
به گزارش آفتاب نیوز،
به نقل از ورایتی، آن هاتاوی با اشک به جمع «افسانههای دیزنی» پیوست؛ درآمد فیلمهایش در سال ۲۰۲۶ از ۲ میلیارد دلار گذشت: «من یکی از بینهایت خوششانسترین آدمهای دنیا هستم»
هاتاوی بعدازظهر یکشنبه در جریان رویداد دی ۲۳، گردهمایی بزرگ طرفداران دیزنی که در آخر هفته برگزار شد، به تالار مشاهیر این شرکت راه یافت.
او پس از آنکه دیوید فرانکل، کارگردان «شیطان پرادا میپوشد»، و آنا وینتور، سردبیر مجله ووگ، او را روی صحنه معرفی کردند و با تشویق گسترده حاضران روبهرو شد، گفت: «امروز اینجا هستم، چون یکی از بینهایت خوششانسترین آدمهای دنیا هستم.»
هاتاوی با اشاره به پدر و مادرش که در میان تماشاگران حضور داشتند، ادامه داد: «چقدر خوششانس هستم که در خانوادهای به دنیا آمدم که بازیگری، داستانگویی و تخیل در آن ارزشمند بود و مورد تشویق قرار میگرفت.»
همسرش آدام شولمن و دو پسرشان، جاناتان و جک، نیز در این مراسم حضور داشتند.
این افتخار ۲۵ سال پس از نخستین حضور هاتاوی روی پرده سینما در نقش میا ترموپولیس در فیلم «خاطرات پرنسس» (The Princess Diaries) به او تعلق گرفت؛ فیلمی که سوم اوت ۲۰۰۱ اکران شد.
حضور هاتاوی در دنیای دیزنی با فیلم «شیطان پرادا میپوشد» در سال ۲۰۰۶ ادامه پیدا کرد؛ او در این فیلم نقش اندی ساکس، دستیار سردبیر قدرتمند و سختگیر یک مجله مد به نام «رانوی» را بازی کرد. هاتاوی امسال بار دیگر در «شیطان پرادا میپوشد ۲» این نقش را تکرار کرد؛ فیلمی که بیش از ۶۹۰ میلیون دلار در سراسر جهان فروخت و مجموع فروش این مجموعه را از یک میلیارد دلار عبور داد.
به همین دلیل، فهرست تشکرهای هاتاوی شامل گَری مارشال، کارگردان فقید، بود که او را برای نقش شاهزاده آینده جنوویا انتخاب کرد؛ همچنین از دبرا مارتین چیس و ویتنی هیوستون فقید که تهیهکنندگان فیلم بودند، تشکر کرد.
هاتاوی درباره نخستین فیلم استودیویی خود گفت: «چقدر خوششانس بودم که اولین فیلم استودیوییام در کنار شاید بزرگترین افسانه دیزنی در تمام دوران، یعنی جولی اندروز بینظیر، ساخته شد.»
او افزود: «وقتی فقط ۱۷ سال داشتم، چیزهای زیادی از او یاد گرفتم. از همان اولین جلسهای که او را دیدم، به من نشان داد که مهربانی، صبوری، صمیمیت، بزرگواری، شوخطبعی …












