قیمت طلا امروز




 سایت جهان صنعت نیوز / ۶ ساعت قبل

تنش میان لندن و تل‌آویو بالا گرفت؛ احتمال اخراج مقام‌های انگلیسی از مرکز غزه

همزمان با افزایش تنش میان لندن و تل‌آویو بر سر سیاست‌های رژیم صهیونیستی در سرزمین‌های اشغالی، رسانه‌های انگلیس از احتمال اخراج نمایندگان این کشور از مرکز آمریکایی - اسرائیلی غزه مستقر در جنوب سرزمین‌های اشغالی خبر می‌دهند.
 تنش میان لندن و تل‌آویو بالا گرفت؛ احتمال اخراج مقام‌های انگلیسی از مرکز غزه

جهان صنعت نیوز ، روزنامه فایننشال‌تایمز امروز پنجشنبه به نقل از افراد مطلع گزارش داد که رژیم صهیونیستی طی هفته‌های اخیر درباره کنار گذاشتن انگلیس از مرکز بین‌المللی پشتیبانی غزه رایزنی کرده و احتمال اتخاذ اقدام مشابه علیه نمایندگان برخی دیگر از کشورهای اروپایی نیز مطرح شده است.

این مرکز که تحت هدایت آمریکا فعالیت می‌کند، مقر چندملیتی مستقر در جنوب سرزمین‌های اشغالی است که به اصطلاح برای نظارت بر اجرای آتش‌بس ادعایی در غزه، هماهنگی کمک‌های بشردوستانه و برنامه‌ریزی برای شرایط پس از جنگ ایجاد شده است.

احتمال اخراج نمایندگان انگلیسی از مرکز درحالی است که تنش میان دولت اندی برنهام و کابینه بنیامین نتانیاهو بر سر گسترش شهرک‌های صهیونیست‌نشین در کرانه باختری طی روزهای اخیر افزایش یافته است.

اد میلیبند وزیر خارجه انگلیس هفته پیش با محکوم کردن انتشار اسناد مناقصه برای اجرای طرح شهرک‌سازی موسوم به E۱، آن را اقدامی غیرقابل قبول و مخرب توصیف و کاردار رژیم صهیونیستی در لندن را به وزارت خارجه احضار کرد.

وی همچنین اعلام کرد که دولت انگلیس طی هفته‌های آینده مجموعه‌ای از اقدامات را در واکنش به سیاست‌های تل‌آویو ارائه خواهد کرد که تحریم افراد دخیل در توسعه شهرک‌های غیرقانونی را نیز شامل می‌شود. دولت انگلیس تأکید کرده است که اجرای طرح E۱ می‌تواند ارتباط جغرافیایی بخش‌های مختلف کرانه باختری و قدس شرقی را قطع کند.

رسانه‌های انگلیسی نیز در روزهای اخیر گزارش داده‌اند که دولت برنهام در حال بررسی ممنوعیت کامل واردات کالاهای تولیدشده در شهرک‌های صهیونیست‌نشین کرانه باختری است.

رژیم …



 سود کایزد ۱۴۰۵ کی واریز می‌شود و چقدر است؟
۱ ساعت قبل / سايت نبض بورس

سود کایزد ۱۴۰۵ کی واریز می‌شود و چقدر است؟

مجمع عمومی عادی سالیانه شرکت فرانسوز یزد با نماد کایزد براساس آگهی منتشره در سامانه کدال در تاریخ 1405/04/30 برگزار گردید. سود مجمع کایزد ۱۴۰۵ را چگونه دریاف...

 نورویدئو | چهلمین کنفرانس بین المللی وحدت اسلامی پنجشنبه1405/6/5
۱ ساعت قبل / سایت نورنیوز

نورویدئو | چهلمین کنفرانس بین المللی وحدت اسلامی پنجشنبه1405/6/5

اخبار روز ایران و خاورمیانه در نورنیوز

 حمله نیروهای مسلح یمن به مواضع نظامی در بندر المخا
۲ ساعت قبل / سایت هم میهن

حمله نیروهای مسلح یمن به مواضع نظامی در بندر المخا

نیروهای مسلح یمن در واکنش به تحولات اخیر و افزایش تنش‌های منطقه‌ای، انبارهای نظامی منتسب به عربستان سعودی را در بندر المخا هدف حمله موشکی قرار دادند.

 اظهارات مهم پاک‌ نژاد درباره فروش نفت ایران/ تحویل نفت به مشتریان ادامه دارد
۵۹ دقیقه قبل / سایت اقتصادنیوز

اظهارات مهم پاک‌ نژاد درباره فروش نفت ایران/ تحویل نفت به مشتریان ادامه دارد

اقتصادنیوز: محسن پاک‌ نژاد گفت: فرآیند فروش نفت خام در خارج از حوزه آب‌های سرزمینی ایران و در آب‌های دور و تحویل آن به مشتریان همچنان ادامه دارد.

 پرونده‌های اوقاف قدس الکترونیکی می‌شود
۲۹ دقیقه قبل / سایت ایران آنلاین

پرونده‌های اوقاف قدس الکترونیکی می‌شود

محمود غلامی ـ رئیس اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان قدس از اجرای طرح الکترونیکی شدن پرونده‌های اوقاف با هدف تسهیل و تسریع در ارائه خدمات به شهروندان خبر داد و گفت: توسعه خدمات الکترونیکی دسترسی مردم به خدمات این مجموعه را آسان‌تر و روند رسیدگی به امور را منظم‌ ترخواهد کرد.

 بیانیه قطر درباره سفر نخست‌وزیر این کشور به تهران
۱ ساعت قبل / سایت تابناک

بیانیه قطر درباره سفر نخست‌وزیر این کشور به تهران

وزارت امور خارجه قطر اعلام کرد نخست‌وزیر و وزیر امور خارجه این کشور در سفر به تهران درباره راهکار‌های کاهش تنش‌ها، فراهم کردن زمینه گفت‌و‌گو و ایجاد کریدور م...



آقای وزیر؛ اگر از قیمتهای فروشگاه زیرمجموعه وزارتخانه اطلاع ندارید، چگونه از قیمت بازار باخبرید؟ - مردم سالاری آنلاین
روزنامه مردم سالاری

آقای وزیر؛ اگر از قیمتهای فروشگاه زیرمجموعه وزارتخانه اطلاع ندارید، چگونه از قیمت بازار باخبرید؟ - مردم سالاری آنلاین

اگر فروشگاه دولتی قرار است در بازار نقش‌آفرین باشد، باید برای مردم مزیت ایجاد کند؛ وگرنه صرفِ داشتن تابلوی دولتی، نه قیمت را پایین می‌آورد و نه سفره مردم را رنگین‌تر می‌کند.
آتش‌بس در آسمان، جنگ در بازار؛ ترامپ چطور زمین بازی را عوض کرد؟
سایت اقتصاد ۲۴

آتش‌بس در آسمان، جنگ در بازار؛ ترامپ چطور زمین بازی را عوض کرد؟

پس از هفته‌ها سایه جنگ نظامی، حالا نبرد ایران و آمریکا وارد مرحله‌ای شده که در آن تحریم‌ها جای موشک‌ها را گرفته‌اند. واشنگتن با هدف قرار دادن شبکه مالی و نفتی ایران به دنبال افزایش فشار است و تهران نیز تنگه هرمز و ظرفیت‌های منطقه‌ای خود را به عنوان اهرم چانه‌زنی حفظ کرده است؛ معادله‌ای که پایان آن هنوز نامعلوم است.
سایت اقتصاد ۲۴

فیلم/ مشاور قالیباف: مردم باعث گرانی شدند!

بنزین در محاصره تکذیب و کمبود/ از عیدی اصولگرایان تا صف‌های بنزین؛ میراث ۲۰ ساله یک تصمیم پوپولیستی
سایت اقتصاد ۲۴

بنزین در محاصره تکذیب و کمبود/ از عیدی اصولگرایان تا صف‌های بنزین؛ میراث ۲۰ ساله یک تصمیم پوپولیستی

صف‌های بنزین، تکذیب‌های دولتی و نگرانی از تغییر سهمیه‌ها بار دیگر پرونده قدیمی بحران انرژی در ایران را باز کرده و دولت میان فشار ناترازی و هراس از تبعات اجتماعی هرگونه تغییر در قیمت سوخت، به دنبال راهی برای عبور از بحرانی است که ریشه‌های آن به تصمیمات مجلس هفتم بازمی‌گردد.
سایت اکوایران

آمریکا در آستانه بحران بدهی؟

سایت عصرایران

محسن نامجو خواننده از بازگشت به ایران خبر داد: بودن در وطن از موسیقی مهم‌تر است