قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایلنا / ۴۱ دقیقه قبل

وزارت بهداشت رتبه برتر در حوزه اطلاع‌رسانی و اقناع افکار عمومی شد

وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در بیست‌ویکمین جشنواره شهید رجایی، ضمن کسب عنوان دستگاه برتر اجرایی کشور با عملکرد خود در حوزه اطلاع‌رسانی و اقناع افکار عمومی، حائز رتبه برتر شد.
 وزارت بهداشت رتبه برتر در حوزه اطلاع‌رسانی و اقناع افکار عمومی شد

به گزارش ایلنا به نقل از وزارت بهداشت، در آیین اختتامیه بیست‌ویکمین جشنواره شهید رجایی و ارزیابی عملکرد دستگاه‌های اجرایی کشور، با حضور دکتر مسعود پزشکیان، رئیس‌جمهور، از دستگاه‌ها، مسئولان و کارکنان برگزیده و خانواده‌های شهدا تجلیل شد. 

در این مراسم، جایزه ویژه «یاور فتح» به وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به عنوان یکی از دستگاه‌های اجرایی برتر در خدمت‌رسانی به مردم در دوران جنگ تحمیلی اهدا شد و دکتر محمدرضا ظفرقندی، وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، این جایزه را از رئیس‌جمهور دریافت کرد. 

این جایزه با توجه به عملکرد دستگاه‌های اجرایی در خدمت‌رسانی به مردم در شرایط جنگی و میزان آمادگی و تاب‌آوری آنان در این دوره اختصاص یافت. 

وزارت بهداشت در جریان جنگ تحمیلی اخیر، با بسیج ظرفیت‌های نظام سلامت، ضمن امدادرسانی به‌موقع به مصدومان و مجروحان و اعزام سریع نیروهای درمانی به محل حوادث، خدمات درمانی رایگان به مصدومان و مجروحان ارائه کرد و تأمین خون و فرآورده‌های خونی مورد نیاز کشور را نیز در دستور کار قرار داد. 

در این مدت، بیش از ۶۶ هزار مجروح در مراکز درمانی تحت پوشش نظام سلامت درمان شدند و کادر سلامت با حضور مستمر …



 پلتفرم‌ها نباید ناصرخسروی مجازی برای دارو ایجاد کنند - تسنیم
۱۴ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

پلتفرم‌ها نباید ناصرخسروی مجازی برای دارو ایجاد کنند - تسنیم

رئیس سازمان نظام پزشکی گفت: پلتفرم‌ها نباید «ناصرخسروی مجازی» ایجاد کنند.

 نوجوانان بخوانند؛ چسب زخم‌ چاره هر زخم نیست
۱۷ ساعت قبل / سایت عصرایران

نوجوانان بخوانند؛ چسب زخم‌ چاره هر زخم نیست

وقتی زخم کوچکی داریم، چسب‌زخم عالی است؛ زخم را می‌پوشاند و از آن محافظت می‌کند. اما اگر مشکل عمیق‌تر باشد، پوشاندن آن به معنی درمان کردنش نیست.

 عامل سیل ویرانگر در نپال و تبت چه بود؟ + عکس
۱۶ ساعت قبل / سایت تابناک

عامل سیل ویرانگر در نپال و تبت چه بود؟ + عکس

تصاویر ماهواره‌ای از وضعیت یک دره یخچالی در قله کوهستانی لانگتانگ-لیرونگ در نپال، در نزدیکی مرز چین، پیش و پس از حادثه منتشر شده است. جایی که احتمالاً فروریخ...

 [ارمغان زمان‌فشمی] قطع هزاران درخت در چیتگر
۲ ساعت قبل / سایت اطلاعات آنلاین

[ارمغان زمان‌فشمی] قطع هزاران درخت در چیتگر

دو روز پیش، خبرنگار ایرنا از مشاهدات خود در پارک بزرگ جنگلی چیتگر در غرب تهران خبر داد که نشان می‌داد قطع و جمع‌آوری گسترده درختان در این پارک در حال انجام است. او اعلام کرد که  ۳۰ هزار اصله درخت بریده شده‌اند!

 پرداخت ۳۷۰۰ میلیارد تومان از مطالبات داروخانه‌ها و مراکز درمانی
۱۸ ساعت قبل / سایت دیدارنیوز

پرداخت ۳۷۰۰ میلیارد تومان از مطالبات داروخانه‌ها و مراکز درمانی

با اعلام سازمان تأمین اجتماعی، در ادامه فرایند تسویه مطالبات مراکز درمانی، ۳۷۰۰ میلیارد تومان از مطالبات داروخانه‌ها و مراکز درمانی طرف قرارداد پرداخت شد.

 دستگیری مردی که به طلاهای جسد زنان هم رحم نمی کرد / در نپال رخ داد + فیلم
۲۴ دقیقه قبل / سایت رکنا

دستگیری مردی که به طلاهای جسد زنان هم رحم نمی کرد / در نپال رخ داد + فیلم

حوادث رکنا: پلیس نپال دو مرد را به اتهام سرقت گوشواره‌های طلای یک زن که بر اثر سیل جان باخته بود، دستگیر کرد؛ تصاویری از این سرقت پیش از بازداشت متهمان در فضای مجازی منتشر و به‌سرعت دست‌به‌دست شد.



آزادارمکی: جامعه در وضعیت اضطراری است | نیازمند مدیریت عاقلانه و سیاست‌ورزی هستیم | مسأله فقدان مسیر برای تغییر است نه فقر!
سایت اقتصادنیوز

آزادارمکی: جامعه در وضعیت اضطراری است | نیازمند مدیریت عاقلانه و سیاست‌ورزی هستیم | مسأله فقدان مسیر برای تغییر است نه فقر!

اقتصادنیوز: تقی آزادارمکی، جامعه‌شناس معتقد است فشارهای اقتصادی و انسداد اجتماعی می‌تواند زمینه اعتراض را فراهم کند؛ چرا که مسئله فقط فقر نیست، بلکه احساس نداشتن راه تغییر است.
تا چند ماه دیگر دارو داریم ؟/  بیشترین کمبود درباره داروهای قلبی و اعصاب است / مواد اولیه دارو موجود نیست
روزنامه شرق

تا چند ماه دیگر دارو داریم ؟/ بیشترین کمبود درباره داروهای قلبی و اعصاب است / مواد اولیه دارو موجود نیست

حدود ۵۰ درصد مواد اولیه تولید دارو از خارج وارد می شود و خیلی از مولفه‌های تولید دارو همچنان نیازمند واردات است.
خبرگزاری همشهری‌آنلاین

کاشت نهال در زباله‌های رهاشده در طبیعت | قصه ناخدایی که دریا را ترک کرد تا درخت بکارد

۱۹ هزار قربانی در یک سال؛ چرا خودروها به آزمون تصادفات نمی‌روند
خبرگزاری مهر

۱۹ هزار قربانی در یک سال؛ چرا خودروها به آزمون تصادفات نمی‌روند

بیش از ۱۹ هزار نفر در سال ۱۴۰۴ قربانی تصادفات شدند، اما مرکز کراش‌تست(آزمون تصادفات) کشور پس از افتتاح همچنان منتظر خودروهای تولید داخل است.
زخم نفت‌ بر تن جنگل‌های حرا در سواحل جنوبی قشم
روزنامه هفت صبح

زخم نفت‌ بر تن جنگل‌های حرا در سواحل جنوبی قشم

مسئولان منابع طبیعی می‌گویند که آسیب‌های وارده به تاج درختان گسترده نبوده است
روزنامه هفت صبح

شلیک خونین به زن و بچه در برج لوکس مسکونی