قیمت طلا امروز




 سایت مشرق / ۱۳ ساعت قبل

ژن ایرانی در رگ‌های قهرمان ژاپنی؛ داستان متفاوت برادران یوشیدا +فیلم

اتحادیه جهانی کشتی در گزارشی به فینال پرهیجان وزن ۷۴ کیلوگرم جوانان جهان پرداخت و از بازگشت تماشایی آریا یوشیدا، کشتی‌گیر دورگه ایرانی-ژاپنی، در ثانیه پایانی مقابل جیدن جیمز نوشت.
 ژن ایرانی در رگ‌های قهرمان ژاپنی؛ داستان متفاوت برادران یوشیدا +فیلم

به گزارش مشرق ، در فینال وزن ۷۴ کیلوگرم کشتی آزاد قهرمانی جوانان جهان در اسلواکی، آریا یوشیدا، کشتی‌گیر دورگه ایرانی-ژاپنی تیم ژاپن در مبارزه‌ای تماشایی و پرهیجان برابر جیدن جیمز از آمریکا، تا ثانیه‌های پایانی با نتیجه ۱۲ بر ۱۱ عقب بود، اما با اجرای یک حمله در ثانیه پایانی دو امتیاز گرفت و با برتری ۱۳ بر ۱۲، قهرمانی جهان را از آن خود کرد.

اتحادیه جهانی کشتی در گزارشی به عملکرد این کشتی‌گیر ایرانی- ژاپنی پرداخته است که به شرح زیر است:

هیچ‌کس انتظار نداشت بهترین مبارزه مسابقات برای آخرین روز باقی بماند؛ اما جیدن جیمز از آمریکا و آریا یوشیدا از ژاپن در فینال وزن ۷۴ کیلوگرم رقابت‌های جهانی زیر ۲۰ سال در براتیسلاوا، یک مبارزه تماشایی و ۲۵ امتیازی را رقم زدند. جیمز که در سال ۲۰۲۵ قهرمان جهان در رده زیر ۱۷ سال شده بود، امیدوار بود آمریکا پس از سه سال بار دیگر صاحب مدال طلای وزن ۷۴ کیلوگرم شود.

در سوی مقابل، یوشیدا، برادر کوچک‌تر آرش یوشیدا، قهرمان آسیا و دارنده مدال برنز جهان، قرار داشت. آریا در دو دوره مسابقات جهانی زیر ۱۷ سال در سال‌های ۲۰۲۲ و ۲۰۲۳ شرکت کرده بود، اما در هیچ‌کدام موفق به کسب پیروزی نشد. او در سال ۲۰۲۵ نیز در مسابقات قهرمانی زیر ۲۰ سال آسیا به مدال نقره رسید. اما یوشیدا در براتیسلاوا مسیر فوق‌العاده‌ای را طی کرده بود و موفق شده بود مقابل مانوئل واگین، قهرمان زیر ۲۰ سال اروپا از آلمان، ایوان زالیسکو از اوکراین و اسلام کازاروف از روسیه به پیروزی برسد.

جیمز در ابتدای مبارزه توانست برنامه یوشیدا را خنثی کند و با ثبت دو زیرگیری، نخستین امتیازات را به دست آورد. حرکت دوم یک داک‌اندر بود که یوشیدا را غافلگیر کرد. اما یوشیدا خیلی زود پاسخ داد و با یک زیرگیری منجر به خاک، در حرکتی شبیه فن معروف سایت‌یف، جیمز را به پل برد. جیمز نیز غلت زد و دو امتیاز گرفت. یوشیدا در ادامه با بیرون کردن پای جیمز از تشک، یک امتیاز دیگر به دست آورد و جیمز با برتری ۶ بر ۳ پیش افتاد.

هیجان همچنان ادامه داشت و یوشیدا بار دیگر جیمز را به بیرون تشک هدایت کرد تا اختلاف در پایان وقت اول به ۶ بر ۴ برسد. یوشیدا وقت دوم را با کنترل بالاتنه جیمز آغاز کرد و با فشار آوردن، دو امتیاز گرفت. اما جیمز از موقعیت خارج شد و با اجرای برگشت، نتیجه را ۷ بر ۶ به سود خود کرد.

آمریکا …



 تراکتور با گل دقایق پایانی پرسپولیس را شکست داد
۳ ساعت قبل / سایت هم میهن

تراکتور با گل دقایق پایانی پرسپولیس را شکست داد

تراکتور در دیدار خانگی برابر پرسپولیس با گل تومیسلاو اشترکال در دقیقه ۹۰ به پیروزی رسید.

 اولین پنجره بسته لیگ باز شد! (عکس)
۴ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

اولین پنجره بسته لیگ باز شد! (عکس)

‏با پرداخت مطالبات پرونده‌های خارجی و ارسال نامه رسمی فیفا، محرومیت استقلال خوزستان به‌طور دائمی لغو شد تا پنجره نقل‌وانتقالاتی این باشگاه رسماً باز شود.

 رمزگشایی به سبک سهراب؛ دلیل تغییر سیستم استقلال به ۳ مدافع
۶ ساعت قبل / سایت خبر ورزشی

رمزگشایی به سبک سهراب؛ دلیل تغییر سیستم استقلال به ۳ مدافع

از چند روز مانده به شروع مسابقات لیگ برتر مشخص شد استقلال در فصل جدید با سه مدافع بازی می‌کند اما چرا؟

 سهراب بختیاری‌زاده سرمربی استقلال: ساختار دفاعی استقلال فوق‌العاده بود
۹ ساعت قبل / سایت پارس فوتبال

سهراب بختیاری‌زاده سرمربی استقلال: ساختار دفاعی استقلال فوق‌العاده بود

سهراب بختیاری‌زاده پس از پیروزی ۲-۰ استقلال مقابل سپاهان، ضمن تمجید از عملکرد شاگردانش، بر اهمیت نظم و انضباط تیمی تأکید کرد.

 حرکت زشت حاجی‌عیدی که شجاع پایه‌گذار آن بود
۱۱ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

حرکت زشت حاجی‌عیدی که شجاع پایه‌گذار آن بود

در بازی تیم‌های استقلال و سپاهان باز هم یک حرکت عجیب اهالی فوتبال را در بهت فرو برد.

 برخورد با سوگلی استقلال درست بود | دربی تهران پرگل می‌شود
۹ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

برخورد با سوگلی استقلال درست بود | دربی تهران پرگل می‌شود

بازیکن سابق استقلال گفت: سهراب بختیاری‌زاده بعد از فرهاد مجیدی، نسبت به سایر مربیانی که در سال‌های اخیر در استقلال کار کرده‌اند، یک گام جلوتر بوده است.



معجزه در قلب بحران
روزنامه توسعه ایرانی

معجزه در قلب بحران

آریا طاری روزهایی که هواداران استقلال با نگرانی اخبار محرومیت نقل وانتقالاتی باشگاه را دنبال می کردند و با حسرت به ریخت وپاش های
خاتون آسیایی
روزنامه توسعه ایرانی

خاتون آسیایی

سومین دوره رسمی لیگ قهرمانان زنان آسیا در حالی آغاز شد که یک نام آشنا به عنوان نماینده کشورمان در آن حضور داشت. تیمی که در ایران بااختلاف پرافتخارترین است و
سپاهان، تیمی برای قهرمانی یا فقط مدعی بودن؟
خبرگزاری ایسنا

سپاهان، تیمی برای قهرمانی یا فقط مدعی بودن؟

شکست برابر استقلال و تراکتور در هفته‌های دوم و سوم لیگ برتر، بار دیگر ضعف سپاهان در بازی‌های بزرگ را نمایان کرد؛ تیمی که در سال‌های اخیر هزینه زیادی برای ساختن یک تیم مدعی قهرمانی کرده اما همچنان نه در زمین راه‌حل مشخصی برای عبور از رقیبان اصلی دارد و نه در نقل‌وانتقالات توانسته نقاط ضعف خود را به‌طور کامل پوشش دهد.
علیرضا بیرانوند؛ به چه درد نظام وظیفه و خدمت سربازی می‌خورَد؟
سایت عصرایران

علیرضا بیرانوند؛ به چه درد نظام وظیفه و خدمت سربازی می‌خورَد؟

اگر سربازی رفتن او سایه جنگ را دور و ارز را ارزان و خودرو را سهل الوصول و ازدواج را ممکن می کند، برود! ما که بخیل نیستیم اما تو را به خدا سربازی رفتن آدم مشه...
من هم جای تارتار بودم نمی‌گذاشتم رضاییان به پرسپولیس برگردد/وحید قلیچ از ساپینتو پول گرفت و طرفدار استقلال شد!
سایت پارسینه

من هم جای تارتار بودم نمی‌گذاشتم رضاییان به پرسپولیس برگردد/وحید قلیچ از ساپینتو پول گرفت و طرفدار استقلال شد!

ایمان گودرزی؛پیشکسوت استقلال و پرسپولیس در کافه‌خبر از پشت‌پرده فوتبال ایران صحبت کرد؛ از ادعای تحمیل بازیکن به مربیان و انتقاد از مدیریت باشگاه‌ها گرفته تا روایت‌هایی کمتر شنیده‌شده از روزهای حضورش در پرسپولیس و استقلال.
آژیر براتیسلاوا؛ زنگ خطر را جدی بگیرید
خبرگزاری ایرنا

آژیر براتیسلاوا؛ زنگ خطر را جدی بگیرید

تهران- ایرنا- حذف ۶۰ درصد از جوانان کشتی آزاد ایران در براتیسلاوا زنگ خطری است که می‌تواند آینده پرافتخارترین رشته المپیکی ایران را تهدید کند.