قیمت طلا امروز




 سایت تجارت نیوز / ۶ ساعت قبل

کارگران ساختمانی بیمه می‌شوند؟

یک فعال کارگری گفت: تأکید ما این است که پیش از بحث سهمیه، نباید بیمه کارگران ساختمانی که هم‌اکنون تحت پوشش هستند، به ناحق قطع شود. ابتدا باید وضعیت بیمه همین افراد تثبیت شود و سپس موضوع سهمیه‌های جدید مورد بررسی قرار گیرد.
 کارگران ساختمانی بیمه می‌شوند؟

به گزارش تجارت نیوز، در آخرین روز مردادماه،بیمه کارگران ساختمانی در جلسه‌ای با حضور مسئولان سازمان تأمین اجتماعی، نمایندگان تشکل‌های کارگری و اعضای مرتبط هیئت‌مدیره این سازمان مورد بررسی قرار گرفت؛ از قرار معلوم این  جلسه‌ با هدف رسیدگی به مطالبات کارگران ساختمانی و بررسی مشکلات موجود در روند بیمه آنان برگزار شده است.

اکبر شوکت، عضو هیئت مدیره کانون کارگران ساختمانی کشور، در تشریح این جلسه گفت: بعد از حضور آقای محمدی در تامین اجتماعی، این اولین جلسه‌ی حضوری با ایشان در تامین اجتماعی بود البته قبلا هم یک جلسه‌ی مجازی با ایشان داشتیم.

وی ادامه داد: در سال‌های اخیر، نمایندگان مجلس به دلیل مراجعات مکرر کارگران ساختمانی و انجمن‌های صنفی آنان به دفاتر نمایندگان، حساسیت بیشتری نسبت به موضوع بیمه کارگران ساختمانی پیدا کرده‌اند.

وی افزود: همچنین در سال‌های اخیر، کارگران ساختمانی با آگاهی‌بخشی و پیگیری مستمر انجمن‌های صنفی، مطالبات خود را دنبال کرده‌اند و نمایندگان مجلس نیز در همین راستا از وزیر مربوطه درباره علت بلاتکلیفی بیمه کارگران ساختمانی مطالبه‌گری کرده‌اند.

این فعال کارگری با اشاره به اقدامات انجام‌شده در وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: از زمان حضور آقای میدری در وزارتخانه، چندین جلسه درخصوص بیمه کارگران ساختمانی برگزار شده است. همچنین ایشان به آقای سالاری تأکید داشتند که این مشکل باید برطرف شود. ما نیز جلساتی با آقای سالاری داشتیم و وعده‌هایی مطرح شد، اما متأسفانه هیچ‌یک از این وعده‌ها در عمل محقق نشد.

وی ادامه داد: یکی از موضوعات مورد بحث، نحوه بازرسی از کارگران ساختمانی بود. پیشنهاد ما این بود که بازرسی‌های شش‌ماه یکبار برای افرادی که بارها مورد بازرسی قرار گرفته‌اند، متوقف شود. برای مثال، فردی که طی ۱۰ سال گذشته ۲۰ بار بازرسی شده و همچنان در حرفه ساختمانی فعالیت می‌کند، ضرورتی ندارد هر شش ماه یک‌بار مورد بازرسی قرار گیرد. می‌توان بر اساس سطح مهارت و مدارک حرفه‌ای، فاصله زمانی بازرسی‌ها را افزایش داد؛ به‌گونه‌ای که استادکاران دارای مدرک درجه یک، هر سه سال یک‌بار، افراد دارای مدرک درجه دو، هر دو سال یک‌بار و افراد دارای مدرک درجه سه، سالانه مورد بازرسی قرار گیرند.

وی با انتقاد از برخی تصمیمات اجرایی سازمان تأمین اجتماعی …



 علیرضا افتخاری نجات یافت
۱۴ ساعت قبل / روزنامه آرمان امروز

علیرضا افتخاری نجات یافت

آرمان امروز : علیرضا افتخاری در مسیر تهران به اصفهان با خودروی شخصی دچار سانحه تصادف شد. علیرضا افتخاری امروز شنبه ۳۱ مرداد ۱۴۰۵ در مسیر تهران به اصفهان با خودروی سواری خود، با یک کامیون تصادف کرد. افتخاری این اتفاق را این‌گونه شرح داد:‌ «کامیونی که جلوی من در حال حرکت بود، زد روی [ ]

 قتل مادر به خاطر دیدن خلوت او با مرد غریبه
۲ ساعت قبل / روزنامه هفت صبح

قتل مادر به خاطر دیدن خلوت او با مرد غریبه

دیگر تمام شد. مادرمان دیگر نمی‌تواند اذیتمان کند. همه کابوس‌هایمان تمام شد، شیوا...

 آغاز طرح ساماندهی دستفروشان ۱۵ خرداد در تهران
۸ دقیقه قبل / سایت ایران آنلاین

آغاز طرح ساماندهی دستفروشان ۱۵ خرداد در تهران

مدیرعامل شرکت شهربان و حریم‌بان شهرداری تهران از اجرای طرح ویژه ساماندهی دستفروشان محدوده ۱۵ خرداد از اول شهریورماه خبر داد.

 سنجش و کنکور در خدمت مؤسسات پولی-آموزشی/ حرکت آهسته و پیوسته علیه مدرسه
۳ ساعت قبل / سایت تابناک

سنجش و کنکور در خدمت مؤسسات پولی-آموزشی/ حرکت آهسته و پیوسته علیه مدرسه

آیا افزایش مصنوعی پیچیدگی سوالات کنکور، پاسخی به نیاز‌های واقعی سنجش است یا بازتابی از ناهماهنگی میان سیاست‌گذاری آموزشی و زیست‌جهان دانش‌آموزان؟

 فردا دمای تهران کاهش می‌یابد
۱ ساعت قبل / سایت تابناک

فردا دمای تهران کاهش می‌یابد

طی امروز افزایش نسبی دما و فردا (۴ شهریور) کاهش نسبی دما در تهران مورد انتظار است.

 برهنگی زیر سایه وفاق‌بازی مسئولان
۵۷ دقیقه قبل / خبرگزاری مهر

برهنگی زیر سایه وفاق‌بازی مسئولان

وقتی وفاق بهانه‌ای برای بی‌عملی شود برهنگی آرام‌آرام در برخی فضاهای عمومی عادی می‌شود مسئولان اگر کار سلبی نمی‌کنند دست‌کم بگویند کار ایجابی و فرهنگی‌شان کجاست؟



سایت اعتماد آنلاین

کشف جسد دو مرد که با شلیک گلوله کشته شدند

سایت رکنا

پدرکشی تلخ در پیروزی تهران / پسر بی مهابا 5 ضربه چاقو زد + جزییات

حق با کیست/ «پروندۀ پژمان جمشیدی» و «ملیکا پارسادوست» در دادگاه افکار عمومی
سایت عصرایران

حق با کیست/ «پروندۀ پژمان جمشیدی» و «ملیکا پارسادوست» در دادگاه افکار عمومی

قرار نیست محکمۀ موازی تشکیل شود. کار جامعۀ مدنی، شنیدن، پرسش‌گری و بسط موضوع است. تشخیص مسئولیت کیفری را باید به نظام قضایی سپرد. ضرورت شنیدنِ روایت زنان با...
زنده‌ و معنادار کردن فضاهای شهری با «رنگ‌های اشباع‌شده»
خبرگزاری ایسنا

زنده‌ و معنادار کردن فضاهای شهری با «رنگ‌های اشباع‌شده»

در تحقیق جدیدی که توسط محققان ایرانی انجام شده است، نقش رنگ‌های اشباع‌شده در طراحی فضاهای شهری معاصر از منظر دیداری، اجتماعی و هویتی بررسی شده است؛ موضوعی که امروز در معماری شهری، گرافیک محیطی و تجربه روزمره شهروندان اهمیت بیشتری یافته است.
سایت رویداد‌ ۲۴

گواهینامه موتورسیکلت زنان، پشت چراغ قرمز پلیس (فیلم)

۳۰ رفتار خطرناک که ایرانیان هر روز انجام می‌دهند/ یک بار اتفاق می افتد اما ...
سایت تابناک

۳۰ رفتار خطرناک که ایرانیان هر روز انجام می‌دهند/ یک بار اتفاق می افتد اما ...

بسیاری از رفتار‌های پرخطر در زندگی روزمره، آن‌قدر تکرار شده‌اند که دیگر خطرناک به نظر نمی‌رسند. در حالی که واقعا خطرناک و چه بسا مرگ‌آفرین هستند.