قیمت طلا امروز




 خبرگزاری برنا / ۱۴۰۵/۰۵/۲۱

مشهد امام هشتم(ع) سوگوار پیامبر رحمت(ص) و کریم اهل‌بیت(ع)

برنا- گروه استان‌ها: مشهدالرضا (ع) همزمان با سالروز رحلت جانسوز پیامبر اکرم (ص) و شهادت امام حسن مجتبی (ع)، یکپارچه سیاه‌پوش و سوگوار است.
 مشهد امام هشتم(ع) سوگوار پیامبر رحمت(ص) و کریم اهل‌بیت(ع)

به گزارش خبرگزاری برنا از خراسان رضوی، از کوچه‌ها و محلات تا خیابان‌های منتهی به حرم مطهر رضوی و صحن‌ها و رواق‌های این آستان مقدس، زائران و مجاوران گرد هم آمده‌اند تا در سوگ رحلت جانسوز رسول مکرم اسلام حضرت محمد مصطفی (ص) و سبط اکبرش امام حسن مجتبی (ع) عزاداری کرده و ارادت خود را به خاندان عصمت و طهارت (ع) نشان دهند.

مشهد در آخرین روز‌های ماه صفر حال و هوایی متفاوت دارد؛ شهری که نام امام رضا (ع) با تار و پود آن گره خورده است، میزبان میلیون‌های نفر از عاشقان و پیروان ولایت و امامت است.

شهر سیاهپوش است و پرچم‌های سیاه بر سر در خانه‌های شهر و بر فراز گنبد و بارگاه حضرت رضا (ع) در اهتزاز است و نوای روضه و مرثیه به گوش می‌رسد.

خیابان‌های منتهی به حرم مطهر رضوی از نخستین ساعات روز شاهد حضور گسترده زائران و مجاورانی است که با پای پیاده خود را به بارگاه رضوی رسانده‌اند. برخی خانواده‌ها کودکانشان را همراه دارند.

دسته‌ها و هیات‌های عزاداری بر سر و سینه زنان مسیر خیابان‌های منتهی به حرم را طی می‌کنند و همه و همه می‌روند تا این عزا را به محضر ثامن الحجج (ع) تسلیت گویند.

خیل جمعیت عزادار از شهرها، روستا‌ها و نقاط مختلف کشور و نیز زایرانی از کشور‌های اطراف در روز‌های پایانی ماه صفر به مشهد آمده‌اند تا در کنار مضجع شریف امام هشتم (ع) باشند.

موکب‌ها و ایستگاه‌های صلواتی در مسیر‌های منتهی به حرم مطهر برپا شده و با چای، آب و نذورات ساده از عزاداران پذیرایی می‌کنند.

اینجا سوگواری تنها به گریستن محدود نمی‌شود؛ خدمت به زائر، نذر، اطعام و کمک به دیگران نیز بخشی از آیین عزاداری مردم است.

صحن‌ها و رواق‌های حرم مطهر مملو از جمعیت می‌شود.

گروهی در گوشه‌ای از صحن نشسته‌اند و قرآن و زیارت نامه می‌خوانند، گروهی در حلقه‌های عزاداری سینه می‌زنند و جمعیتی با نوای روضه و نوحه با سینه زنان همراهی می‌کنند.

صدای نوحه و عزاداری دسته جات و گروه‌های عزادار در میان صحن‌ها در هم می‌آمیزد و زائران، هر یک به شیوه و بیان و زبانی ارادت شان را به رسول‌مکرم …





 میگنا - تبلیغ کلینیک و مرکز روان‌شناسی در میگنا
۱ ساعت قبل / سایت میگنا

میگنا - تبلیغ کلینیک و مرکز روان‌شناسی در میگنا

کلینیک و مرکز روان‌شناسی خود را در میگنا، نام نخست سلامت روان ایران، به مخاطبان واقعی خدمات مشاوره و درمان معرفی کنید.

 پارادوکس هزینه‌ها در اقتصاد تورمی
۱۳ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

پارادوکس هزینه‌ها در اقتصاد تورمی

در نگاه اول، مشاهده نرخ‌های بهره یا هزینه تمام‌شده تامین مالی در بازار سرمایه، ممکن است برای مدیران مالی نگران‌کننده به نظر برسد. با نگاهی سطحی، افزایش هزینه جذب سرمایه می‌تواند به عنوان یک بار اضافی بر هزینه‌های عملیاتی دیده شود. اما در اقتصاد ایران، تحلیل درست تصمیمات مالی، مستلزم عبور از «نرخ‌های اسمی» و رسیدن به «نرخ‌های واقعی» است.

 چالش‌های یک طرح خام
۱۳ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

چالش‌های یک طرح خام

بحران بنزین در ایران دیگر صرفا مساله‌ای مربوط به افزایش مصرف یا کسری تولید نیست؛ مساله امروز به نحوه تامین، توزیع و مدیریت یک کالای راهبردی در شرایطی بسیار شکننده بازمی‌گردد. رشد مصرف، کسری روزانه حدود ۱۵ تا ۲۰‌میلیون لیتر، دشواری واردات در شرایط تحریم و محدودیت‌های ناشی از شرایط جنگی، ضرورت اتخاذ تصمیم‌های فوری برای مدیریت مصرف را افزایش داده است. در چنین شرایطی، سازمان مدیریت راهبردی و بهینه‌سازی مصرف انرژی طرحی را برای انتقال سهمیه بنزین از «خودرو» به «فرد» مطرح کرده است؛ طرحی که اکنون در معرض تصمیم‌گیری دولت قرار دارد.

 مشخصات فنی موشک کی ان-30؛ غول بالستیک کره شمالی در دست روسیه (+عکس)
۱ ساعت قبل / سایت عصرایران

مشخصات فنی موشک کی ان-30؛ غول بالستیک کره شمالی در دست روسیه (+عکس)

روسیه محموله های جدیدی از موشک های بالستیک ساخت کره شمالی را دریافت کرده است که در میان آن ها موشک بالستیک کوتاه برد کی ان-30 به عنوان یکی از سنگین ترین گزین...

 عصبانیت صهیونیست‌ها از ویدئوی جنجالی وزیر دفاع پاکستان
۱ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

عصبانیت صهیونیست‌ها از ویدئوی جنجالی وزیر دفاع پاکستان

انتشار یک ویدئوی ساخته‌شده با هوش مصنوعی از درگیری اعضای حزب لیکود در کنست، از سوی خواجه آصف، وزیر دفاع پاکستان، واکنش منفی رسانه‌های رژیم صهیونیستی را به دنبال داشته است.

 دختری که از ترس بی آبرویی تریاک خورد/ یک عاشقانه آرام (+صدا)
۱ ساعت قبل / سایت عصرایران

دختری که از ترس بی آبرویی تریاک خورد/ یک عاشقانه آرام (+صدا)

«بزن آرسن‌خان، بزن! شما نزنی کی بزنه؟ که اگر پدر و برادرهاش بفهمند چه خبطی ازش سر زده، سرش را گوش تا گوش می‌برند.»



از کارتر تا ترامپ؛ آیا تاریخ بحران ایران برای آمریکا تکرار می‌شود؟
خبرگزاری ایرنا

از کارتر تا ترامپ؛ آیا تاریخ بحران ایران برای آمریکا تکرار می‌شود؟

تهران-ایرنا- روزنامه گاردین با بررسی شباهت‌های بحران کنونی دونالد ترامپ در جنگ با ایران با وضعیت جیمی کارتر در جریان بحران گروگان‌گیری، نوشت که رئیس‌جمهوری آمریکا در آستانه انتخابات میان‌دوره‌ای با جنگی فرسایشی، افزایش قیمت انرژی و کاهش حمایت افکار عمومی مواجه است؛ شرایطی که می‌تواند خاطره شکست انتخاباتی کارتر را تداعی کرده و به پاشنه آشیل ترامپ در انتخابات پیش‌رو تبدیل شود.
حذف ارز ترجیحی؛ رهایی از رانت، ورود به آزمون معیشت
خبرگزاری ایرنا

حذف ارز ترجیحی؛ رهایی از رانت، ورود به آزمون معیشت

تهران- ایرنا- پایان ارز ترجیحی در شرایط محدودیت منابع ارزی را باید اقدامی قابل دفاع و اجتناب‌ناپذیر دانست که در عین حال مرحله ای دشوارتر را برای شکل گیری نظام کارآمد حمایت اجتماعی در اقتصاد ایران رقم زده است؛ نظامی که موفقیت آن نه فقط با نرخ ارز، بلکه در صیانت از قدرت خرید مردم سنجیده خواهد شد.
وابستگی تجارت خارجی ایران به امارات قابل جایگزینی است/ مردم نگران معیشت نباشند
خبرگزاری ایرنا

وابستگی تجارت خارجی ایران به امارات قابل جایگزینی است/ مردم نگران معیشت نباشند

تهران- ایرنا- رئیس اتاق مشترک ایران و چین با بیان اینکه اخلال در مبادلات مالی از سوی امارات بر تجارت خارجی ایران اثرگذار است اما می توان راه ها و روش های دیگر را جایگزین کرد، اظهار داشت: در شرایطی هستیم که برای ماهها بابت معیشت مردم و در دسترس بودن کالا نگرانی نداریم پیش‌بینی های لازم در این زمینه صورت گرفته است.
ابراهیم گلستان؛ روایتگرِ سرسخت یک قرن پرآشوب/ مردی که با هیچ‌کس کنار نیامد
سایت خبرآنلاین

ابراهیم گلستان؛ روایتگرِ سرسخت یک قرن پرآشوب/ مردی که با هیچ‌کس کنار نیامد

سید ابراهیم گلستان (تقوی شیرازی)، از ماندگارترین و در عین حال صریح‌ترین چهره‌های جریان‌ساز ادبیات و سینمای معاصر ایران است. مردی که با نثری آهنگین و ساختاریافته در داستان‌نویسی و نگاهی پیشگام در سینمای مستند و داستانی، الگویی نوین از هنرمندی مستقل، منضبط و بی‌محابا را رقم زد.
سایت عصرایران

ترامپ و نتانیاهو در میدان انقلاب اعدام شدند (عکس)

سایت عصرایران

جزئیات حادثه هولناک جاده هراز؛ ۷ کشته و ۶ مصدوم در سقوط ون به دره