قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایلنا / ۱۴۰۵/۰۵/۱۷

گزارشگران رادیو؛ هم‌نفس و همدل مردم در میدان‌های سخت

معاون صدا با گرامیداشت یاد و خاطره شهید محمود صارمی، گزارشگری رادیو را کاری سخت، میدانی و مسئولانه دانست و تاکید کرد: گزارشگران رادیو در سرما و گرما، شرایط نامناسب جوی و موقعیت‌های چالشی، در میدان حضور دارند و نخستین حلقه روایتگر اتفاقات برای مخاطبان هستند.
 گزارشگران رادیو؛ هم‌نفس و همدل مردم در میدان‌های سخت

به گزارش ایلنا به نقل از روابط عمومی معاونت صدا، مراسم تقدیر از گزارشگران رادیو با حضور احمد پهلوانیان معاون صدا، مهدی آذرمکان قائم‌مقام معاون صدا، ابوذر ابراهیم مدیر روابط عمومی معاونت صدا، علی رشیدی، مسئول گزارشگران رادیو و جمعی از گزارشگران شبکه‌های رادیویی در سالن جلسات ساختمان شهدای رادیو برگزار شد.

احمد پهلوانیان در این مراسم ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهید خبرنگار، محمود صارمی، با اشاره به چالش‌های حرفه گزارشگری در رادیو گفت: کار گزارشگران، کاری سخت و کاملاً میدانی است و در رادیو به دلیل نبود تصویر، این سختی دوچندان می‌شود. گزارشگر باید با کلام خود صحنه را برای مخاطب بسازد و آنچه را می‌بیند، به‌گونه‌ای روایت کند که شنونده نیز خود را در متن رویداد احساس کند.

وی افزود: گزارشگران رادیو در شرایط مختلف جوی و در سرما و گرما در میدان حضور دارند و در بسیاری از رویدادها، نخستین حلقه روایتگر اتفاقات برای مخاطبان هستند. این حضور میدانی، بخشی از سرمایه و هویت رادیوست.

معاون صدا با اشاره به حضور پررنگ گزارشگران رادیو در رویدادهای مهم اخیر اظهار کرد: از آغاز جنگ و شرایط ویژه کشور تا مراسم بدرقه و وداع با امام شهید و همچنین راهپیمایی اربعین، یکی از ستون‌های مستحکم رادیو، دوستان گزارشگر بودند که در میدان حضور داشتند و روایتگر لحظه‌های مهم بودند.

پهلوانیان ادامه داد: گزارشگران در این رویدادها فقط گزارشگر یک اتفاق نبودند؛ بلکه همراه مردم، هم‌نفس و همدل با مردم بودند و تلاش کردند صدای مردم و حال و هوای جامعه را به آنتن برسانند. این حضور باشکوه، با وجود همه سختی‌ها، نشان‌دهنده تعهد و مسئولیت‌پذیری گزارشگران رادیوست.

وی با تاکید بر اهمیت نقش …



 تقدیر سردار وحیدی از رسانه ملی
۹ ساعت قبل / خبرگزاری ایلنا

تقدیر سردار وحیدی از رسانه ملی

فرمانده کل سپاه پاسداران با ارسال تقدیرنامه‌ای به رئیس سازمان صداوسیما، با اشاره به اهمیت روایت صادقانه و هوشمندانه از واقعیت‌های میدان در کنار حماسه‌آفرینی‌های رزمندگان، از تلاش‌های مدیران و کارکنان رسانه ملی در پاسداری از حقیقت و تقویت جبهه انقلاب اسلامی قدردانی کرد.



 تصاویری از مساجد شاخص ایرانی که در فهرست ثبت جهانی یونسکو قرار دارند
۳ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

تصاویری از مساجد شاخص ایرانی که در فهرست ثبت جهانی یونسکو قرار دارند

در سال ۲۰۱۲، یونسکو با ثبت جهانی مسجد جامع اصفهان، شناسنامه‌ای بین‌المللی برای یکی از بزرگ‌ترین شاهکارهای معماری ایران صادر کرد.

 تاملی بر هراس دشمنان از دیپلماسی فرهنگی ایران
۶ ساعت قبل / سایت تابناک

تاملی بر هراس دشمنان از دیپلماسی فرهنگی ایران

نمایندگی‌های فرهنگی کشورمان بسیاری از گزاره‌ها و روایت‌های ادعایی سیاستمداران و رسانه‌های غربی و صهیونیستی که با هدف وارونه نمایی حقیقت صورت می‌گرفت را ابط...

 تصادف خودروی علیرضا افتخاری با کامیون | آخرین وضعیت سلامت خواننده محبوب و سرشناس اعلام شد
۶ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

تصادف خودروی علیرضا افتخاری با کامیون | آخرین وضعیت سلامت خواننده محبوب و سرشناس اعلام شد

شرایط جسمانی علیرضا افتخاری خواننده پیشکسوت موسیقی سنتی که چندی پیش تصادف کرده بود، مساعد است.

 علیرضا افتخاری: سه روز بستری بودم و مشکل خاصی ندارم
۳ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

علیرضا افتخاری: سه روز بستری بودم و مشکل خاصی ندارم

علیرضا افتخاری، خواننده موسیقی ایرانی، با اشاره به سانحه رانندگی خود در مسیر اصفهان به تهران گفت: «دو روز در بیمارستان بستری بودم، اما خدا را شکر مرخص شدم و مشکل خاصی ندارم.»

 گزینه‌های ریاست صداوسیما به چهار نفر رسیدند/ جبلی سازمان را به چه کسی تحویل می دهد؟
۹ ساعت قبل / سایت تابناک

گزینه‌های ریاست صداوسیما به چهار نفر رسیدند/ جبلی سازمان را به چه کسی تحویل می دهد؟

بعد از مطرح شدن اسامی متعدد برای ریاست سازمان صداوسیما در دوره جدید، حالا اسامی به چهار نفر تقلیل یافته و احتمالاً گزینه نهایی از بین این چهار نفر خواهد بود.

 ۱۴ نکته از پرفروش‌ترین فیلم سال ۲۰۲۶ | تنهایی و سودآوری مرد عنکبوتی
۵ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

۱۴ نکته از پرفروش‌ترین فیلم سال ۲۰۲۶ | تنهایی و سودآوری مرد عنکبوتی

چهار سال پس از «راهی به خانه نیست»، چهارمین فیلم مستقل مرد عنکبوتی در دنیای سینمایی مارول با عنوان «مرد عنکبوتی: روزی کاملا جدید» به روی پرده رفته و با استقبال شگفت‌انگیز تماشاگران مواجه شده است.