قیمت طلا امروز




 سایت هم میهن / ۱۸ ساعت قبل

سالانه ۱۲ هزار پرستار بیکار می‌مانند یا راهی بخش خصوصی می‌شوند

رئیس کل سازمان نظام پرستاری، با بیان اینکه سالانه حدود ۱۶ تا ۱۸ هزار نفر در رشته‌های مختلف گروه پرستاری آموزش می‌بینند اما حدود ۱۲ هزار نفر از نیروهای پرستاری تعیین تکلیف نمی‌شوند با انتقاد از اجرایی نشدن مصوبات کارگروه ویژه پرستاری، گفت: این کارگروه ۲ سال پیش با دستور رئیس‌جمهور تشکیل شد و ۷ راهکار برای حل مشکلات پرستاری ارائه کرد، اما تاکنون هیچ‌کدام از این مصوبات اجرایی نشده است.
 سالانه ۱۲ هزار پرستار بیکار می‌مانند یا راهی بخش خصوصی می‌شوند

به گزارش هم‌میهن آنلاین، احمد نجاتیان، رئیس کل سازمان نظام پرستاری، در گفت‌وگو با خبرنگار خانه ملت، با اشاره به وضعیت تربیت و جذب نیروی پرستاری در کشور، گفت: در حال حاضر سالانه حدود ۱۶ تا ۱۸ هزار نفر در رشته‌های مختلف گروه پرستاری در دانشگاه‌های دولتی، آزاد و علوم پزشکی کشور آموزش می‌بینند، اما میزان جذب نیرو در بخش دولتی طی سال‌های گذشته به سالانه ۴ تا ۵ هزار نفر نیز نمی‌رسد.

شکاف آموزش و استخدام، سالانه ۱۲ هزار پرستار را بلاتکلیف می‌کند

وی افزود: اگر آمار آموزش و استخدام را با یکدیگر مقایسه کنیم، می‌توان گفت سالانه حدود ۱۲ هزار نفر از نیروهای پرستاری تعیین تکلیف نمی‌شوند و یا به بخش خصوصی می‌روند و یا بیکار می‌مانند این آمار بر اساس تفاضل میان تعداد نیروهای آموزش‌دیده و میزان استخدام سالانه قابل محاسبه است.

رئیس کل سازمان نظام پرستاری ادامه داد: در کنار این موضوع، حدود ۵ هزار نفر از افرادی که استخدام می‌شوند نیز به دلایل مختلف نمی‌توانند به فعالیت خود ادامه دهند و طرح خود را رها می‌کنند و واقعیت این است که ما در نگهداشت و جذب نیروی انسانی در حوزه پرستاری با مشکل جدی مواجه هستیم.

در مورد جذب و نگهداشت نیروی انسانی نمی‌توان برای کشور بزرگی مانند ایران یک راهکار واحد در نظر گرفت

نجاتیان با بیان اینکه مشکلات جذب و نگهداشت نیروی پرستاری دلایل و راهکارهای متفاوتی دارد، تصریح کرد: نمی‌توان برای کشور بزرگی مانند ایران یک راهکار واحد در نظر گرفت؛ حداقل در حوزه جذب و نگهداشت نیروی انسانی، راهکاری که ممکن است در تهران جواب بدهد، لزوما در اردبیل یا سایر استان‌ها پاسخگو نیست.

وی ادامه داد: اکنون در مناطق غربی کشور با کمبود مجوز استخدام مواجه هستیم، در حالی که در تهران مجوز استخدام وجود دارد اما کسی برای ثبت‌نام و اشتغال مراجعه نمی‌کند. در هرمزگان نیز شرایط مشابهی وجود دارد و حتی افرادی که استخدام می‌شوند، پس از یک یا دو ماه درخواست انتقال می‌دهند تا به شهرستان محل زندگی خود بازگردند، چرا که هزینه‌های زندگی در تهران و برخی استان‌ها بسیار بالاست.

رئیس کل سازمان نظام پرستاری تأکید کرد: واقعیت این است که ما به اندازه کافی نیروی پرستاری تربیت می‌کنیم و می‌توانیم ادعا کنیم که به اندازه نیاز کشور نیروی پرستار آموزش می‌دهیم، اما همین نیروها …



 آخرین خبرها از کاهش ۱۵ درصدی کارکنان دولت و اصلاح حقوق بازنشستگان
۹ ساعت قبل / سایت جهان صنعت نیوز

آخرین خبرها از کاهش ۱۵ درصدی کارکنان دولت و اصلاح حقوق بازنشستگان

رئیس سازمان اداری و استخدامی ضمن تاکید بر اینکه کاهش ۱۵ درصدی نیروی انسانی تعدیل نیست، از کنترل ورودی‌ها و جابه‌جایی نیروها خبر داد. وی همچنین از افزایش ۱۷۸ درصدی اضافه‌کار پرستاران، لایحه اصلاح حقوق بازنشستگان سخن گفت که قرار است طی یکی - دو هفته آینده به جریان بیفتد و اعلام وصول شود.



 نوزاد ربوده شده بعد از ۱۱ ماه به آغوش خانواده بازگشت
۱۴ ساعت قبل / سایت اعتماد آنلاین

نوزاد ربوده شده بعد از ۱۱ ماه به آغوش خانواده بازگشت

معاون مبارزه با جرایم جنایی پلیس آگاهی تهران بزرگ گفت: کودکی که از هشت روزگی ربوده شده بود بعد از ۱۱ ماه به آغوش خانواده بازگشت.

 قهوه چه تاثیری بر روند پیری دارد؟
۲ ساعت قبل / سایت تابناک

قهوه چه تاثیری بر روند پیری دارد؟

تحقیقات گذشته نشان می‌دهد که یک ریزمغذی به نام پلی‌فنول‌ها ممکن است به کُند شدن روند پیری کمک کند. پلی‌فنول‌ها در غذا‌های متنوعی از جمله قهوه یافت می‌شوند.

 سقوط خونین و مرگبار ون به دره در جاده هراز + جزئیات
۵ ساعت قبل / سایت تابناک

سقوط خونین و مرگبار ون به دره در جاده هراز + جزئیات

یک دستگاه خودرو ون در محدوده سقرچی جاده هراز دچار انحراف شد و پس از سقوط به دره، نیروهای امدادی برای امدادرسانی به حادثه‌دیدگان به محل اعزام شدند.

 پایان تلخ یک ازدواج اجباری؛ پریسا پس از فرار از خانه سر از زندان درآورد، اما یک اعتراف زندگی‌اش را تغییر داد
۷ ساعت قبل / سایت رکنا

پایان تلخ یک ازدواج اجباری؛ پریسا پس از فرار از خانه سر از زندان درآورد، اما یک اعتراف زندگی‌اش را تغییر داد

پریسا هنوز ۱۸ سالش تمام نشده بود که تصمیمی گرفت که مسیر زندگی‌اش را برای همیشه تغییر داد؛ فرار از خانه‌ای که می‌گفت سه سال پیش، بدون میل خودش، وارد آن شده بود. اما آنچه تصور می‌کرد راه نجات است، او را به مسیری پر از تلخی کشاند؛ تا جایی که با نامی جعلی وارد زندان شد و سرنوشتش پشت درهای یک اتاق مشاوره ورق خورد.

 انحلال دانشگاه پیام نور منتفی شد‌
۱۴ ساعت قبل / سایت تابناک

انحلال دانشگاه پیام نور منتفی شد‌

وزیر علوم با اعلام تداوم فعالیت دانشگاه پیام نور گفت: من و رئیس‌جمهور از حامیان حفظ ‌دانشگاه پیام نور هستیم.

 تشکیل پرونده قضایی برای کشته شدن خرس
۶ ساعت قبل / سایت تابناک

تشکیل پرونده قضایی برای کشته شدن خرس

رییس اداره نظارت بر امور حیات وحش اداره کل حفاظت محیط زیست استان اردبیل از کشته شدن یک قلاده خرس قهوه‌ای بر اثر شلیک با اسلحه در شهرستان مشگین‌شهر خبر داد.