قیمت طلا امروز




 سایت تابناک / ۱۴۰۵/۰۵/۱۰

ماهی ۴۳۰ میلیارد تومان زیان در شستا/ صورت‌حساب «پارکینگ مدیران» برای بازنشستگان؟

شستا؛ هلدینگی که باید سودش به سفره بازنشستگان برسد، در تازه‌ترین صورت‌های مالی با زیان خالص ۳,۸۸۷ میلیارد تومانی روبه‌روست؛ یعنی به‌طور متوسط ماهانه بیش از ۴...
 ماهی ۴۳۰ میلیارد تومان زیان در شستا/ صورت‌حساب «پارکینگ مدیران» برای بازنشستگان؟

اوضاع مالی و مدیریتی یکی از بزرگ‌ترین هلدینگ‌های اقتصادی کشور، بار دیگر نگرانی‌هایی جدی درباره سرنوشت سرمایه کارگران، بیمه‌شدگان و بازنشستگان تأمین اجتماعی ایجاد کرده است؛ هلدینگی که قرار بود بازوی سرمایه‌گذاری سازمان تأمین اجتماعی باشد، اما صورت‌های مالی اخیر آن از افزایش زیان، رشد هزینه‌ها و آب‌رفتن حاشیه اطمینان مالی حکایت دارد.

به گزارش سرویس اقتصادی تابناک؛ بررسی اطلاعات مالی منتشرشده شرکت سرمایه‌گذاری تأمین اجتماعی، نشان می‌دهد زیان خالص شستا در دوره ۹ماهه مورد بررسی (منتهی به پایان سال قبل) با جهش ۷۱ درصدی به بیش از ۳ هزار و ۸۸۷ میلیارد تومان رسیده است.

معنای ساده این عدد آن است که شستا در این دوره، به‌طور متوسط ماهانه بیش از ۴۳۰ میلیارد تومان زیان خالص شناسایی کرده است؛ رقمی که در نهایت آثار آن تنها در جداول حسابداری باقی نمی‌ماند و می‌تواند منافع سهام‌داران و مهم‌تر از آن، چشم‌انداز سرمایه متعلق به میلیون‌ها بیمه‌شده و بازنشسته را تحت تأثیر قرار دهد.

پرسش اصلی اینجاست: هلدینگی با چنین گستره‌ای از دارایی‌ها، شرکت‌ها و ظرفیت‌های اقتصادی، چرا باید هر ماه صدها میلیارد تومان زیان خالص ثبت کند؟ سود انباشته‌ای که تقریباً ته کشید

یکی دیگر از نشانه‌های هشداردهنده در صورت‌های مالی شستا، افت شدید سود انباشته است. براساس اطلاعات منتشرشده، سود انباشته این شرکت در پایان دوره با سقوط صد درصدی به حدود ۱۴۸ میلیارد تومان کاهش یافته است.

این تحول از آن جهت اهمیت دارد که سود انباشته می‌تواند بخشی از پشتوانه شرکت برای سرمایه‌گذاری، جبران زیان‌های احتمالی و حفظ توان مالی باشد. کاهش شدید این ذخیره، حاشیه امنیت شرکت را محدودتر می‌کند و نسبت به تداوم روند کنونی هشدار می‌دهد.

نام این شرکت «سرمایه‌گذاری تأمین اجتماعی» است و مأموریت آن نیز باید صیانت و افزایش ارزش سرمایه‌های متعلق به تأمین اجتماعی باشد. با این حال، ارقام فعلی این پرسش را به میان می‌آورد که آیا عملکرد شستا همچنان با مأموریت اصلی آن تناسب دارد؟ زیان بیشتر شد؛ هزینه کارکنان هم بالا رفت؟

نگرانی‌ها زمانی جدی‌تر می‌شود که رشد زیان در کنار افزایش برخی هزینه‌ها قرار می‌گیرد. به گونه ای که براساس اطلاعات منتشرشده در سامانه کدال، هزینه حقوق، دستمزد و مزایای مدیران و کارکنان شستا در …



 استقراض، پاشنه آشیل مدیریت سالاری/ تیشه‌ای که ریشه سازمان تامین اجتماعی را زد
۱ ساعت قبل / سایت تابناک

استقراض، پاشنه آشیل مدیریت سالاری/ تیشه‌ای که ریشه سازمان تامین اجتماعی را زد

سازمان تأمین اجتماعی پس از پایان مدیریت سالاری با حدود ۴۰ هزار میلیارد تومان کسری ماهانه برای پرداخت حقوق بازنشستگان و مستمری‌بگیران مواجه است. افزون بر این،...



 نمایشنامه عجیب اقتصاد ایران | اقتصاد ایران چگونه با وجود شوک‌های مکرر به فعالیت ادامه می‌دهد؟ | 50 تا 60 درصد شاغلان اضطراب از دست دادن شغل دارند
۷ ساعت قبل / سایت اقتصادنیوز

نمایشنامه عجیب اقتصاد ایران | اقتصاد ایران چگونه با وجود شوک‌های مکرر به فعالیت ادامه می‌دهد؟ | 50 تا 60 درصد شاغلان اضطراب از دست دادن شغل دارند

اقتصادنیوز: مجله تجارت فردا در گزارشی به این سوال پرداخته که سازگاری اقتصاد ایران تا کجا می‌تواند ادامه پیدا کند؟

 کدام خودروهای فرسوده مشمول تسهیلات نوسازی می‌شوند؟
۷ ساعت قبل / سایت تجارت نیوز

کدام خودروهای فرسوده مشمول تسهیلات نوسازی می‌شوند؟

مدیر ستاد نوسازی ناوگان و اسقاط خودروهای فرسوده ضمن تاکید بر اینکه اولویت اعطای تسهیلات با نوسازی ناوگان حمل و نقل عمومی است، از اختصاص تسهیلات ۱.۲ میلیارد تومانی با بازپرداخت ۶۰ ماهه و سود صفر درصد خبر داد و گفت: این تسهیلات در تهران تنها به نوسازی تاکسی فرسوده با تاکسی برقی تعلق می‌گیرد.

 شتاب صندوق های طلا با کمک اونس و دلار / 6 همت از درآمد ثابت‌ها خارج شد
۸ ساعت قبل / سایت تجارت نیوز

شتاب صندوق های طلا با کمک اونس و دلار / 6 همت از درآمد ثابت‌ها خارج شد

افزایش قیمت دلار و اونس جهانی طلا، صندوق های طلا و نقره را به یکی از صعودی‌ترین روزهای معاملاتی خود رساند؛ به طوری که همه صندوق‌های این دو گروه افزایش قیمت داشتند و میانگین رشد آنها به حدود 7 درصد رسید. همزمان بیش از 2 هزار و 600 میلیارد تومان پول وارد صندوق های طلا شد.

 کارنامه وام‌دهی شبکه بانکی در 4 ماه نخست
۷ ساعت قبل / سایت اکوایران

کارنامه وام‌دهی شبکه بانکی در 4 ماه نخست

آمارهای تازه بانک مرکزی نشان می‌دهد بخش عمده تسهیلات بانکی در چهار ماه نخست سال ۱۴۰۵، نه برای ایجاد کسب‌وکارهای جدید، بلکه برای تأمین سرمایه در گردش بنگاه‌ها پرداخت شده است؛ نشانه‌ای از اقتصادی که در آن بسیاری از تولیدکنندگان بیش از توسعه، به دنبال تأمین منابع لازم برای ادامه فعالیت هستند. در ادامه، به بازار اوراق آمریکا و بحث «Treasury QE» می‌رویم و بررسی می‌کنیم آیا تغییر رفتار خزانه‌داری آمریکا می‌تواند مسیر نقدینگی، طلا و بیت‌کوین را تحت تأثیر قرار دهد. سپس با بررسی نزدیک به ۲۰ هزار آگهی فروش، شکاف قیمت مسکن تهران و ارزش متفاوت «نوساز بودن» در مناطق مختلف را تحلیل می‌کنیم. در پایان نیز نقش امارات در کمپین تازه فشار اقتصادی آمریکا علیه ایران و آینده شبکه شرکای تجاری تهران را زیر ذره‌بین قرار می‌دهیم. با «تیتر یک» شنبه 31 مرداد 1405 همراه باشید.

 آیا نفت به کانال ۱۰۰ دلار بازمی‌گردد؟ | برنت به ۹۵ دلار رسید
۵ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

آیا نفت به کانال ۱۰۰ دلار بازمی‌گردد؟ | برنت به ۹۵ دلار رسید

بازار جهانی نفت در روز شنبه ۳۱ مرداد ۱۴۰۵ معاملات هفته را با رشد چشمگیر قیمت‌ها به پایان رساند و هر دو شاخص نفتی به بالاترین سطح خود از ۲۴ ژوئیه (۲ مرداد) دست یافتند.

 شوک بنزینی به بازار ارز و طلا/ دلار در آستانه جهش تازه؟
۵ ساعت قبل / سایت اقتصادنیوز

شوک بنزینی به بازار ارز و طلا/ دلار در آستانه جهش تازه؟

اقتصادنیوز: دبیر پیشین کانون صرافان ارز با اشاره به رکوردشکنی قیمت دلار و طلا در نخستین روز کاری هفته، شایعه افزایش قیمت بنزین را مهم‌ترین عامل التهاب اخیر بازارها دانست و هشدار داد که هرگونه افزایش شدید قیمت سوخت می‌تواند موج تازه‌ای از تورم را به اقتصاد تحمیل کرده و کنترل بازار ارز، طلا و سطح عمومی قیمت‌ها را دشوارتر کند.



گروگان‌گیری مالی شرکت نفت؛ چه کسانی از نابسمانی در تولید نفع می برند؟
خبرگزاری مهر

گروگان‌گیری مالی شرکت نفت؛ چه کسانی از نابسمانی در تولید نفع می برند؟

مسدود شدن حساب‌های شرکت ملی نفت، در حالی رخ داده که این مجموعه باید تولید انرژی و درآمد ارزی کشور را بدون وقفه تأمین کند و حقوق کارکنان صنعت نفت را نیز به موقع پرداخت کند تا تولید نخوابد.
سیگنال مثبت همتی به بازار سرمایه؛ بورس در مسیر جذاب‌تر شدن؟! | آخرین خبر
سایت آخرین خبر

سیگنال مثبت همتی به بازار سرمایه؛ بورس در مسیر جذاب‌تر شدن؟! | آخرین خبر

ایسنا/ اظهارات اخیر رئیس‌ کل بانک مرکزی مبنی بر عدم تغییر نرخ سود بانکی، در شرایطی که بازار سرمایه در نخستین روز هفته با جهشی قابل توجه همراه شده و شاخص کل از مرز شش میلیون واحد عبور کرده است، یک سیگنال مهم برای فعالان بورس محسوب می‌شود؛ سیگنالی که می‌تواند از کاهش نگرانی سهامداران درباره افزایش نرخ
حذف ارز ترجیحی؛ رهایی از رانت، ورود به آزمون معیشت
خبرگزاری ایرنا

حذف ارز ترجیحی؛ رهایی از رانت، ورود به آزمون معیشت

تهران- ایرنا- پایان ارز ترجیحی در شرایط محدودیت منابع ارزی را باید اقدامی قابل دفاع و اجتناب‌ناپذیر دانست که در عین حال مرحله ای دشوارتر را برای شکل گیری نظام کارآمد حمایت اجتماعی در اقتصاد ایران رقم زده است؛ نظامی که موفقیت آن نه فقط با نرخ ارز، بلکه در صیانت از قدرت خرید مردم سنجیده خواهد شد.
وابستگی تجارت خارجی ایران به امارات قابل جایگزینی است/ مردم نگران معیشت نباشند
خبرگزاری ایرنا

وابستگی تجارت خارجی ایران به امارات قابل جایگزینی است/ مردم نگران معیشت نباشند

تهران- ایرنا- رئیس اتاق مشترک ایران و چین با بیان اینکه اخلال در مبادلات مالی از سوی امارات بر تجارت خارجی ایران اثرگذار است اما می توان راه ها و روش های دیگر را جایگزین کرد، اظهار داشت: در شرایطی هستیم که برای ماهها بابت معیشت مردم و در دسترس بودن کالا نگرانی نداریم پیش‌بینی های لازم در این زمینه صورت گرفته است.
زنجیره حذف ارز پیش‌سازهای دارویی تا جیب بیماران ادامه دارد
روزنامه توسعه ایرانی

زنجیره حذف ارز پیش‌سازهای دارویی تا جیب بیماران ادامه دارد

رامتین موثق در روزهای پایانی هفته گذشته، خبری مبنی بر حذف ارز ترجیحی دارو پخش شد و این در حالی اتفاق افتاد که وزیر بهداشت و درمان به سختی مقابل این
پیامدهای توقف تجارت با امارات چیست؟/ ایران از امارات چه می‌خرد و چه می‌فروشد؟/ عمان جایگزین امارات می‌شود؟
سایت الف

پیامدهای توقف تجارت با امارات چیست؟/ ایران از امارات چه می‌خرد و چه می‌فروشد؟/ عمان جایگزین امارات می‌شود؟

تصمیم امارات برای توقف تجارت و معاملات مالی با ایران، یکی از مهم‌ترین مسیرهای تجارت خارجی کشور را هدف گرفته و زنجیره واردات، تولید، تأمین ارز و صادرات را در معرض شوک تازه قرار داده است.