قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایلنا / ۱۴۰۵/۰۵/۱۹

ساخت ۸ مدرسه جدید در تهران با معماری شاخص

معاون شهرسازی و معماری شهرداری تهران از برنامه‌ریزی برای آغاز عملیات احداث ۸ مدرسه جدید در پایتخت خبر داد و گفت: این مدارس با معماری شاخص، امکانات مدرن و مطابق با استانداردهای روز احداث خواهند شد.
 ساخت ۸ مدرسه جدید در تهران با معماری شاخص

به گزارش ایلنا، نصراله آبادیان در جلسه هم‌اندیشی با معاونان شهرسازی و معماری مناطق ۲۲گانه تهران، با تشریح برنامه‌های شهرداری برای ارتقاء کیفیت فضاهای آموزشی، اظهار کرد: مقرر شده است عملیات ساخت ۸ مدرسه با حضور شهردار تهران و رئیس‌جمهور آغاز شود.

وی افزود: مطالعات احداث این مدارس در منطقه ۱۷ و چند منطقه دیگر در جنوب تهران در حال انجام است و تلاش می‌شود این مراکز آموزشی علاوه بر برخورداری از معماری شاخص، به امکانات مدرن و استانداردهای روز مجهز شوند.

معاون شهرسازی و معماری شهرداری تهران با بیان اینکه رویکرد مدیریت شهری در حوزه آموزش صرفا افزایش سرانه‌های آموزشی نیست، گفت: هدف این است که در کنار توسعه کمی، کیفیت فضاهای آموزشی و خدمات ارائه‌ شده در مدارس نیز ارتقاء پیدا کند.

آبادیان در ادامه از برنامه بلند مدت شهرداری برای تبدیل برخی مدارس موجود به مجتمع‌های آموزشی خبر داد و گفت: بسیاری از مدارس تهران از اراضی مناسبی برخوردارند، اما ظرفیت این اراضی از نظر نحوه بهره‌برداری و کاربری به شکل مطلوب مورد استفاده قرار نگرفته است. در این زمینه، استفاده از ظرفیت مولدسازی اراضی و املاک می‌تواند به تامین مالی پروژه‌ها کمک کند و بخشی از ظرفیت‌های موجود را وارد چرخه تامین مالی و توسعه فضاهای آموزشی کند.

معاون شهرسازی و معماری شهرداری تهران با اشاره به تدوین نظام‌نامه طراحی مدارس اظهار کرد: از سال ۱۳۹۷ تلاش شده است متناسب با نیازهای امروز شهر، الگوی جدیدی برای طراحی مدارس تدوین شود تا این مراکز بتوانند در سطوح بالاتر، خدمات آموزشی و رفاهی ارائه کنند.

آبادیان ادامه داد: رئیس‌جمهور و شهردار تهران نیز در این زمینه گفت‌وگوهایی داشته‌اند و قرار است این مدل در آینده به سایر مناطق تعمیم پیدا کند تا شهرداران مناطق بتوانند بر اساس نظام‌نامه مربوطه، نسبت به اجرای آن اقدام کنند.

وی در بخش دیگری از سخنان خود به برنامه توسعه فضاهای زیرسطحی تهران اشاره کرد و گفت: جمع‌بندی‌های لازم در این زمینه انجام شده و موضوع در کمیسیون‌های زیرمجموعه شورایعالی شهرسازی نیز در حال پیگیری …



 5 بوستان جدید تا پایان سال در تهران افتتاح می‌شود - تسنیم
۲۶ دقیقه قبل / خبرگزاری تسنیم

5 بوستان جدید تا پایان سال در تهران افتتاح می‌شود - تسنیم

معاون شهردار تهران گفت: تا پایان سال 5 بوستان دیگر در تهران افتتاح می‌شود.

 بوستان جهاندیدگان در شمال تهران بهره‌برداری شد - تسنیم
۳۳ دقیقه قبل / خبرگزاری تسنیم

بوستان جهاندیدگان در شمال تهران بهره‌برداری شد - تسنیم

بوستان جهاندیدگان، در منطقه یک شهر تهران به بهره‌برداری رسید.

 جشن بزرگ «بیعت» از شنبه در میدان انقلاب تهران برگزار می‌شود
۱ ساعت قبل / سایت جوان آنلاین

جشن بزرگ «بیعت» از شنبه در میدان انقلاب تهران برگزار می‌شود

معاون اداره‌کل فرهنگی شهرداری تهران از برگزاری جشن بزرگ «بیعت» از شنبه ۳۱ مردادماه در میدان انقلاب اسلامی خبر داد.

 میدان مشهور رشت چهره جنگی به خود گرفت
۱ ساعت قبل / سایت برترینها

میدان مشهور رشت چهره جنگی به خود گرفت

تصاویری از تغییر چهره میدان شهرداری رشت که با تصاویر و المان‌هایی مربوط به رهبر انقلاب و جنگ 40 روزه تزیین شده را در ادامه مشاهده می‌کنید.

 تعیین تکلیف ساختمان‌های رهاشده تهران خلأ قانونی ندارد - تسنیم
۱ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

تعیین تکلیف ساختمان‌های رهاشده تهران خلأ قانونی ندارد - تسنیم

عضو شورای شهر تهران گفت: برای تعیین‌تکلیف ساختمان‌های رهاشده تهران خلأ قانونی وجود ندارد.