قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایلنا / ۱۴۰۵/۰۵/۱۵

قطع شدن بیمه حدود ۵۰۰ هزار کارگر طی پنج سال/ بازرسی‌ها دمار از روزگار کارگران ساختمانی درآورده!

یک فعال کارگری در رابطه با وضعیت بیمه کارگران ساختمانی گفت: قطع شدن بیمه حدود ۵۰۰ هزار نفر طی پنج سال گذشته و پشت صف ماندن صدها هزار نفر دیگر، مسئله کوچکی نیست.
 قطع شدن بیمه حدود ۵۰۰ هزار کارگر طی پنج سال/ بازرسی‌ها دمار از روزگار کارگران ساختمانی درآورده!

 اکبر شوکت، عضو هیات مدیره کانون عالی انجمن‌های صنفی کارگران ساختمانی سراسر کشور، در گفت‌وگو با ایلنا با اشاره به آخرین وضعیت بیمه کارگران ساختمانی، گفت: متأسفانه در زمینه بیمه کارگران ساختمانی هیچ تغییر محسوسی ایجاد نشده و همان روند گذشته ادامه دارد. تعداد بیمه‌شدگان کارگران ساختمانی به نظر من اکنون به کمتر از حدود ۵۰۰هزار نفر رسیده است.

وی افزود: طی دو تا سه سال گذشته، صنعت ساختمان با رکود جدی مواجه بوده است. امسال و حتی سال گذشته نیز شرایط جنگی بر وضعیت ساخت‌وساز تأثیر گذاشته و پیش از آن هم، یکی دو سال رکود وجود داشت. در نتیجه، میزان ساخت‌وساز در کشور تقریباً به نصف کاهش یافته و صدور پروانه‌های ساختمانی نیز افت چشمگیری داشته است.

شوکت ادامه داد: سازمان تأمین اجتماعی همواره کمبود منابع را به‌عنوان بهانه‌ی اصلی فقدان بیمه کارگران مطرح می‌کند. در جلسات کارشناسی بارها پیشنهاد داده‌ایم که دست‌کم بر مبنای حداقل حقوق، یک پوشش بیمه پایه برای همه کارگران ساختمانی برقرار شود و اگر فردی بخواهد بر اساس دستمزد بالاتر بیمه‌پردازی کند، مابه‌التفاوت آن را خودش پرداخت کند. باید میانگین صدور پروانه‌های ساختمانی در ۱۰ سال گذشته مبنا قرار گیرد، نه اینکه با تاکید بر روی رکود فعلی، بیمه کارگران ساختمانی را کنار گذاشته شود.

وی تصریح کرد: سازمان تأمین اجتماعی امروز در بحرانی قرار گرفته که اگر دولت بدهی‌های سالانه خود را به این سازمان پرداخت کند، بسیاری از مشکلات آن برطرف می‌شود. اما اکنون تمام تمرکز سازمان بر تأمین منابع از هر طریق ممکن است؛ چه با کاهش خدمات و چه با افزایش هزینه‌هایی که از مردم دریافت می‌شود.

این فعال کارگری خاطرنشان کرد: امسال بدون هیچ هماهنگی، میزان حق بیمه کارگران ساختمانی افزایش یافت. در زمان مدیریت مرحوم نوربخش توافق شده بود که برای جلوگیری از قطع بیمه‌ها، ۳۰ درصد افزایش پرداختی را بپذیریم. اگر قرار بود بیمه‌ها قطع شود، اساساً به همان حداقل نیز رضایت نداشتیم. اما امسال بدون هیچ توافقی، نرخ حق بیمه افزایش پیدا کرد  یعنی حدود ۷۰ تا ۸۰ هزار تومان به مبلغ پرداختی اضافه شد. همین اقدام درباره سایر گروه‌ها نیز انجام شده است.

وی افزود: امروز تمام فکر و ذکر سازمان این شده که از جیب کارگر تأمین اعتبار کند. از سوی دیگر، حسابرسی‌های سازمان …





 تخم‌ مرغ برای کبد مفید است یا مضر؟
۷ ساعت قبل / سایت تابناک

تخم‌ مرغ برای کبد مفید است یا مضر؟

کولین موجود در تخم‌مرغ نیز برای سلامت کبد اهمیت دارد. دکتر براون می‌گوید افرادی که کولین بیشتری دریافت می‌کنند، معمولاً خطر کمتری برای ابتلا به کبد چرب دارند...

 کشف بزرگترین کهکشان جهان
۴ ساعت قبل / سایت تابناک

کشف بزرگترین کهکشان جهان

بزرگترین کهکشان شناخته شده جهان ۱.۷ میلیون سال نوری وسعت دارد و آن‌قدر بزرگ است که ما نمی‌توانیم مقیاس آن را درک کنیم.

 بحرانی ترین سدهای ایران | ذخیره اندک ۴ سد تامین کننده آب تهران
۱۴ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

بحرانی ترین سدهای ایران | ذخیره اندک ۴ سد تامین کننده آب تهران

آمار تازه وزارت نیرو از بهبود وضعیت مخازن سدهای کشور نسبت به سال گذشته حکایت دارد، اما تعدادی از سدهای مهم و راهبردی کشور همچنان در شرایط بحرانی قرار دارند و از وضعیت نرمال فاصله گرفته‌اند.

 نقدی بر محکومیت یلدا معیری |  انصاف نیوز
۱۵ ساعت قبل / سایت انصاف نیوز

نقدی بر محکومیت یلدا معیری | انصاف نیوز

آرش ملکی، پژوهشگر حقوق بین‌الملل در یادداشتی با عنوان «عکاسی از پشت میله‌ها/ درباره محکومیت یلدا معیری» که در اختیار انصاف نیوز قرار داده، نوشت:

 نتایج نهایی دکتری بدون آزمون دانشگاه آزاد اعلام شد
۱۳ ساعت قبل / سایت تابناک

نتایج نهایی دکتری بدون آزمون دانشگاه آزاد اعلام شد

نتایج دوره بدون آزمون دکتری تخصصی۱۴۰۵ (ویژه استعدادهای درخشان) دانشگاه آزاد اسلامی اعلام شد.

 فیلم چهره باز دزدان سریالی موتورسیکلت های میلیونی تهرانی / آنها را می شناسید ؟!  + گفتگو
۱۶ ساعت قبل / سایت رکنا

فیلم چهره باز دزدان سریالی موتورسیکلت های میلیونی تهرانی / آنها را می شناسید ؟! + گفتگو

حوادث رکنا: موتورسیکلت یک شهروند در حالی در روز روشن از مقابل ساختمانی در بلوار فردوس شرقی به سرقت رفت که یکی از سارقان پیش از سرقت برای بررسی شرایط محل وارد ساختمان پزشکان شده بود و همدست او نیز مقابل دوربین ایستاده بود.