قیمت طلا امروز




 سایت اعتماد آنلاین / ۱۴۰۵/۰۵/۲۳

پدر، پسر ۱۸ ساله‌اش را با بنزین به آتش کشید

پدر پسر ۱۸ ساله‌ای که اوایل بهار امسال بر اثر سوختگی جان باخته بود، به اتهام قتل او بازداشت شد.
 پدر، پسر ۱۸ ساله‌اش را با بنزین به آتش کشید

کد خبر: 786428 | ۱۴۰۵/۰۵/۲۳ ۲۱:۴۶:۰۷ اعتمادآنلاین |

پدر پسر ۱۸ ساله‌ای که اوایل بهار امسال بر اثر سوختگی جان باخته بود، به اتهام قتل او بازداشت شد.

به گزارش سایت جنایی اوایل بهار امسال، خبر سوختگی شدید پسری ۱۸ ساله در راه‌پله خانه‌ای در یکی از محله‌های تهران به پلیس اعلام شد.

بررسی‌های اولیه نشان می‌داد پسر جوان در راه‌پله خانه آتش گرفته و پدر میانسالش هم هنگام تلاش برای خاموش کردن آتش دچار سوختگی دست شده است. پسر ۱۸ ساله با سوختگی شدید به بیمارستان منتقل شد، اما تلاش پزشکان برای نجات او نتیجه نداد و او پس از ۱۰ روز جان باخت.

در نخستین تحقیقات، پدر و مادر این پسر شکایتی از کسی نداشتند و ماجرا را حادثه یا خودکشی عنوان کردند. آنها گفتند پسرشان از حدود دو سالگی، پس از سقوط از ارتفاع و وارد شدن ضربه مغزی، دچار معلولیت شده بود و نمی‌توانست مانند دیگران زندگی کند. به گفته آنها، احتمالا شرایط جسمی و زندگی او باعث ناراحتی‌اش شده بود و به همین دلیل بنزین روی خودش ریخت و خود را آتش زد.

با این حال، گزارش پزشکی قانونی مسیر پرونده را تغییر داد. پزشکی قانونی علت مرگ پسر ۱۸ ساله را عفونت ناشی از سوختگی شدید اعلام کرد. همچنین وتخصصان هم با توجه به وضعیت سوختگی‌ها، احتمال عمدی بودن آن را مطرح کردند. به این ترتیب، فرضیه وقوع یک حادثه یا خودسوزی، برای کارآگاهان و بازپرس ویژه قتل با ابهام‌های جدی روبه‌رو شد.

پلیس بار دیگر از اعضای خانواده تحقیق کرد، اما آنها همچنان با اصرار، همان  روایت قبلی را تکرار کردند و گفتند پسرشان به دلیل معلولیت و رنجی که می‌کشید، دست به خودکشی زد.

به هر ترتیب با مشکوک شدن کارآگاهان به واقعی بودن این روایت، تحقیقات از همسایه‌ها را  از سر گرفتند. یکی از سرنخ‌های مهم در این مرحله، اظهارات همسایه‌ها درباره رفتار پدر خانواده در زمان حادثه بود. آنها گفتند پدر پس از وقوع ماجرا با فریاد از خانه بیرون آمده و در خیابان گفته بود: «من خودم آتشش زدم، راحت شد بچه‌ام.»

تحقیقات ماموران پلیس آگاهی همچنین نشان داد یک دبه بنزین در همان روز حادثه در راه‌پله خانه‌ وجود داشت. به این ترتیب با کنار هم قرار گرفتن این سرنخ‌ها، فرضیه خودکشی بیش از گذشته زیر سؤال برده شد و ظن پلیس نسبت به پدر افزایش یافت.

در ادامه تحقیقات، پدر این پسر دوشنبه هفته گذشته بازداشت شد. او در نخستین مراحل بازجویی روایت‌های متفاوتی از ماجرا مطرح کرد، اما پس از چندین مورد تناقض‌گویی، در نهایت به آتش زدن پسرش اعتراف کرد.

پدر در اعترافات خود گفت پسرش در دوران کودکی بر اثر سقوط از ارتفاع دچار آسیب مغزی و معلولیت شده بود. او مدعی شد پسرش به دلیل شرایط جسمی خود بی‌قرار بود، خانواده را اذیت می‌کرد و مدام از آنها می‌خواست زمان بیشتری را با او بگذرانند و او را بیرون ببرند.

این مرد گفت: روز حادثه پسرم از من خواست برای تفریح او  بیرون برم و برایش شام بخرم. من از خواسته‌ها و غرزدن‌های فرزندم عصبانی شده بودم، دیگر طاقت نیاوردم و کنترل خود را از دست دادم.

او در ادامه اعترافاتش گفت: دبه بنزین را که در راه‌پله بود، برداشتم و بنزین را روی پسرم ریختم و سپس با فندک او را آتش زدم.

این پدر همچین مدعی شد پس از آتش گرفتن پسرش، برای اینکه ماجرا فاش نشود، به سمت او رفت و هنگام خاموش کردن آتش دست خودش هم سوخت و در نهایت با کمک همسایه آتش خاموش کرد.

در حال حاضر با اعتراف این مرد، پرونده وارد مرحله تازه‌ای شده است. پدر پسر ۱۸ ساله به اتهام قتل عمد بازداشت است و تحقیقات درباره جزئیات این پرونده و ابعاد مرگ پسر جوان ادامه دارد. اخبار مرتبط قتل همسر و فرزند توسط نقاش آتش‌افروز خودکشی بعد از قتل همسر 2 فرزند





 طرز تهیه قورمه سبزی رشتی
۳ ساعت قبل / سایت تابناک

طرز تهیه قورمه سبزی رشتی

قورمه سبزی رشتی یکی از غذاهای سنتی گیلان است که با قورمه سبزی رایج تفاوت‌هایی دارد. استفاده از سبزی‌های معطر شمالی مانند خالواش و چوچاق در کنار لوبیا چشم‌بلب...

 ماه‌ها تلاش برای یک روز سرنوشت‌ساز |گزارشی از حال‌وهوای حوزه امتحانی دانشگاه فردوسی مشهد در آخرین روز کنکور + فیلم
۱۹ ساعت قبل / سایت شهرآرانیوز

ماه‌ها تلاش برای یک روز سرنوشت‌ساز |گزارشی از حال‌وهوای حوزه امتحانی دانشگاه فردوسی مشهد در آخرین روز کنکور + فیلم

«شهرارانیوز، سرویس جامعه»؛ آزمون سراسری سال ۱۴۰۵ امروز (جمعه ۳۰ مردادماه) با برگزاری آزمون گروه‌های آزمایشی علوم ریاضی و فنی و علوم انسانی به پایان رسید.

 رئیس جمهور: حتی یک بند در تفاهمنامه پیدا نمی‌کنند که حاکی از وادادگی باشد - سلام نو
۱۹ ساعت قبل / سایت سلام نو

رئیس جمهور: حتی یک بند در تفاهمنامه پیدا نمی‌کنند که حاکی از وادادگی باشد - سلام نو

مسعود پزشکیان رئیس جمهور توافق اخیر را عزتمندانه و ارزشمند دانست و گفت: حتی یک بند در این توافق پیدا نمی‌کنند که حاکی از وادادگی باشد؛ همه تعهدات مربوط به طرف مقابل است.

 سالاد تابستانی؛ خنکی در روزهای گرم
۵ ساعت قبل / سایت تابناک

سالاد تابستانی؛ خنکی در روزهای گرم

سالاد تابستانی نوعی سالاد سرد و مقوی است که از ترکیب ساقه کرفس با سیب، گردو، کشمش و... تهیه می‌شود.

 نماینده مجلس: دارو، خودرو نیست که بگویند مردم فعلا نخرند
۱۷ ساعت قبل / سایت هم میهن

نماینده مجلس: دارو، خودرو نیست که بگویند مردم فعلا نخرند

نایب‌ رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس با بیان اینکه توجیه علت کمبود دارو، درد مردم را درمان نمی‌کند، گفت: مجلس و به ویژه کمیسیون بهداشت موضوع تحقیق و تفحص از سازمان غذا و دارو را با جدیت دنبال می‌کنند و منتظر پاسخ مسئولان سازمان غذا و دارو هستیم اما در کنار بررسی و تحقیق و شنیدن توضیحات مسئولان، باید یک اقدام عملی و فوری برای رفع کمبود داروهای خاص و کنترل قیمت دارو انجام شود؛ چرا که توجیه کردن، مشکل مردم را حل نمی‌کند.

 بازسازی پل B1 کرج با هزینه‌ای نجومی
۱۳ ساعت قبل / سایت تابناک

بازسازی پل B1 کرج با هزینه‌ای نجومی

پل B1 کرج که در آستانه افتتاح قرار داشت، در جریان حمله فروردین‌ماه دشمن آمریکایی-صهیونیستی آسیب جدی دید. اکنون یک هیئت ۱۵ نفره از متخصصان سازه و پل‌سازی مأمو...