قیمت طلا امروز




 سایت رویداد‌ ۲۴ / ۱۴۰۵/۰۵/۲۳

فقط چهار هتل تهران ایمن هستند

در بسیاری از مراکز اقامتی، تمرکز اصلی بر هتلینگ، جلوه‌های ظاهری، نازک‌کاری و فینیشینگ ساختمان است و متأسفانه الزامات ایمنی و استاندارد‌های آتش‌نشانی در اولویت قرار نمی‌گیرد. این در حالی است که غفلت از ایمنی به دلیل توجه بیش از حد به جنبه‌های تجاری و اقتصادی، موضوعی نگران‌کننده است.
 فقط چهار هتل تهران ایمن هستند

رویداد۲۴| مهدی بابایی، رئیس کمیته ایمنی شورای شهر تهران، گفت: از ۲۱۷هتل شناسایی و پایش‌شده تنها ۴ هتل در تهران تأییدیه آتش‌نشانی دارند.

 بابایی با اشاره به وضعیت ایمنی هتل‌های پایتخت اظهار کرد: تاکنون ۲۱۷ هتل شناسایی و پایش شده‌اند که از این تعداد، برای ۹۱ هتل پرونده تشکیل شده است.

بسیاری از این مراکز نیز دستورالعمل‌های ایمنی را دریافت کرده‌اند، اما این اقدامات متأسفانه به ایمن‌سازی مؤثر منجر نشده و تنها چهار هتل موفق به دریافت تأییدیه آتش‌نشانی شده‌اند و در زمره مراکز اقامتی ایمن قرار دارند. ‌بی‌نتیجه ماندن پیشنهاد همکاری با انجمن هتلداران

وی با اشاره به تلاش‌های انجام‌شده برای ارتقای ایمنی هتل‌ها افزود: به انجمن هتلداران پیشنهاد کردیم تفاهم‌نامه‌ای با سازمان آتش‌نشانی منعقد شود تا بتوانیم در حوزه ایمنی به هتل‌ها کمک کرده و روند اجرای الزامات ایمنی را تسهیل کنیم، اما متأسفانه از این پیشنهاد استقبال نشد؛ این در حالی است که طی سال‌های گذشته بار‌ها شاهد وقوع حریق در مراکز اقامتی بوده‌ایم. ‌ناآشنایی مسافران با مسیر‌های خروج هتل‌ها، خطر حوادث را افزایش می‌دهد

‌بابایی یکی از مهم‌ترین چالش‌های ایمنی در هتل‌ها را ناآشنایی مسافران با محیط ساختمان دانست و گفت: افراد در محل سکونت خود معمولاً مسیر‌های خروج را می‌شناسند، اما مسافران شناخت کافی از فضای هتل ندارند. اگر حادثه‌ای، به‌ویژه در ساعات شب، رخ دهد و افراد از خواب بیدار شوند، ممکن است نتوانند موقعیت خود را تشخیص دهند یا مسیر خروج را پیدا کنند و همین مسئله می‌تواند خطرات جدی به همراه داشته باشد. ‌نبود آمار دقیق از مراکز اقامتی

‌رئیس …





 میگنا - علت سکوت مردان در مقابل خشونت خانگی همسران‌شان چیست؟
۴ ساعت قبل / سایت میگنا

میگنا - علت سکوت مردان در مقابل خشونت خانگی همسران‌شان چیست؟

پژوهشگران می‌گویند اغلب مردانی که توسط همسران خود مورد آزار و اذیت قرار می‌گیرند، سکوت می‌کنند و یک مطالعه جدید دلیل آن را دریافته است.

 ۵۰ بیمار پروانه‌ای روی صندلی دندانپزشکی | وقتی یک ویزیت ساده، برای بیمار پروانه‌ای ساده نیست
۱۲ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

۵۰ بیمار پروانه‌ای روی صندلی دندانپزشکی | وقتی یک ویزیت ساده، برای بیمار پروانه‌ای ساده نیست

برای بسیاری از مردم، مراجعه به دندانپزشک اتفاقی عادی در زندگی روزمره است؛ اما برای خانواده‌ای که با ای‌بی زندگی می‌کند، پیدا کردن دندانپزشکی که بیماری را بشناسد، شرایط جسمی بیمار را درک کند و درمان را با احتیاط پیش ببرد، می‌تواند به یکی از دغدغه‌های جدی تبدیل شود.

 زباله‌های چندساله در جاده اسالم ـ خلخال | طبیعت در محاصره پسماند + ویدئو
۱۷ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

زباله‌های چندساله در جاده اسالم ـ خلخال | طبیعت در محاصره پسماند + ویدئو

تصاویر انباشت زباله و جاری شدن شیرابه در جاده گردشگری اسالم ـ خلخال، بار دیگر مسئله رهاسازی پسماند در طبیعت گیلان را به صدر اخبار آورده است؛ زباله‌هایی که به گفته بخشدار اسالم، بخشی از آنها حاصل سال‌ها رهاسازی پسماند در بالادست است و حالا خطر آلودگی چشمه‌ها و آسیب به اکوسیستم منطقه را افزایش داده.

 ظرفیت پزشکی به نقطه غیرقابل‌تحمل رسیده است
۲ ساعت قبل / سایت هم میهن

ظرفیت پزشکی به نقطه غیرقابل‌تحمل رسیده است

معاون آموزشی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با تأکید بر ضرورت بازنگری در ظرفیت پذیرش رشته پزشکی، گفت: استمرار پذیرش دانشجوی پزشکی حتی در میزان ظرفیت سال ۱۴۰۴، به دلیل محدودیت زیرساخت‌ها، امکانات آموزشی و تعداد اعضای هیئت علمی، آسیب‌های جبران‌ناپذیری به کیفیت آموزش و شرایط روانی و اجتماعی دانشجویان وارد می‌کند و ظرفیت پذیرش باید به سطحی منطقی و حداقل قابل تحمل برای دانشگاه‌های علوم پزشکی برسد.

 از اجبار همسالان تا تبلیغات پنهان ویپ؛ دانش‌آموزان چگونه در معرض مصرف موادمخدر قرار می‌گیرند؟
۳ ساعت قبل / خبرگزاری برنا

از اجبار همسالان تا تبلیغات پنهان ویپ؛ دانش‌آموزان چگونه در معرض مصرف موادمخدر قرار می‌گیرند؟

برنا - گروه اجتماعی؛ مدیرکل امور تربیتی، مشاوره و مراقبت در برابر آسیب‌های اجتماعی وزارت آموزش و پرورش با تشریح عوامل مؤثر بر گرایش دانش‌آموزان به مواد و دخا...

 سالانه ۱۲ هزار پرستار بیکار می‌مانند یا راهی بخش خصوصی می‌شوند
۱ ساعت قبل / سایت هم میهن

سالانه ۱۲ هزار پرستار بیکار می‌مانند یا راهی بخش خصوصی می‌شوند

رئیس کل سازمان نظام پرستاری، با بیان اینکه سالانه حدود ۱۶ تا ۱۸ هزار نفر در رشته‌های مختلف گروه پرستاری آموزش می‌بینند اما حدود ۱۲ هزار نفر از نیروهای پرستاری تعیین تکلیف نمی‌شوند با انتقاد از اجرایی نشدن مصوبات کارگروه ویژه پرستاری، گفت: این کارگروه ۲ سال پیش با دستور رئیس‌جمهور تشکیل شد و ۷ راهکار برای حل مشکلات پرستاری ارائه کرد، اما تاکنون هیچ‌کدام از این مصوبات اجرایی نشده است.