قیمت طلا امروز




 سایت جهان صنعت نیوز / ۱۴۰۵/۰۵/۱۲

برنامه سرویس‌دهی مترو تهران از فردا اعلام شد

بر اساس برنامه‌ریزی‌های انجام‌شده، سرویس‌دهی در تمامی خطوط هفت‌گانه متروی تهران فردا از ساعت ۵:۰۰ صبح آغاز خواهد شد.
 برنامه سرویس‌دهی مترو تهران از فردا اعلام شد

جهان صنعت نیوز ، هادی زند با اشاره به برگزاری مراسم پیاده‌روی جاماندگان اربعین در روز سه‌شنبه ۱۳ مردادماه ۱۴۰۵ اظهار کرد: به‌منظور تسهیل تردد شهروندان و زائران و ارائه خدمات مطلوب، بر اساس برنامه‌ریزی‌های انجام‌شده، سرویس‌دهی در تمامی خطوط هفت‌گانه متروی تهران از ساعت ۵:۰۰ صبح آغاز خواهد شد.

وی با بیان اینکه خطوط یک، دو و شش به دلیل قرار گرفتن در مسیرهای اصلی برگزاری مراسم، بیشترین نقش را در جابه‌جایی شرکت‌کنندگان ایفا خواهند کرد، افزود: با این حال، تمامی خطوط هفت‌گانه متروی تهران با حداکثر ظرفیت عملیاتی آماده ارائه خدمات به شهروندان و زائران هستند تا تردد آنان با سهولت، سرعت و ایمنی انجام شود.

مدیر ارتباطات و امور بین‌الملل شرکت بهره‌برداری متروی تهران و حومه با تأکید بر رصد مستمر وضعیت ایستگاه‌ها و حجم تقاضای سفر خاطرنشان کرد: وضعیت تردد مسافران به‌صورت لحظه‌ای پایش خواهد شد و در صورت افزایش تقاضا یا ایجاد ازدحام در هر یک از ایستگاه‌ها، قطارهای فوق‌العاده در کوتاه‌ترین زمان ممکن اعزام می‌شوند تا خدمات‌رسانی بدون وقفه و روان به شرکت‌کنندگان در مراسم انجام شود.

زند با اشاره به هماهنگی‌های صورت‌گرفته با شرکت واحد اتوبوسرانی تهران گفت: به‌منظور تسهیل دسترسی شرکت‌کنندگان به محل برگزاری مراسم، سرویس‌های ویژه اتوبوس به‌صورت گردشی از ایستگاه‌های متروی شهرری و جوانمرد قصاب در خط یک و ایستگاه راه‌آهن در خط سه به سمت محل برگزاری مراسم برقرار خواهد بود.

وی افزود: همچنین پس از پایان مراسم، به‌منظور مدیریت مناسب جریان جمعیت و توزیع متوازن مسافران در شبکه حمل‌ونقل عمومی، شرکت‌کنندگان توسط ناوگان اتوبوسرانی به ایستگاه‌های کیانشهر و دولت‌آباد در خط شش مترو منتقل خواهند شد تا ادامه سفر آنان از طریق شبکه مترو با سهولت و سرعت بیشتری انجام شود. خدمت‌رسانی ۴۲۰۰ خادم شهری به جاماندگان اربعین در پایتخت

مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری تهران از اجرای طرح گسترده خدمات شهری ویژه آیین پیاده‌روی جاماندگان اربعین حسینی (ع) خبر داد و گفت: با مشارکت مناطق ۲۲ گانه، ۴ هزار و ۲۰۰ نفر نیروی انسانی به همراه ۴۰۰ دستگاه انواع ماشین‌آلات خدماتی، عملیات نظافت، پاکیزه‌سازی و مدیریت پسماند را از روزهای پیش از مراسم، حین و پس از اتمام مراسم انجام خواهند داد.

محسن …



 انتقاد از بلاتکلیفی پارک آبی آزادگان؛ شهرداری طی 30 روز نقشه راه ارائه - تسنیم
۳۲ دقیقه قبل / خبرگزاری تسنیم

انتقاد از بلاتکلیفی پارک آبی آزادگان؛ شهرداری طی 30 روز نقشه راه ارائه - تسنیم

عضو شورای شهر تهران با انتقاد از بلاتکلیفی پارک آبی آزادگان، خواستار ارائه نقشه راه احیای آن ظرف 30 روز شد.

 چمران: نام میدان آزادی تغییرنمی‌کند
۴۹ دقیقه قبل / سایت ایران آنلاین

چمران: نام میدان آزادی تغییرنمی‌کند

رئیس شورای اسلامی شهر تهران اعلام کرد: نام میدان آزادی هیچگاه تغییر نمی کند و همواره به همین نام باقی می‌ماند. به گفته او، به دلیل شرایط جنگی منطقه، در روند انتقال واگن‌ها و اتوبوس‌ها به کشور تأخیر ایجاد شده و بخشی از اتوبوس‌های تهران در یکی از کشورهای حوزه خلیج فارس متوقف شده‌اند که متأسفانه آسیب‌هایی دیده‌اند.

 تاکید رییس‌جمهور بر الگو قراردادن شهرداری تهران توسط مابقی کلانشهرها
۵۰ دقیقه قبل / خبرگزاری ایلنا

تاکید رییس‌جمهور بر الگو قراردادن شهرداری تهران توسط مابقی کلانشهرها

رئیس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر تهران با اشاره به ساخت مجتمع‌های آموزشی در تعدادی از مناطق پایتخت، گفت: این مجتمع‌ها علاوه بر اینکه محله‌محور هستند از امکانات متعددی از جمله پناهگاه، پارکینگ، مجتمع ورزشی، استخر، سالن سینما و مسجد برخوردارند.

 سرعت‌گیرهای غیراستاندارد به تهدیدی برای جان شهروندان تبدیل شده‌اند - تسنیم
۵۲ دقیقه قبل / خبرگزاری تسنیم

سرعت‌گیرهای غیراستاندارد به تهدیدی برای جان شهروندان تبدیل شده‌اند - تسنیم

عضو شورای شهر تهران نسبت به وجود سرعت‌گیرهای غیراستاندارد هشدار داد.

 چمران: نام میدان آزادی را تغییر نخواهیم داد/ هنوز هم تغییر نام فرودگاه مهرآباد و بوستان ولایت به نام رهبر شهید مشخص نیست، زیرا باید هماهنگی‌ها صورت بگیرد/ به دلیل شرایط جنگ، نشد اتوبوس‌های چینی به ایران حمل شود
۵۷ دقیقه قبل / سایت اعتماد آنلاین

چمران: نام میدان آزادی را تغییر نخواهیم داد/ هنوز هم تغییر نام فرودگاه مهرآباد و بوستان ولایت به نام رهبر شهید مشخص نیست، زیرا باید هماهنگی‌ها صورت بگیرد/ به دلیل شرایط جنگ، نشد اتوبوس‌های چینی به ایران حمل شود

رئیس شورای شهر تهران گفت: نام میدان آزادی را تغییر نخواهیم داد؛ هنوز هم تغییر نام فرودگاه مهرآباد و بوستان ولایت به نام رهبر شهید انقلاب مشخص نیست، چون باید هماهنگی‌ها صورت بگیرد.



ذبح هورالعظیم، پای چاه‌های نفت
روزنامه هفت صبح

ذبح هورالعظیم، پای چاه‌های نفت

تنها بخش زنده تالاب هورالعظیم با صدور مجوز زیست محیطی برای توسعه میدان نفتی سهراب، بی جان خواهد شد. به گفته مسئولان سازمان محیط زیست بین ۱۸ تا ۲۰ هکتار از
سایت رویداد‌ ۲۴

ببینید| واکنش یک آمریکایی به سوالات کنکور زبان انگلیسی در ایران

چالشی در گیلان: دود «گُل» در پارک‌ها و اماکن عمومی |  انصاف نیوز
سایت انصاف نیوز

چالشی در گیلان: دود «گُل» در پارک‌ها و اماکن عمومی | انصاف نیوز

سایت گیل خبر (گیلان) نوشت: «در ماه‌های اخیر، با افزایش نگرانی شهروندان رشت و برخی شهرهای دیگر استان درباره مصرف گل در بعضی از پارک‌ها و کافه‌ها که جزو اماکن عمومی محسوب می‌شوند، روبرو هستیم. مصرف آزادانه و بدون قبح گل توسط برخی جوانان در اماکن عمومی، امنیت روانی و آرامش شهروندان را با چالش‌های مختلفی مواجه کرده و پاتوق و تجمع مصرف‌کنندگان در این مکان‌ها را یک آسیب اجتماعی جدی می‌نامند.
پیامدهای حقوقی طلاق صوری
روزنامه ستاره صبح

پیامدهای حقوقی طلاق صوری

پدیده‌ای به نام «طلاق صوری» در مرز میان حقوق، معیشت و اخلاق اجتماعی، موضوع خانواده ایرانی شده است. در این وضعیت، طلاق نه ناشی از فروپاشی عاطفی یا تصمیم واقعی زوجین برای پایان زندگی مشترک، بلکه گاه به عنوان راهکاری برای دستیابی به حمایت‌ اقتصادی و اجتماعی، از جمله برخورداری از مستمری والدین متوفی و مزایای قانونی، مورد استفاده قرار می‌گیرد.
سرمقاله خراسان/ منافع شهر معطل بازی تاج و تخت! | آخرین خبر
سایت آخرین خبر

سرمقاله خراسان/ منافع شهر معطل بازی تاج و تخت! | آخرین خبر

خراسان/ «منافع شهر معطل بازی تاج و تخت!» عنوان یادداشت روز در روزنامه خراسان ت که می‌توانید آن را در ادامه بخوانید: ۶۳ طرح و لایحه روی زمین مانده است، قوای نظارت بر عملکرد مدیریت شهری، لنگ است و پارلمان شهری مشهد به معنای واقعی کلمه قفل شده؛ آن هم نه به این دلیل که مسئله‌ای درباره آن‌ها وجود دارد،
از آتش تا آرامش نظام سلامت ایران چگونه تاب آورد؟
سایت ایران آنلاین

از آتش تا آرامش نظام سلامت ایران چگونه تاب آورد؟

جنگ‌های ۱۲ و ۴۰ روزه، زیرساخت‌های سلامت کشور را با یکی از کم‌سابقه‌ترین آزمون‌های خود مواجه کرد، اما نظام بهداشت و درمان، همزمان با تحمل خسارت حدود ۸ هزار میلیارد تومانی ناشی از حمله به بیش از ۲۰۰ مرکز بهداشتی، بیش از ۷۰ بیمارستان و حدود ۳۰۰ آمبولانس، روند ارائه خدمات حیاتی به مردم را متوقف نکرد.