قیمت طلا امروز




 سایت مشرق / ۱۴۰۵/۰۵/۱۲

برخورد با عرضه و تبلیغات غیرقانونی آمپول‌های لاغری

مدیرکل دفتر بازرسی سازمان غذا و دارو، با تأکید بر تشدید نظارت بر عرضه و تبلیغات داروی تیرزپاتاید، گفت: فروش و تبلیغ این دارو در مراکز فاقد مجوز ممنوع است.
 برخورد با عرضه و تبلیغات غیرقانونی آمپول‌های لاغری
به گزارش مشرق به نقل از ایفدانا، سعید مهرزادی، با اشاره به دریافت گزارش‌هایی مبنی بر نگهداری، عرضه و تبلیغات غیرمجاز قلم‌های داروی تیرزپاتاید در برخی مراکز درمانی، مراکز زیبایی، باشگاه‌های ورزشی و سایر مراکز فاقد مجوز، اظهار کرد: عرضه این دارو خارج از شبکه رسمی دارویی، علاوه بر تخلف، سلامت مصرف‌کنندگان را با مخاطرات جدی مواجه می‌کند و نظارت بر این حوزه با جدیت در دستور کار سازمان غذا و دارو قرار دارد.

وی افزود: قلم‌های تیرزپاتاید فقط باید از طریق داروخانه‌های مجاز، بر اساس نسخه معتبر پزشک، برای موارد مصرف تأییدشده و پس از ارزیابی‌های بالینی و آزمایشگاهی لازم در اختیار بیمار قرار گیرند. فروش یا توزیع این دارو در مطب‌ها، درمانگاه‌ها، مراکز زیبایی، باشگاه‌های ورزشی و سایر مراکز فاقد مجوز به هیچ عنوان مجاز نیست.

مدیرکل دفتر بازرسی و مدیریت عملکرد سازمان غذا و دارو با تأکید بر ضرورت مصرف منطقی این دارو گفت: مصرف خودسرانه یا استفاده بدون تجویز پزشک می‌تواند عوارض کوتاه‌مدت و بلندمدت به همراه داشته باشد و هرگونه تبلیغ یا تشویق به مصرف این دارو خارج از چارچوب‌های علمی و قانونی، سلامت افراد را در معرض خطر قرار می‌دهد.

مهرزادی با اشاره به لزوم رعایت اصول ایمنی در مصرف این دارو تصریح کرد: هر قلم تیرزپاتاید صرفاً برای مصرف یک بیمار طراحی شده است و استفاده از یک قلم برای بیش از یک نفر، حتی با تعویض سرسوزن، می‌تواند خطر انتقال عفونت‌های منتقله از راه خون و سایر مخاطرات ایمنی را به دنبال داشته باشد.

وی از داروخانه‌ها خواست هنگام تحویل داروی تیرزپاتاید، آموزش‌های لازم درباره نحوه صحیح نگهداری، تزریق و مصرف دارو را به بیماران ارائه کنند. همچنین از شهروندان خواست این دارو را فقط از داروخانه‌های مجاز و با نسخه معتبر پزشک تهیه کنند، از خرید آن از فضای مجازی، مراکز غیرمجاز و افراد فاقد صلاحیت خودداری کنند و در صورت مشاهده هرگونه تبلیغ، عرضه یا فروش غیرقانونی، موضوع را به معاونت‌های غذا و داروی دانشگاه‌های علوم پزشکی یا سایر مراجع ذی‌صلاح گزارش دهند.



 آغاز به کار نخستین جشنواره موسیقی ورزشی

آغاز به کار نخستین جشنواره موسیقی ورزشی

نخستین جشنواره موسیقی ورزشی با مشارکت منطقه فرهنگی و گردشگری عباس‌آباد و فدراسیون ورزش‌های همگانی آغاز به کار کرد.

 واکنش شهردار تهران به ادعاهای واهی رئیس‌جمهور امریکا

واکنش شهردار تهران به ادعاهای واهی رئیس‌جمهور امریکا

علیرضا زاکانی، شهردار تهران گفت: تاریخ اشتباهات آمریکا را پاک نمی‌کند؛ فقط اعتراف به آن‌ها را به رئیس‌جمهورهای بعدی می‌سپارد.

 تصادف شدید و مرگبار قایق با پل در تالاب انزلی

تصادف شدید و مرگبار قایق با پل در تالاب انزلی

سخنگوی اورژانس گیلان گفت: حادثه برخورد یک فروند قایق با پل در تالاب انزلی طی عصر امروز، چهار مصدوم و فوتی برجای گذاشت.

 اجتماع بزرگ «مسجدی‌ها» فردا در میدان فلسطین برگزار می‌شود

اجتماع بزرگ «مسجدی‌ها» فردا در میدان فلسطین برگزار می‌شود

همزمان با فرارسیدن روز جهانی مسجد، اجتماع بزرگ «مسجدی‌ها» با هدف بازخوانی جایگاه مسجد به عنوان سنگرِ آگاهی‌بخشی و استکبارستیزی، در میدان فلسطین تهران برگزار خواهد شد.

 پرداخت حقوق مردادماه ۵.۳ میلیون بازنشسته تأمین اجتماعی از ۲۹ مرداد آغاز می‌شود

پرداخت حقوق مردادماه ۵.۳ میلیون بازنشسته تأمین اجتماعی از ۲۹ مرداد آغاز می‌شود

سازمان تأمین اجتماعی در اطلاعیه‌ای اعلام کرد: پرداخت حقوق مردادماه بیش از ۵ میلیون و ۳۰۰ هزار بازنشسته و مستمری‌بگیر این سازمان از ظهر پنجشنبه ۲۹ مردادماه آغاز می‌شود و طی سه روز، بر اساس حروف الفبا و از طریق بانک‌های عامل انجام خواهد شد.

 جهان به روایت تصویر؛ از رقص با آرپی‌جی تا بارش شهابی در ایران

جهان به روایت تصویر؛ از رقص با آرپی‌جی تا بارش شهابی در ایران

مجموعه‌ای از تصاویر خبری از نقاط مختلف جهان، امروز از صحنه‌های مذهبی و آیینی تا رویدادهای سیاسی، بحران‌های انسانی، رقابت‌های ورزشی و لحظات روزمره زندگی را به تصویر کشیده است.

 خبر مهم برای بازنشستگان؛ تاریخ اجرای همسان‌سازی و معوقات حقوق

خبر مهم برای بازنشستگان؛ تاریخ اجرای همسان‌سازی و معوقات حقوق

سخنگوی کمیسیون اجتماعی گفت: بنا بر اعلام وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، پرداخت معوقات مربوط به همسان‌سازی حقوق بازنشستگان در دستور کار قرار دارد.

 افزایش حقوق اعضای هیات علمی به کجا رسید؟

افزایش حقوق اعضای هیات علمی به کجا رسید؟

مهدی پندار، معاون اداری، مالی و مدیریت منابع انسانی وزارت علوم توضیحاتی درباره افزایش حقوق اعضای هیات علمی ارایه کرد.