قیمت طلا امروز




 سایت تابناک / ۱۴۰۵/۰۵/۲۰

یزدی‌ها برای موج گرما آماده شوند

مدیرکل مدیریت بحران استان یزد در پی صدور هشدار سطح زرد شماره ۳۲ هواشناسی درباره افزایش دما، از اجرای تمهیدات پیشگیرانه و عملیاتی در استان خبر داد.
 یزدی‌ها برای موج گرما آماده شوند
به گزارش تابناک، احسان بالاکتفی، مدیرکل مدیریت بحران استان یزد در پی صدور هشدار سطح زرد شماره ۳۲ هواشناسی درباره افزایش دما، از اجرای تمهیدات پیشگیرانه و عملیاتی در استان خبر داد و گفت: دستگاه‌های امدادی، درمانی و خدماتی برای مواجهه با پیامدهای موج گرما در آماده‌باش قرار گرفته‌اند.

وی با تأکید بر ضرورت رعایت توصیه‌های ایمنی و بهداشتی در روزهای گرم پیش‌رو، از شهروندان خواست از برپایی آتش و رهاکردن زباله‌های براق در طبیعت خودداری کنند تا خطر وقوع حریق در عرصه‌های طبیعی کاهش یابد.

مدیرکل مدیریت بحران استان یزد همچنین بر ضرورت پایش مستمر دما و رطوبت در واحدهای تولیدی و پرورشی تأکید کرد و از گلخانه‌داران، مرغداران و دامداران خواست شرایط محیطی واحدهای خود را متناسب با افزایش دما کنترل کنند.

وی از شهروندان خواست ترددهای غیرضروری در فضای باز را در ساعات گرم روز، به‌ویژه از ساعت ۱۰ تا ۱۶، کاهش دهند و برای پیشگیری از گرمازدگی از لباس‌های روشن، نخی، گشاد و پوشیده استفاده کنند.

نوشیدن منظم آب و مایعات خنک، حتی در صورت نداشتن احساس تشنگی، از دیگر توصیه‌های مدیریت بحران استان به شهروندان است و تأکید شده است که کودکان و سالمندان به‌هیچ‌عنوان در خودروهای پارک‌شده رها نشوند و در صورت بروز علائمی مانند سرگیجه، تهوع، ضعف و گرفتگی عضلات نیز فرد باید بلافاصله به سایه یا محیط خنک منتقل شود و با اورژانس ۱۱۵ تماس گرفته شود.

توصیه‌هایی برای مدیریت مصرف برق

مدیرکل بحران استان یزد هم‌زمان با افزایش دما و رشد قابل‌توجه مصرف برق، بر ضرورت مدیریت مصرف انرژی در بخش‌های اداری، صنعتی، خانگی و کشاورزی تأکید کرد.

بر اساس این توصیه‌ها، واحدهای صنعتی و تولیدی باید برای تأمین برق اضطراری خود تمهیدات لازم را پیش‌بینی کنند تا افزایش بار شبکه موجب اختلال در فرایند تولید نشود.

همچنین از شهروندان خواسته شده است کولرهای آبی را روی دور کند تنظیم کنند و دمای کولرهای گازی را بین ۲۴ تا ۲۶ درجه قرار دهند.

خودداری از استفاده از وسایل پرمصرفی مانند اتو، ماشین لباسشویی و ماشین ظرف‌شویی در ساعات اوج مصرف، یعنی ۱۲ تا ۱۸، و خاموش‌کردن لامپ‌ها و تجهیزات برقی غیرضروری نیز از دیگر توصیه‌های مدیریت بحران استان برای کاهش فشار بر شبکه برق است.



 فراخوان مشمولان اعزامی شهریور ۱۴۰۵

فراخوان مشمولان اعزامی شهریور ۱۴۰۵

سازمان وظیفه عمومی فراجا در اطلاعیه‌ای اعلام کرد: مشمولان دارای برگ آماده به خدمت به تاریخ شهریور ماه ۱۴۰۵ باید از یکم تا پنجم شهریور، در محل و مراکز آموزشی مندرج در برگ معرفی‌نامه حضور یابند.

 آغاز واریز حقوق مردادماه بازنشستگان تامین‌اجتماعی از فردا

آغاز واریز حقوق مردادماه بازنشستگان تامین‌اجتماعی از فردا

پرداخت حقوق مربوط به مرداد ماه کلیه بازنشستگان و مستمری‌بگیران سازمان تأمین اجتماعی، از ظهر روز پنج‌شنبه ۲۹ مرداد ماه آغاز می‌شود.

 آخرین قیمت خودروهای داخلی و مونتاژی +جدول

آخرین قیمت خودروهای داخلی و مونتاژی +جدول

قیمت خودرو امروز ۲۸ مرداد ۱۴۰۵ در شرایطی اعلام شد که بازار همچنان در محدوده‌ای کم‌تحرک و بدون جهت مشخص حرکت کرد.

 وزارت بهداشت می‌گوید دارو گران نمی‌شود، ما می‌گوییم می‌شود! / نظر شما درباره ماجرای ارز ترجیحی دارو چیست؟

وزارت بهداشت می‌گوید دارو گران نمی‌شود، ما می‌گوییم می‌شود! / نظر شما درباره ماجرای ارز ترجیحی دارو چیست؟

سازمان غذا و دارو می‌گوید با تغییر ارزی اخیر موج گرانی در راه نیست؛ اما ما -و تجربه ما-، معتقدیم اتفاقا در راه است. این تحلیل را گذشت زمان؛ به زودی تائید خوا...

 مرگ ۱۸ زن موتورسوار در اصفهان / طی ۴ ماهه امسال اتفاق افتاده است

مرگ ۱۸ زن موتورسوار در اصفهان / طی ۴ ماهه امسال اتفاق افتاده است

بر اساس قانون،هیچ یک از شرکت های بیمه، متهعد به پرداخت خسارت مالی و جانی به موتورسوران بدون گواهینامه نیستند و به محض وقوع حادثه، موتورسیکلت متخلفان توسط پلیس توقیف می شود.

 افزایش حقوق اعضای هیات علمی به کجا رسید؟

افزایش حقوق اعضای هیات علمی به کجا رسید؟

مهدی پندار، معاون اداری، مالی و مدیریت منابع انسانی وزارت علوم توضیحاتی درباره افزایش حقوق اعضای هیات علمی ارایه کرد.

 مرگ همزمان 2 ورزشکار جوان در صحنه تلخ / دزفولی ها در ماتم و غم + عکس ها

مرگ همزمان 2 ورزشکار جوان در صحنه تلخ / دزفولی ها در ماتم و غم + عکس ها

حوادث رکنا: بر اثر وقوع یک سانحه رانندگی شدید در کمربندی دزفول ـ اندیمشک، ۲ جوان ورزشکار جان خود را از دست دادند.

 زاکانی: از حق و حقوق شهر کوتاه نمی‌آییم

زاکانی: از حق و حقوق شهر کوتاه نمی‌آییم

شهردار تهران با بیان اینکه ما باید مسکن را به سمت ارزان‌سازی سوق دهیم، گفت: به دنبال سوداگری در عرصه مسکن نیستیم و می‌خواهیم مسکن ارزان عرضه شود.