قیمت طلا امروز




 سایت هم میهن / ۱۷ ساعت قبل

نماینده مجلس: هزینه ناشی از سیاست‌های غیرکارشناسی در بازار لوازم خانگی، مستقیماً از جیب مردم پرداخت می‌شود

عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس با بیان اینکه سیاست‌های غیرکارشناسی، فشار را بر دوش مصرف‌کننده می‌گذارد، گفت: بخش بزرگی از صنعت لوازم خانگی وابسته به مواد اولیه، قطعات واسطه‌ای و نهاده‌هایی است که کوچک‌ترین نوسان در دسترسی یا قیمت آن‌ها، مستقیماً بر ظرفیت تولید اثر می‌گذارد.
 نماینده مجلس: هزینه ناشی از سیاست‌های غیرکارشناسی در بازار لوازم خانگی، مستقیماً از جیب مردم پرداخت می‌شود

به گزارش هم‌میهن آنلاین،  در گفت وگو با خبرنگار شفقنا در خصوص ممنوعیت واردات لوازم خانگی، اظهار داشت: هرگونه مداخله در بازار، در صورتی قابل دفاع است که بر مبنای داده‌های دقیق، ارزیابی ظرفیت‌ها و محاسبه علمی آثار آن بر تولید و مصرف صورت پذیرد. بنابراین توقف مسیر واردات بدون تصویری روشن از توانمندی بنگاه‌های داخلی، نیاز بازار و وضعیت زنجیره تأمین، نه تنها به ساماندهی بازار نمی‌انجامد، بلکه بی‌ثباتی را به سطح مصرف‌کننده منتقل خواهد کرد.

وی افزود: مسئله اصلی نه در اصل واردات یا عدم واردات، بلکه در توانایی بازار برای پاسخگویی کامل به تقاضا از حیث حجم عرضه، تنوع محصول، زمان دسترسی و سطح قیمت، در غیاب واردات است. لذا ورود به سیاست‌های محدودکننده بدون پاسخ روشن به این سؤال، می‌تواند بازار را وارد مرحله‌ای از عدم تعادل کند؛ عدم تعادلی که نخستین نشانه‌های آن در رشد قیمت، کاهش قدرت انتخاب مردم و شکل‌گیری التهاب در شبکه توزیع ظاهر می‌شود.

این نماینده مجلس، با اشاره به فشار مستمر هزینه‌های زندگی بر خانوارها، اداره بازار لوازم خانگی را با تصمیم‌های کلی، دفعی و غیرمنعطف، امری ناممکن خواند و خاطرنشان کرد: این بازار مستقیماً با نیازهای روزمره مردم، تشکیل زندگی، جایگزینی کالاهای فرسوده و تأمین حداقل‌های معیشتی مرتبط است. از این‌رو، هر سیاستی که احتمال کاهش دسترسی مردم به کالا را افزایش دهد، باید با حساسیت بسیار بیشتری بررسی شود.

اکبرپور استراتژی اقتصادی موفق را در گروی در نظر گرفتن هم‌زمان سه ملاحظه کلیدی توان تولیدکننده، توان خرید مصرف‌کننده و ثبات کلی بازار دانست و گفت: این فرض که با محدود شدن واردات، ظرفیت داخلی به‌صورت خودکار جای خالی بازار را پر می‌کند، در عمل فاقد اعتبار است. چراکه تولید صنعتی تابعی از مجموعه‌ای از پیش‌شرط‌هاست؛ از دسترسی به مواد اولیه و قطعات گرفته تا سرمایه در گردش، ثبات مقررات، هزینه انرژی، وضعیت تأمین مالی و قابلیت برنامه‌ریزی بنگاه‌ها. زمانی که این اجزا با اختلال یا نااطمینانی همراه باشند، نمی‌توان فقط با بستن یک مسیر تأمین، انتظار داشت توازن بازار حفظ شود.

اکبرپور در ادامه عنوان کرد: بخش بزرگی از صنعت لوازم خانگی وابسته به مواد اولیه، قطعات واسطه‌ای و نهاده‌هایی است که کوچک‌ترین نوسان در دسترسی یا قیمت آن‌ها، مستقیماً بر ظرفیت تولید …





 قیمت محصولات ایران خودرو امروز یکشنبه ۱ شهریور ۱۴۰۵ 
۲۶ دقیقه قبل / سایت تجارت نیوز

قیمت محصولات ایران خودرو امروز یکشنبه ۱ شهریور ۱۴۰۵ 

قیمت بازار و قیمت نمایندگی خودرو‌های ایران خودرو امروز یکشنبه ۱ شهریور ۱۴۰۵ را در جدول زیر مشاهده نمایید. این قیمت‌ها به تومان بوده و روزانه به‌روز‌رسانی می‌شود.

 اطلاعیه قطع گاز امروز یکشنبه ۱ شهریور ۱۴۰۵ / گاز این مناطق ۸ ساعت قطع می‌شود
۷ ساعت قبل / روزنامه تعادل

اطلاعیه قطع گاز امروز یکشنبه ۱ شهریور ۱۴۰۵ / گاز این مناطق ۸ ساعت قطع می‌شود

به گزارش اقتصادآنلاین، روابط عمومی شرکت گاز استان خوزستان با صدور اطلاعیه‌ای فوری، از اعمال محدودیت در جریان گاز طبیعی برخی مناطق شهرستان اهواز در روز یکشنبه...

 قیمت سیمان عمده امروز ۱ شهریور ۱۴۰۵ + جدول
۱ ساعت قبل / سایت تجارت نیوز

قیمت سیمان عمده امروز ۱ شهریور ۱۴۰۵ + جدول

قیمت سیمان عمده امروز ۱ شهریور ۱۴۰۵ مشخص شد.

 نبض فروش مسکونی‌ها در مناطق ادرای
۸ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

نبض فروش مسکونی‌ها در مناطق ادرای

دنیای‌ اقتصاد: متوسط قیمت پیشنهادی فروش هر مترمربع آپارتمان نوساز تا 10سال ساخت در مناطق 6 و 7 تهران به 167‌میلیون تومان به ازای هر مترمربع رسیده است. این داده بر اساس فایل‌های پیشنهادی فروش در سکوهای آنلاین استخراج شده و طبیعتا انتظار می‌رود که معاملات با چانه‌زنی و تخفیف در ارقام کمتری منعقد شوند.

 قیمت طلا امروز یکشنبه ۱ شهریور 1405
۵ ساعت قبل / سایت اقتصادنیوز

قیمت طلا امروز یکشنبه ۱ شهریور 1405

اقتصادنیوز: قیمت طلا امروز بدون تغییر نسبت به روز گذشته، 4603 (چهار هزار و ششصد و سه) دلار نرخ‌گذاری شد.

 وهور جزئیات بدهی خود به سازمان خصوصی‌سازی را اعلام کرد
۱۰ ساعت قبل / سایت صدای بورس

وهور جزئیات بدهی خود به سازمان خصوصی‌سازی را اعلام کرد

شرکت گروه سرمایه‌گذاری انرژی امید تابان هور از پرداخت بیش از ۴ هزار میلیارد ریال از اقساط قرارداد خرید سهام شرکت تولید نیروی برق سبز منجیل به سازمان خصوصی‌سازی خبر داد.



گروگان‌گیری مالی شرکت نفت؛ چه کسانی از نابسمانی در تولید نفع می برند؟
خبرگزاری مهر

گروگان‌گیری مالی شرکت نفت؛ چه کسانی از نابسمانی در تولید نفع می برند؟

مسدود شدن حساب‌های شرکت ملی نفت، در حالی رخ داده که این مجموعه باید تولید انرژی و درآمد ارزی کشور را بدون وقفه تأمین کند و حقوق کارکنان صنعت نفت را نیز به موقع پرداخت کند تا تولید نخوابد.
سیگنال مثبت همتی به بازار سرمایه؛ بورس در مسیر جذاب‌تر شدن؟! | آخرین خبر
سایت آخرین خبر

سیگنال مثبت همتی به بازار سرمایه؛ بورس در مسیر جذاب‌تر شدن؟! | آخرین خبر

ایسنا/ اظهارات اخیر رئیس‌ کل بانک مرکزی مبنی بر عدم تغییر نرخ سود بانکی، در شرایطی که بازار سرمایه در نخستین روز هفته با جهشی قابل توجه همراه شده و شاخص کل از مرز شش میلیون واحد عبور کرده است، یک سیگنال مهم برای فعالان بورس محسوب می‌شود؛ سیگنالی که می‌تواند از کاهش نگرانی سهامداران درباره افزایش نرخ
حذف ارز ترجیحی؛ رهایی از رانت، ورود به آزمون معیشت
خبرگزاری ایرنا

حذف ارز ترجیحی؛ رهایی از رانت، ورود به آزمون معیشت

تهران- ایرنا- پایان ارز ترجیحی در شرایط محدودیت منابع ارزی را باید اقدامی قابل دفاع و اجتناب‌ناپذیر دانست که در عین حال مرحله ای دشوارتر را برای شکل گیری نظام کارآمد حمایت اجتماعی در اقتصاد ایران رقم زده است؛ نظامی که موفقیت آن نه فقط با نرخ ارز، بلکه در صیانت از قدرت خرید مردم سنجیده خواهد شد.
وابستگی تجارت خارجی ایران به امارات قابل جایگزینی است/ مردم نگران معیشت نباشند
خبرگزاری ایرنا

وابستگی تجارت خارجی ایران به امارات قابل جایگزینی است/ مردم نگران معیشت نباشند

تهران- ایرنا- رئیس اتاق مشترک ایران و چین با بیان اینکه اخلال در مبادلات مالی از سوی امارات بر تجارت خارجی ایران اثرگذار است اما می توان راه ها و روش های دیگر را جایگزین کرد، اظهار داشت: در شرایطی هستیم که برای ماهها بابت معیشت مردم و در دسترس بودن کالا نگرانی نداریم پیش‌بینی های لازم در این زمینه صورت گرفته است.
زنجیره حذف ارز پیش‌سازهای دارویی تا جیب بیماران ادامه دارد
روزنامه توسعه ایرانی

زنجیره حذف ارز پیش‌سازهای دارویی تا جیب بیماران ادامه دارد

رامتین موثق در روزهای پایانی هفته گذشته، خبری مبنی بر حذف ارز ترجیحی دارو پخش شد و این در حالی اتفاق افتاد که وزیر بهداشت و درمان به سختی مقابل این
پیامدهای توقف تجارت با امارات چیست؟/ ایران از امارات چه می‌خرد و چه می‌فروشد؟/ عمان جایگزین امارات می‌شود؟
سایت الف

پیامدهای توقف تجارت با امارات چیست؟/ ایران از امارات چه می‌خرد و چه می‌فروشد؟/ عمان جایگزین امارات می‌شود؟

تصمیم امارات برای توقف تجارت و معاملات مالی با ایران، یکی از مهم‌ترین مسیرهای تجارت خارجی کشور را هدف گرفته و زنجیره واردات، تولید، تأمین ارز و صادرات را در معرض شوک تازه قرار داده است.