قیمت طلا امروز




 سایت فرارو / ۱۴۰۵/۰۵/۲۳

هنرمندان در سوگ ایرج خواجه‌امیری/ از معین تا علیرضا قربانی

درگذشت حسین خواجه‌امیری (ایرج)، خواننده پیشکسوت آواز ایران، موجی از واکنش را میان اهالی موسیقی و هنر به همراه داشت؛ واکنش‌هایی که در کنار سوگ و تسلیت، هر یک از زاویه‌ای، جایگاه خواننده‌ای را روایت می‌کنند که صدایش برای چند نسل با موسیقی، سینما و خاطره‌های جمعی ایرانیان گره خورده است.
 هنرمندان در سوگ ایرج خواجه‌امیری/ از معین تا علیرضا قربانی

پس از انتشار خبر درگذشت ایرج خواجه‌امیری در روز چهارشنبه ۲۱ مرداد ۱۴۰۵، جمع گسترده‌ای از خوانندگان، نوازندگان، آهنگسازان و هنرمندان نسل‌های مختلف موسیقی و سینمای ایران، در کنار شماری از چهره‌های سیاسی و فرهنگی، با انتشار پیام‌هایی یاد این خواننده پیشکسوت را گرامی داشتند.

بخش مهمی از این پیام‌ها بر قدرت و ویژگی منحصربه‌فرد صدای ایرج خواجه‌امیری، تحریرهای خلاقانه و تأثیر او بر چند نسل از مخاطبان و هنرمندان ایرانی تمرکز داشت. بسیاری از هنرمندان، از ایرج به عنوان یکی از صداهای ماندگار تاریخ آواز و موسیقی ایران یاد کردند. کیهان کلهر: چند نسل با صدای سحرانگیز ایرج زندگی کردند

کیهان کلهر، نوازنده و آهنگساز، در متنی درباره ایرج خواجه‌امیری، او را آوازخوانی توصیف کرد که «چند نسل از ایرانیان با صدای گرم سحرانگیز و آبشار تحریرهای خلاقانه‌اش زندگی کردند».

کلهر همچنین با انتشار آوازی از ایرج در فضای مجازی، به شاگردی او در مکتب صبا و یادگارهای به‌جامانده از همکاری این خواننده با چهره‌هایی چون علی تجویدی، پرویز یاحقی، حسین قلی‌خان حنانه، جلیل شهناز و فرهنگ شریف و دیگر موسیقی‌دانان اشاره کرد.

او ایرج را یکی از مؤثرترین و خلاق‌ترین آوازخوانان ایران دانست و در ادامه نوشت:

«استاد ایرج» به اذعان همکارانش در رشته آواز از مؤثرترین و خلاق‌ترین آوازخوانان ایران بود. از طرب عارف و عامی همه در رقص آیند/ هرکجا ذکری از آن حسن خداداد رود علیرضا قربانی: یگانه آواز ایران

علیرضا قربانی نیز با انتشار تصویری از ایرج خواجه‌امیری، در پیامی نوشت:

«برای تو‌ای یگانه آواز ایران؛ که یگانه خواندی و یگانه ماندی و نامت بر تارک هنر این سرزمین جاودانه شد.» سالار عقیلی: پهلوان آواز ایران

سالار عقیلی نیز با انتشار ویدئویی از نوازندگی خود در کنار آواز ایرج، از او با عنوان «پهلوان آواز ایران» یاد کرد.

او نوشت که نغمه‌ها و آواهای ماندگار ایرج خواجه‌امیری هرگز از یاد مردم نخواهد رفت. حسام‌الدین سراج: صدایی قدرتمند با تحریرهای خلاقانه

حسام‌الدین سراج در واکنش خود به درگذشت …



 مصدومیت رانندگی علیرضا افتخاری خواننده مشهور به دلیل تصادف رانندگی - سلام نو
۷ ساعت قبل / سایت سلام نو

مصدومیت رانندگی علیرضا افتخاری خواننده مشهور به دلیل تصادف رانندگی - سلام نو

علیرضا افتخاری، خواننده کشورمان که در مسیر بازگشت از اصفهان به تهران دچار سانحه رانندگی شده بود، پس از اقدامات درمانی لازم و بهبود وضعیت عمومی از بیمارستان مرخص شد.

 علیرضا افتخاری: سه روز بستری بودم و مشکل خاصی ندارم
۸ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

علیرضا افتخاری: سه روز بستری بودم و مشکل خاصی ندارم

علیرضا افتخاری، خواننده موسیقی ایرانی، با اشاره به سانحه رانندگی خود در مسیر اصفهان به تهران گفت: «دو روز در بیمارستان بستری بودم، اما خدا را شکر مرخص شدم و مشکل خاصی ندارم.»

 آخرین وضعیت جسمی علیرضا افتخاری پس از تصادف
۹ ساعت قبل / سایت مشرق

آخرین وضعیت جسمی علیرضا افتخاری پس از تصادف

علیرضا افتخاری ـ خواننده آواز ایرانی ـ که در مسیر اصفهان به تهران تصادف کرده بود، پس از درمان در بیمارستان ترخیص و به منزل منتقل شده است.

 حادثه تصادف برای علیرضا افتخاری
۱۰ ساعت قبل / سایت تجارت نیوز

حادثه تصادف برای علیرضا افتخاری

شرایط جسمانی علیرضا افتخاری خواننده پیشکسوت موسیقی سنتی که چندی پیش تصادف کرده بود، مساعد است.

 حادثه تصادف برای خواننده پیشکسوت/شرایط جسمانی علیرضا افتخاری مساعد است
۱۱ ساعت قبل / سایت جوان آنلاین

حادثه تصادف برای خواننده پیشکسوت/شرایط جسمانی علیرضا افتخاری مساعد است

شرایط جسمانی علیرضا افتخاری خواننده پیشکسوت موسیقی سنتی که چندی پیش تصادف کرده بود، مساعد است.



سفرهای خاورمیانه‌ای الهام‌بخش بزرگترین داستان‌های آگاتا کریستی بودند
خبرگزاری مهر

سفرهای خاورمیانه‌ای الهام‌بخش بزرگترین داستان‌های آگاتا کریستی بودند

نیل، پترا، بغداد... منطقه خاورمیانه برخی از مهم‌ترین محیط‌ها را برای شکل‌گیری آثار ملکه جنایت فراهم کرد. قتل‌ها شاید تخیلی بودند، اما سفرهای او واقعی بودند.
نقش‌های چادر کمری گیلانی‌ها، روایتگر باور و فرهنگ مردم
خبرگزاری مهر

نقش‌های چادر کمری گیلانی‌ها، روایتگر باور و فرهنگ مردم

تعداد نوارهای دامن زنان گیلانی فقط جنبه زیبایی نداشته؛ این جزئیات می‌توانست سن، وضعیت تأهل و جایگاه اجتماعی زنان را نشان دهد و پوششی رنگارنگ را به زبانی برای بیان هویت تبدیل کند.
آخرین رمان یوسا از چه می‌گوید؟
خبرگزاری ایسنا

آخرین رمان یوسا از چه می‌گوید؟

رمان «سکوت خود را به تو تقدیم می‌کنم» (I Give You My Silence) آخرین نوشته ماریو وارگاس یوسا - برنده جایزه نوبل ادبی - در سال ۲۰۲۳ به زبان اسپانیایی منتشر شد. نویسنده‌اش به‌درستی پیش‌بینی کرده بود که این آخرین رمان او خواهد بود، زیرا سال گذشته در ۸۹ سالگی درگذشت.
خبرگزاری ایرنا

فیلم| گذری بر کاروانسرای شاه عباسی یزد

آسیب‌شناسی یک چالش هنری؛ آیا تئاتر طبقاتی است؟
خبرگزاری ایرنا

آسیب‌شناسی یک چالش هنری؛ آیا تئاتر طبقاتی است؟

روایتِ رسانه‌ای از وضعیت قیمت بلیت تئاتر، این روزها اغلب با تمرکز بر بالاترین نرخ‌هایِ یک سالنِ خاص، تصویرِ یک فضایِ غیرقابلِ دسترسی را به جامعه مخابره می‌کند. اما با نگاه به تنوعِ بیش از ۹۰ اجرایِ هم‌زمان در پایتخت و تفاوتِ ساختاریِ سالن‌های دولتی و خصوصی، مشخص می‌شود که وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی نه تنها از نقش حمایتی خود عقب‌نشینی نکرده، بلکه در چارچوبِ قانون، در تلاش برای حفظ توازن میان معیشت هنرمندان و قدرت خرید مخاطبان است؛ توازنی که نباید با تیترهایِ یک‌سویه، فدایِ جنجال‌هایِ رسانه‌ای شود.
ابراهیم گلستان؛ روایتگرِ سرسخت یک قرن پرآشوب/ مردی که با هیچ‌کس کنار نیامد
سایت خبرآنلاین

ابراهیم گلستان؛ روایتگرِ سرسخت یک قرن پرآشوب/ مردی که با هیچ‌کس کنار نیامد

سید ابراهیم گلستان (تقوی شیرازی)، از ماندگارترین و در عین حال صریح‌ترین چهره‌های جریان‌ساز ادبیات و سینمای معاصر ایران است. مردی که با نثری آهنگین و ساختاریافته در داستان‌نویسی و نگاهی پیشگام در سینمای مستند و داستانی، الگویی نوین از هنرمندی مستقل، منضبط و بی‌محابا را رقم زد.