قیمت طلا امروز




 روزنامه دنیای اقتصاد / ۱ ساعت قبل

مقام عراقی: تلاش داریم پلی برای ارتباط ایران و آمریکا جهت دستیابی به توافقی باشیم

مشاور امنیتی نخست‌وزیر عراق گفت: روابط ما با ایران و آمریکا خوب است و ما تلاش داریم تا پلی برای ارتباط دو طرف در جهت دستیابی به توافقی باشیم که تضمین‌کننده حقوق کل منطقه باشد.
 مقام عراقی: تلاش داریم پلی برای ارتباط ایران و آمریکا جهت دستیابی به توافقی باشیم

این بخش به‌صورت خودکار گردآوری شده است. برای مطالعه کامل خبر، به منبع اصلی مراجعه کنید.

«قاسم الأعرجی» مشاور امنیتی نخست‌وزیر عراق در مصاحبه با شبکه الجزیره گفت: گفت‌وگو با گروه‌های عراقی در خصوص انحصار سلاح ادامه دارد.

وی تصریح کرد: فرصت برای این کار پس از خروج نیروهای ائتلاف بین‌المللی مناسب و گفت‌وگوها نیز با گروه‌های عراقی درباره انحصار سلاح جدی‌تر خواهد بود.

الأعرجی افزود: گروه‌ها در حال حاضر ملزم به اجتناب از هر گونه اقدامی علیه کشورهای همسایه یا داخل عراق هستند؛ روابط ما با ایران و آمریکا خوب است و ما تلاش داریم تا پلی برای ارتباط دو طرف در جهت دستیابی به توافقی باشیم که تضمین‌کننده حقوق کل منطقه باشد.

این مقام عراقی همچنین گفت: وجود نیروهای حزب کارگران کردستان (پ.ک.ک) در خاک عراق غیرقانونی است و ما با طرف ترکیه‌ای در تلاش برای حل این مشکل هستیم و شرایطی که باعث شد نیروهای ترکیه‌ای در خاک عراق حضور پیدا کنند، با پایان یافتن پرونده پ.ک.ک پایان خواهد یافت.

وی تأکید کرد: طرف ایرانی بر ضرورت اخراج گروه‌های افراطی از عراق تأکید دارد و ما نیز مصمم هستیم تا به پرونده‌هایی که باعث آزار و اذیت عراق و کشورهای همسایه می‌شود، پایان دهیم.

الأعرجی همچنین تصریح کرد: ایران و آمریکا هر دو دوست ما هستند اما منافع ملی ما مقدم است و ما توان متقاعد کردن طرف‌ها برای خدمت به منافع خود را داریم، خروج نیروهای ائتلاف بین‌المللی در روز ۳۰ سپتامبر (۸ مهر) نیز به معنی قطع روابط با واشنگتن نیست و ما به تبادل اطلاعات امنیتی ادامه خواهیم داد.

در همین ارتباط دو روز پیش «صباح النعمان»، سخنگوی فرمانده … …