قیمت طلا امروز




 خبرگزاری همشهری‌آنلاین / ۱۴۰۵/۰۵/۱۲

ارتقای ساختار حوزه زنان و خانواده در شهرداری‌های کلان‌شهرها

رئیس مرکز زنان و خانواده شهرداری تهران گفت: امروز حوزه زنان و خانواده در مدیریت شهری نقش شتاب‌دهنده دارد و مأموریت آن بهره‌گیری از ظرفیت‌های زنان و خانواده برای حل مسائل شهر است.
 ارتقای ساختار حوزه زنان و خانواده در شهرداری‌های کلان‌شهرها

به گزارش همشهری آنلاین؛ مریم اردبیلی در نخستین نشست کمیته امور بانوان مجمع شهرداران کلان‌شهرهای ایران، اظهار کرد: جلسات متعددی طی سال‌های گذشته در تهران، مشهد و تبریز با حضور مسئولان امور بانوان کلان‌شهرها برگزار شد و یکی از مهم‌ترین محورهای پیگیری از سال ۱۴۰۱، ارتقای ساختار حوزه زنان و خانواده در شهرداری‌های کلان‌شهرها بود.

وی ادامه داد: در این مسیر کارگروه‌های تخصصی تشکیل شد و درباره مدل‌های مختلف ساختاری، متناسب با جمعیت شهرها، از جمله کلان‌شهرهای بالای یک میلیون نفر و شهرهای بین ۵۰۰ هزار تا یک میلیون نفر، بحث و بررسی‌های مفصلی صورت گرفت.

رئیس مرکز زنان و خانواده شهرداری تهران تصریح کرد: این موضوع با همکاری فراکسیون زنان مجلس، فراکسیون اجتماعی، وزارت کشور و سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌ها در دولت قبل تا آستانه ابلاغ نهایی پیش رفت و پس از شهادت رییس جمهور شهید در دولت جدید نیز پیگیری‌ها از سر گرفته شد.

وی با بیان اینکه ساختار حوزه زنان باید دارای ردیف بودجه مستقل و جایگاه سازمانی مناسب در مدیریت شهری باشد، خاطرنشان کرد: در شهرداری تهران نیز تغییر ساختار از اداره‌کل امور بانوان ذیل معاونت فرهنگی و اجتماعی به «مرکز زنان و خانواده» زیر نظر مستقیم شهردار تهران، فرآیندی زمان‌بر بود که در نهایت از ابتدای سال گذشته با تصویب شورای اسلامی شهر تهران به نتیجه رسید.

اردبیلی با اشاره به ساختار مرکز زنان و خانواده شهرداری تهران خاطرنشان کرد: این مرکز دارای پنج معاونت، ۲۰ مدیریت تخصصی، شبکه مشاوران در ۲۲ منطقه شهر تهران و همچنین در ۷۰ سازمان و شرکت شهرداری است؛ هرچند تکمیل این ساختار همچنان در حال انجام است.

وی با تأکید بر ضرورت انسجام دوباره کلان‌شهرها برای تثبیت این ساختارها گفت: امیدواریم در نشست‌های آینده با حضور شهرداران کلان‌شهرها، بتوانیم مصوبات این حوزه را با رسمیت و ضمانت اجرایی بیشتری دنبال کنیم. امروز از مدل سنتی «امور بانوان» عبور کرده‌ایم

مشاور زنان و خانواده شهردار تهران با اشاره به تغییر رویکرد مدیریت شهری در حوزه زنان گفت: امروز از مدل سنتی «امور بانوان» عبور کرده‌ایم؛ در گذشته تصور می‌شد بخشی به نام امور بانوان صرفاً مسئول رسیدگی به مسائل زنان، برگزاری مناسبت‌ها یا پاسخگویی به مراجعات بانوان است؛ در حالی که این …



 تاکید رییس‌جمهور بر الگو قراردادن شهرداری تهران توسط مابقی کلانشهرها
۱ ساعت قبل / خبرگزاری ایلنا

تاکید رییس‌جمهور بر الگو قراردادن شهرداری تهران توسط مابقی کلانشهرها

رئیس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر تهران با اشاره به ساخت مجتمع‌های آموزشی در تعدادی از مناطق پایتخت، گفت: این مجتمع‌ها علاوه بر اینکه محله‌محور هستند از امکانات متعددی از جمله پناهگاه، پارکینگ، مجتمع ورزشی، استخر، سالن سینما و مسجد برخوردارند.

 نام میدان آزادی تغییر نمی‌کند - تسنیم
۲ دقیقه قبل / خبرگزاری تسنیم

نام میدان آزادی تغییر نمی‌کند - تسنیم

رئیس شورای شهر تهران اعلام کرد که نام میدان آزادی تغییر نمی‌کند.

 کشف جسد نگهبان سالخورده یک باغ در نزدیکی تهران
۲۰ دقیقه قبل / سایت شهرآرانیوز

کشف جسد نگهبان سالخورده یک باغ در نزدیکی تهران

جسم بی جان نگهبان سالخورده یک باغ در حوالی توسط کافرما پیدا شد.

 سفر عاصم منیر به تهران در روز دوشنبه
۴۳ دقیقه قبل / خبرگزاری برنا

سفر عاصم منیر به تهران در روز دوشنبه

برنا - گروه بین الملل: سخنگوی وزارت امور خارجه از سفر عاصم منیر فرمانده ارتش پاکستان به تهران خبر داد.

 افزایش ۲۳۰ درصدی کشفیات قاچاق
۴۸ دقیقه قبل / سایت ایران آنلاین

افزایش ۲۳۰ درصدی کشفیات قاچاق

رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا از افزایش ۲۳۰ درصدی عملکرد پلیس در حوزه کشفیات قاچاق کالا خبر داد و گفت: در حوزه پرونده‌های کلان و سازمان‌یافته نیز ۸۳۴ پرونده تشکیل شده که نسبت به مدت مشابه، ۱۳۷ درصد افزایش داشته است.



سایت اعتماد آنلاین

ماجرای مشاهده موجودی شبیه به «دایناسور» در مناطق بیابانی خراسان رضوی / توضیحات محیط‌زیست

ما مرده‌شوی  نیستیم
روزنامه اعتماد

ما مرده‌شوی نیستیم

شغل شریفی است هم شریف هم پیشه ای پرزحمت، هر کسی نمی تواند مرده شوی باشد، جگر شیر می خواهد و تن استوار، عرضه هم صدالبته، شغلی است بسیار سخت هم از نظر روحی هم جسمی، به هیچ وجه تعبیر بد از آن نباید داشت، یک روزنامه نگار خوش تیتر روزنامه نگاری را به مرده شوی بودن تعبیر کرد. مراد او از این تعبیر آن بود که برای ما که روزنامه نگاریم و مرده شوی نباید فرق داشته باشد کدام مرده را می شوییم و فرق بگذاریم و سه نقطه، درحالی که این روزنامه نگار گرامی که هنر تیتر داشت تفاوت های بسیار زیاد شغل روزنامه نگاری را با …
ذبح هورالعظیم، پای چاه‌های نفت
روزنامه هفت صبح

ذبح هورالعظیم، پای چاه‌های نفت

تنها بخش زنده تالاب هورالعظیم با صدور مجوز زیست محیطی برای توسعه میدان نفتی سهراب، بی جان خواهد شد. به گفته مسئولان سازمان محیط زیست بین ۱۸ تا ۲۰ هکتار از
سایت رویداد‌ ۲۴

ببینید| واکنش یک آمریکایی به سوالات کنکور زبان انگلیسی در ایران

چالشی در گیلان: دود «گُل» در پارک‌ها و اماکن عمومی |  انصاف نیوز
سایت انصاف نیوز

چالشی در گیلان: دود «گُل» در پارک‌ها و اماکن عمومی | انصاف نیوز

سایت گیل خبر (گیلان) نوشت: «در ماه‌های اخیر، با افزایش نگرانی شهروندان رشت و برخی شهرهای دیگر استان درباره مصرف گل در بعضی از پارک‌ها و کافه‌ها که جزو اماکن عمومی محسوب می‌شوند، روبرو هستیم. مصرف آزادانه و بدون قبح گل توسط برخی جوانان در اماکن عمومی، امنیت روانی و آرامش شهروندان را با چالش‌های مختلفی مواجه کرده و پاتوق و تجمع مصرف‌کنندگان در این مکان‌ها را یک آسیب اجتماعی جدی می‌نامند.
پیامدهای حقوقی طلاق صوری
روزنامه ستاره صبح

پیامدهای حقوقی طلاق صوری

پدیده‌ای به نام «طلاق صوری» در مرز میان حقوق، معیشت و اخلاق اجتماعی، موضوع خانواده ایرانی شده است. در این وضعیت، طلاق نه ناشی از فروپاشی عاطفی یا تصمیم واقعی زوجین برای پایان زندگی مشترک، بلکه گاه به عنوان راهکاری برای دستیابی به حمایت‌ اقتصادی و اجتماعی، از جمله برخورداری از مستمری والدین متوفی و مزایای قانونی، مورد استفاده قرار می‌گیرد.