قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایرنا / ۱ ساعت قبل

رییس کل بانک مرکزی: حداقل ۵۰ درصد منابع صنایع بزرگ باید در خوزستان تودیع شود

اهواز - ایرنا - رییس کل بانک مرکزی گفت: بر اساس بخشنامه ابلاغ‌شده، حداقل ۵۰ درصد منابع مالی صنایع بزرگ باید در شعب داخل استان محل فعالیت آنها تودیع شود تا منابع تجهیزشده برای توسعه همان استان به کار گرفته شود.
 رییس کل بانک مرکزی: حداقل ۵۰ درصد منابع صنایع بزرگ باید در خوزستان تودیع شود

به گزارش ایرنا، عبدالناصر همتی روز پنجشنبه در نشست شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی خوزستان با انتقاد از تمرکز حساب‌های مالی صنایع بزرگ استان در تهران، اظهار کرد: پذیرفتنی نیست شرکتی که تمام امکانات، ظرفیت‌ها و تبعات فعالیت آن در اهواز و خوزستان قرار دارد، منابع مالی خود را در پایتخت متمرکز کند.

وی افزود: بر اساس بخشنامه‌ ابلاغ شده، حداقل ۵۰ درصد منابع این شرکت‌ها باید در شعب داخل استان محل فعالیت آنها تودیع شود.

رییس کل بانک مرکزی تصریح کرد: اگر بانک‌ها این بخشنامه را اجرا نکرده باشند، مرتکب تخلف شده‌اند و سیستم نظارتی بانک مرکزی این موضوع را به صورت جدی حسابرسی و بازرسی خواهد کرد تا منابع تجهیزشده در خوزستان برای توسعه همین استان به کار گرفته شود.

همتی همچنین بر ضرورت تغییر رویکرد شبکه بانکی در پرداخت تسهیلات تاکید کرد و گفت: بر اساس آخرین مصوبه هیات عالی بانک مرکزی، تمرکز تسهیلات برای اشتغال‌زایی و احیای تولید باید به سمت واحدهای کوچک و متوسط هدایت شود.

وی ادامه داد: اختصاص تسهیلات کلان به یک واحد بزرگ و سرمایه‌بر، اشتغال محدودی ایجاد می‌کند، در حالی که توزیع همان منابع میان چندین واحد کوچک می‌تواند پویایی اقتصادی و اشتغال بیشتری ایجاد کند.

رییس کل بانک مرکزی خواستار تمرکز شبکه بانکی خوزستان بر تامین مالی بخش‌های مولد کوچک و متوسط شد و افزود: اولویت پرداخت تسهیلات باید بر اساس میزان اشتغال‌زایی واقعی طرح‌ها تعیین شود و حمایت از جوانان جویای کار در اولویت قرار گیرد.

همتی با اشاره به ضرورت استفاده از ابزارهای نوین تامین مالی گفت: برای سال جاری ظرفیت قابل توجهی از طریق ابزارهای زنجیره تامین مالی، از جمله اوراق گام و ابزارهای الکترونیکی پیش‌بینی شده است که می‌تواند بدون ایجاد آثار تورمی، منابع مورد نیاز زنجیره‌های تولید و تامین مواد اولیه را فراهم کند.

وی اضافه کرد: استفاده از این ابزارها نسبت به سال ۱۳۹۸ رشد قابل توجهی داشته و افزایش این ظرفیت می‌تواند تامین مالی صنایع بزرگ و ماندگاری منابع آنها در استان‌های محل فعالیت را تسهیل کند.

رییس کل بانک مرکزی همچنین از آمادگی این بانک برای افزایش اختیارات مدیران بانکی استان‌ها خبر داد و گفت: مدیران استانی به دلیل نگرانی از مسئولیت‌ها و پیگیری‌های نظارتی، در …



 دینامو مسکو ۳- ایران یک: این بار شعبه دوم روسیه
۴ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

دینامو مسکو ۳- ایران یک: این بار شعبه دوم روسیه

تیم ملی والیبال ایران در نخستین دیدار دوستانه و تدارکاتی خود با دینامو مسکو، نتیجه را سه بر یک واگذار کرد.

 پرونده‌های اوقاف قدس الکترونیکی می‌شود
۴۵ دقیقه قبل / سایت ایران آنلاین

پرونده‌های اوقاف قدس الکترونیکی می‌شود

محمود غلامی ـ رئیس اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان قدس از اجرای طرح الکترونیکی شدن پرونده‌های اوقاف با هدف تسهیل و تسریع در ارائه خدمات به شهروندان خبر داد و گفت: توسعه خدمات الکترونیکی دسترسی مردم به خدمات این مجموعه را آسان‌تر و روند رسیدگی به امور را منظم‌ ترخواهد کرد.

 سناتور مورفی: ترامپ باید جنگ علیه ایران را متوقف کند
۲۷ دقیقه قبل / سایت جهان صنعت نیوز

سناتور مورفی: ترامپ باید جنگ علیه ایران را متوقف کند

سناتور دموکرات آمریکایی ضمن انتقاد از سیاست‌های رئیس‌جمهور ایالات متحده، گفت که آمریکا باید جنگ علیه ایران را متوقف کند.

 ابن‌الرضا: معادلات را تغییر دادیم؛ با ایران محترمانه سخن بگویید - تسنیم
۵۲ دقیقه قبل / خبرگزاری تسنیم

ابن‌الرضا: معادلات را تغییر دادیم؛ با ایران محترمانه سخن بگویید - تسنیم

سرپرست وزارت دفاع گفت: معادلات قدرت منطقه را تغییر دادیم؛ با احترام با ملت ایران سخن بگویید.

 تصاویر ورود محسن نامجو به ایران
۴۹ دقیقه قبل / سایت تابناک

تصاویر ورود محسن نامجو به ایران

محسن نامجو خواننده پس از بیست سال به ایران بازگشت. تصاویر ورود او به فرودگاه امام خمینی و اولین حرف‌هایش را در کنار ویدیویی که پیش از سوار شدن به هواپیما منت...

 وزیر خارجه قطر با پزشکیان دیدار و گفت‌وگو کرد
۱ ساعت قبل / سایت اعتماد آنلاین

وزیر خارجه قطر با پزشکیان دیدار و گفت‌وگو کرد

شیخ «محمد بن عبدالرحمن آل ثانی» نخست‌وزیر و وزیر خارجه قطر، بعدازظهر امروز(پنجشنبه) با مسعود پزشکیان دیدار و گفت‌وگو کرد.



آقای وزیر؛ اگر از قیمتهای فروشگاه زیرمجموعه وزارتخانه اطلاع ندارید، چگونه از قیمت بازار باخبرید؟ - مردم سالاری آنلاین
روزنامه مردم سالاری

آقای وزیر؛ اگر از قیمتهای فروشگاه زیرمجموعه وزارتخانه اطلاع ندارید، چگونه از قیمت بازار باخبرید؟ - مردم سالاری آنلاین

اگر فروشگاه دولتی قرار است در بازار نقش‌آفرین باشد، باید برای مردم مزیت ایجاد کند؛ وگرنه صرفِ داشتن تابلوی دولتی، نه قیمت را پایین می‌آورد و نه سفره مردم را رنگین‌تر می‌کند.
آتش‌بس در آسمان، جنگ در بازار؛ ترامپ چطور زمین بازی را عوض کرد؟
سایت اقتصاد ۲۴

آتش‌بس در آسمان، جنگ در بازار؛ ترامپ چطور زمین بازی را عوض کرد؟

پس از هفته‌ها سایه جنگ نظامی، حالا نبرد ایران و آمریکا وارد مرحله‌ای شده که در آن تحریم‌ها جای موشک‌ها را گرفته‌اند. واشنگتن با هدف قرار دادن شبکه مالی و نفتی ایران به دنبال افزایش فشار است و تهران نیز تنگه هرمز و ظرفیت‌های منطقه‌ای خود را به عنوان اهرم چانه‌زنی حفظ کرده است؛ معادله‌ای که پایان آن هنوز نامعلوم است.
سایت اقتصاد ۲۴

فیلم/ مشاور قالیباف: مردم باعث گرانی شدند!

بنزین در محاصره تکذیب و کمبود/ از عیدی اصولگرایان تا صف‌های بنزین؛ میراث ۲۰ ساله یک تصمیم پوپولیستی
سایت اقتصاد ۲۴

بنزین در محاصره تکذیب و کمبود/ از عیدی اصولگرایان تا صف‌های بنزین؛ میراث ۲۰ ساله یک تصمیم پوپولیستی

صف‌های بنزین، تکذیب‌های دولتی و نگرانی از تغییر سهمیه‌ها بار دیگر پرونده قدیمی بحران انرژی در ایران را باز کرده و دولت میان فشار ناترازی و هراس از تبعات اجتماعی هرگونه تغییر در قیمت سوخت، به دنبال راهی برای عبور از بحرانی است که ریشه‌های آن به تصمیمات مجلس هفتم بازمی‌گردد.
سایت اکوایران

آمریکا در آستانه بحران بدهی؟

سایت عصرایران

محسن نامجو خواننده از بازگشت به ایران خبر داد: بودن در وطن از موسیقی مهم‌تر است