قیمت طلا امروز




 سایت اقتصاد ۲۴ / ۲ ساعت قبل

دلار ۲۰۰ هزار تومانی موقتی است؟ همتی از عملیات جدید بانک مرکزی برای مهار بازار ارز خبر داد

بازار با یک عرضه بزرگ برای یک روز آرام نمی‌شود؛ با این اطمینان آرام می‌شود که متقاضی واقعی فردا و هفته آینده نیز می‌تواند ارز مورد نیاز خود را از مسیر رسمی، با قواعد روشن و در زمانی قابل پیش‌بینی دریافت کند.
 دلار ۲۰۰ هزار تومانی موقتی است؟ همتی از عملیات جدید بانک مرکزی برای مهار بازار ارز خبر داد

اقتصاد۲۴- روز یکشنبه یکم شهریور ماه ۱۴۰۵، دلار در بازار آزاد ۲۰۰ هزار تومان معامله شد. اولین واکنش عبدالناصر همتی رییس کل بانک مرکزی نسبت به این رویداد این بود که «صبح تا شب داریم؛ تامین ارز می‌کنیم. سیاست پولی اعمال می‌کنیم. به جوسازی‌هایی که درست می‌کنند؛ خیلی توجه نکنید.» روزی که عبدالناصر همتی برای بار دوم وارد ساختمان میرداماد شد. یعنی دهم دی‌ماه ۱۴۰۴، دو روز پس از آغاز اعتراضات بازار بود. آن روز دلار ۱۳۷ هزار تومان معامله می‌شد؛ سقف و کف معاملات دلار در آن روز دو هزار تومان بود. اکنون پس از نزدیک به ۹ ماه، دلار حداقل ۶۳ هزار تومان رشد کرده است.

 اما هنوز رییس کل بانک مرکزی به آینده اقتصاد خوش‌بین است. او روز دوشنبه دوم شهریور‌ماه در دیدار با مجمع کارآفرینان اعلام می‌کند، «عبور دلار از مرز ۲۰۰ هزار تومان موقتی است و نباید به دلیل نوسانات کوتاه‌مدت، مسیر سیاست‌های ارزی را تغییر داد.»، اما بلافاصله دستور عرضه ۵۰۰ میلیون دلار اسکناس بانک مرکزی به شبکه بانکی می‌دهد. بانک مرکزی دیروز اعلام کرد «در راستای مدیریت بازار ارز، با هدف تقویت عرضه اسکناس و تسهیل دسترسی متقاضیان حقیقی و حقوقی، ۵۰۰ میلیون دلار اسکناس در اختیار بانک‌های قرار می‌گیرد تا از طریق شعب منتخب و صرافی‌های بانکی به متقاضیان عرضه شود.» همزمان با این خبر روز گذشته، مرکز اطلاعات مالی و دبیرخانه شورای عالی مقابله با جرایم پولشویی و تامین مالی تروریسم از شناسایی ۷۰ شخص حقیقی و حقوقی دانه درشت در بازار‌های موازی ارز و طلا خبر داد. افرادی که گردش مالی بالغ بر ۱۳۰ هزار میلیارد تومان، ظرف مدت یک ماه داشتند.

این گروه که مظنون به معاملات مشکوک به پولشویی هستند؛ طبق اعلام مرکز اطلاعات مالی هم‌اکنون مشمول تدابیر بازدارنده و محدودیت‌های پولی و مالی شدند. البته دامنه این عملیات اطلاعاتی- مالی محدود به فعالیت اقتصادی نیست و ۴۲۵ شخص حقیقی و حقوقی دیگر نیز به عنوان «اشخاص پرخطر» در فهرست نظارت ویژه قرار گرفته‌اند. این اخبار در کنار هم نشان می‌دهد؛ گروهی فرصت‌طلب در شرایط بحرانی، آگاهانه یا ناآگاهانه در حال فشار آوردن به دولت پزشکیان هستند.

در واکنش به این رویداد‌ها حسین سلاح ورزی رییس سابــق اتاق بازرگانی تــهران در تاییــد این ایده در گفت‌و‌گو با «اعتماد» می‌گوید: «نسبت دادن جهش نرخ ارز به چند دلال …



 قیمت بیت کوین و ارز‌های دیجیتال امروز چهارشنبه ۴ شهریور ۱۴۰۵
۱ ساعت قبل / روزنامه تعادل

قیمت بیت کوین و ارز‌های دیجیتال امروز چهارشنبه ۴ شهریور ۱۴۰۵

قیمت بیت کوین و ارز‌های دیجیتال امروز چهارشنبه ۴ شهریور ۱۴۰۵ اعلام شد.

 بازار سهام در بیش از ۶۰ درصد از روزهای معاملاتی ۲ سال نخست فعالیت دولت چهاردهم مثبت معامله شد/ شاخص‌ بورس تهران در طول دوره فعالیت دولت پزشکیان ۱۳۸ درصد رشد کرده است
۱ ساعت قبل / سایت سنا

بازار سهام در بیش از ۶۰ درصد از روزهای معاملاتی ۲ سال نخست فعالیت دولت چهاردهم مثبت معامله شد/ شاخص‌ بورس تهران در طول دوره فعالیت دولت پزشکیان ۱۳۸ درصد رشد کرده است

گزارش مدیریت پژوهش سازمان بورس و اوراق بهادار از رشد ۱۳۸ درصدی شاخص کل بورس تهران و رشد ۸۶ درصدی شاخص کل فرابورس ایران حکایت دارد.

 تعداد سهام‌داران فعال بورس در مرداد ۱۴۰۵ از مرز یک میلیون و ۱۷۸ هزار کد فراتر رفت
۳۷ دقیقه قبل / سایت سنا

تعداد سهام‌داران فعال بورس در مرداد ۱۴۰۵ از مرز یک میلیون و ۱۷۸ هزار کد فراتر رفت

داده‌های آماری مدیریت نظارت بر بورس‌های سازمان بورس و اوراق بهادار حاکی از آن است که تعداد سهام‌داران فعال بورس در مرداد ۱۴۰۵ از مرز یک میلیون و ۱۷۸ هزار کد فراتر رفته است.

 ماجرای ورود متانول به بنزین و تأثیرش بر آلودگی هوا - مردم سالاری آنلاین
۲ ساعت قبل / روزنامه مردم سالاری

ماجرای ورود متانول به بنزین و تأثیرش بر آلودگی هوا - مردم سالاری آنلاین

ورود متانول به ترکیب بنزین و احتمال اثرگذاری آن بر کیفیت سوخت و آلودگی هوا، به موضوعی بحث‌برانگیز تبدیل شده است اما شرکت پالایش و پخش آن را در چارچوب استاندارد می‌داند و محیط زیست اثر مستقیم آن بر آلودگی هوا را کم ارزیابی می‌کند.

 وقتی درآمد دولت از سرمایه‌گذاری معدن جلو می‌زند
۱ ساعت قبل / سایت اکوایران

وقتی درآمد دولت از سرمایه‌گذاری معدن جلو می‌زند

مدل‌های شناور دریافت حق انتفاع وحقوق دولتی و سهم دولت از درآمد معادن می‌تواند به جای تحمیل یک هزینه ثابت، متناسب با شرایط بازار و توان اقتصادی شرکت‌ها تنظیم شود؛ به‌گونه‌ای که دولت در دوره‌های رونق از افزایش ارزش منابع طبیعی سهم بیشتری دریافت کند، اما در زمان افت قیمت‌ها، افزایش هزینه تولید یا شرایطی مانند جنگ و تحریم، فشار بر بنگاه‌ها کاهش یابد و منابع لازم برای تداوم تولید و سرمایه‌گذاری حفظ شود.

 ببینید| سخنگوی دولت نرخ سوم بنزین را اعلام کرد
۳۹ دقیقه قبل / سایت اعتماد آنلاین

ببینید| سخنگوی دولت نرخ سوم بنزین را اعلام کرد

سخنگوی دولت درباره نرخ سوم بنزین توضیح داد و گفت: نرخ سوم بنزین اعداد ۸۰ یا ۵۰ و ۴۰ هزار تومان قطعا نخواهد بود.



سقوط اخلاق در کالبد تجارت - همدلی
روزنامه همدلی

سقوط اخلاق در کالبد تجارت - همدلی

مونا ربیعیان خبرنگار در تلاطم‌های اقتصادی، مرز میان «تدبیر برای بقا» و «بهره‌کشی از ناآگاهی» به شدت باریک شده است. اما آنچه امروز در بازار ایران شاهد آن هستیم، فراتر از یک اشتباه مدیریتی یا ناتوانی در تأمین کالا است. ما با پدیده‌ای روبرو هستیم که در آن، «خالی‌فروشی» از یک رفتار موردی و [ ]
اقتصاد بنزین از تثبیت قیمت تا مدیریت تقاضا
سایت ایران آنلاین

اقتصاد بنزین از تثبیت قیمت تا مدیریت تقاضا

بنزین در ایران دیگر فقط یک فرآورده نفتی یا یک قلم از سبد هزینه خانوار نیست؛ به مسأله‌ای تبدیل شده که همزمان با معیشت مردم، بودجه دولت، منابع ارزی، حمل‌ونقل عمومی و حتی تصور جامعه از عدالت گره خورده است.
۵ میلیون لیتر قاچاق روزانه بنزین
روزنامه هفت صبح

۵ میلیون لیتر قاچاق روزانه بنزین

سخنگوی کمیسیون انرژی مجلس در گفت‌وگو با هفت‌صبح راهکارهای مهار قاچاق و کاهش ناترازی بنزین بدون افزایش قیمت را تشریح کرد
ارزهای خارج‌شده توسط تراستی‌ها در کدام کشورهاست؟
سایت اقتصاد ۲۴

ارزهای خارج‌شده توسط تراستی‌ها در کدام کشورهاست؟

پرونده تراستی‌ها در هفته‌های اخیر با اعلام ابعاد مالی و قضایی گسترده، به یکی از مهم‌ترین موضوعات اقتصادی کشور تبدیل شده است. مهراد عباد، عضو هیات نمایندگان اتاق تهران در گفت‌وگو با تجارت‌نیوز به بررسی ریشه‌های شکل‌گیری این شبکه و ابعاد مختلف آن پرداخته است.
قسطی شدن خرید‌های سوپرمارکتی؛ وقتی فقر هم قسط‌بندی می‌شود
سایت رویداد‌ ۲۴

قسطی شدن خرید‌های سوپرمارکتی؛ وقتی فقر هم قسط‌بندی می‌شود

خرید قسطی محصول گسترش فقر در جامعه و ناتوانی مردم برای خرید‌های ضروری و بعضا غیرضروری است، اما آنجا معادله متفاوت می‌شود که فهرست کالا‌های قسطی و نحوه تبلیغات آن را می‌بینیم که به سوپرمارکت رسیده است.
هزینه بسته‌بندی مواد غذایی ۳برابر شد؛ عامل جدید گرانی کالاها - سرمایه و بورس
سایت سرمایه و بورس

هزینه بسته‌بندی مواد غذایی ۳برابر شد؛ عامل جدید گرانی کالاها - سرمایه و بورس

بازار کالاهای اساسی در شرایطی با افزایش قیمت مواد غذایی مواجه است که به گفته دبیر کمیسیون تخصصی مواد غذایی و دخانیات اتاق اصناف ایران، در حال حاضر کمبود ملموسی در بازار وجود ندارد و سطح موجودی کالاها همچنان قابل قبول است.