای معاصر ایران است. مردی که با نثری آهنگین و ساختاریافته در داستان‌نویسی و نگاهی پیشگام در سینمای مستند و داستانی، الگویی نوین از هنرمندی مستقل، منضبط و بی‌محابا را رقم زد.