قیمت طلا امروز




 سایت تجارت نیوز / ۱۴۰۵/۰۵/۱۹

آسیب‌های جنگ، صدور گواهینامه موتورسواری زنان را به تأخیر انداخت

رئیس مرکز امور زنان و خانواده وزارت کشور با بیان اینکه آسیب‌های واردشده به زیرساخت‌های انتظامی در جریان جنگ، اجرای طرح صدور گواهینامه موتورسیکلت برای زنان را به تأخیر انداخته است، گفت: موتورسیکلت می‌تواند در شرایط اقتصادی فعلی به استقلال رفت‌وآمدی زنان و بهره‌مندی آنان از فرصت‌های برابر کمک کند.
 آسیب‌های جنگ، صدور گواهینامه موتورسواری زنان را به تأخیر انداخت

به گزارش تجارت نیوز، «پروین داداندیش» رئیس مرکز امور زنان و خانواده وزارت کشور، در پاسخ به این سوال که با وجود وعده‌های مکرر مبنی بر صدور گواهینامه موتورسیکلت برای زنان از سوی دولت، همچنان شاهد اجرایی نشدن آن هستیم و آیا می‌توان گفت میان دولت و سایر بخش‌های حاکمیت در این زمینه اختلاف‌نظر وجود دارد؟ اظهار کرد: تا آنجایی که اطلاع دارم، حتی بانوان نماینده در مجلس شورای اسلامی نیز با این موضوع موافق هستند. در حال حاضر تمامی مجموعه‌ها در تلاش‌اند تا موانع قانونی این مسئله مرتفع شود. این موضوع موانع چندان جدی و غیرقابل عبوری ندارد؛ دولت تصمیم خود را اتخاذ کرده و برای اجرای آن تلاش می‌کند.

وی با اشاره به پیشینه این مطالبه در نهادهای انتظامی تصریح کرد: پیش از این، خودِ راهنمایی و رانندگی نیز تمایل داشت که استفاده زنان از موتورسیکلت ضابطه‌مند شود. ما در مرکز امور زنان و خانواده، موتورسیکلت را ابزار مناسبی می‌دانیم که در شرایط اقتصادی فعلی می‌تواند به استقلال رفت‌وآمدی زنان کمک کند تا مجبور نباشند همواره به عنوان «ترک‌نشین» از این وسیله استفاده کنند و مانند سایر شهروندان از فرصت‌های برابر بهره‌مند شوند.

داداندیش در پاسخ به پرسشی درباره علت تاخیر در اجرای این طرح گفت: واقعیت این است که برخی شرایط مانند جنگ باعث عقب افتادن این موضوع شد. می‌دانیم که کلانتری‌ها و زیرساخت‌های نیروی انتظامی طی جنگ آسیب دیدند و اولویت و تمرکز بر جمع‌وجور کردن آن مسائل بود؛ اما من فکر می‌کنم در آینده نزدیک این اتفاق رخ خواهد داد.

وی با اشاره به نگاه مثبت وزیر کشور به این موضوع خاطرنشان کرد: آقای وزیر به دلیل سوابق مدیریتی …





 سقوط ون به دره در جاده هراز
۱۳ ساعت قبل / سایت تابناک

سقوط ون به دره در جاده هراز

یک دستگاه خودرو ون در محدوده سقرچی جاده هراز دچار انحراف شد و پس از سقوط به دره، نیروهای امدادی برای امدادرسانی به حادثه‌دیدگان به محل اعزام شدند.

 ابربحران گسترده دارویی در شرایط جنگی مدیریت شد
۱ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

ابربحران گسترده دارویی در شرایط جنگی مدیریت شد

قبل از دو جنگ ۱۲ و ۴۰ روزه، احتمال بروز درگیری و تشدید تنش‌های منطقه‌ای همواره مورد توجه مسئولان حوزه سلامت قرار داشت؛ به همین دلیل ماه‌ها پیش از آغاز جنگ ۱۲ روزه و پس از رخدادهای تروریستی، برنامه‌ریزی‌های لازم در قالب پدافند غیرعامل با جدیت بیشتری دنبال شد.

 ادارات این منطقه فردا هم تعطیل شد
۱۱ ساعت قبل / سایت تابناک

ادارات این منطقه فردا هم تعطیل شد

مدیرکل مدیریت بحران استانداری سیستان و بلوچستان گفت: با توجه به هشدار سطح نارنجی هواشناسی، شدت طوفان و افزایش غلظت ریزگردها، تمامی دستگاه‌های اجرایی، ادارات...

 بازداشت ۸ نفر از عوامل نزاع و درگیری در سعادت‌آباد تهران
۱۵ ساعت قبل / سایت تابناک

بازداشت ۸ نفر از عوامل نزاع و درگیری در سعادت‌آباد تهران

افراد حاضر در این درگیری اغلب از اتباع خارجی بوده‌اند که با صدور دستورات قضایی، شناسایی شدند.

 فیلم حیرت آور / بچه گمشده 10 ساعت بعد خوابیده در 3 کیلومتر دورتر پیدا شد / همه خانواده و فامیل ا از نگرانی سکته کردند
۹ دقیقه قبل / سایت رکنا

فیلم حیرت آور / بچه گمشده 10 ساعت بعد خوابیده در 3 کیلومتر دورتر پیدا شد / همه خانواده و فامیل ا از نگرانی سکته کردند

حوادث رکنا: پسربچه 3 ساله در ترکیه ناگهان ناپدید شد و پس از 10 ساعت جست‌وجو، حدود 3 کیلومتر دورتر، خوابیده روی یک تپه پیدا شد.

 اقیانوس چقدر می‌تواند ترسناک باشد؟
۵ ساعت قبل / سایت تابناک

اقیانوس چقدر می‌تواند ترسناک باشد؟

اقیانوس در نگاه اول پهنه ای آرام و رویایی به نظر می رسد، اما کافی است کمی از سطح فاصله بگیریم تا با بی رحم ترین، تاریک ترین و ناشناخته ترین اکوسیستم سیاره زم...



ذبح هورالعظیم، پای چاه‌های نفت
روزنامه هفت صبح

ذبح هورالعظیم، پای چاه‌های نفت

تنها بخش زنده تالاب هورالعظیم با صدور مجوز زیست محیطی برای توسعه میدان نفتی سهراب، بی جان خواهد شد. به گفته مسئولان سازمان محیط زیست بین ۱۸ تا ۲۰ هکتار از
سایت رویداد‌ ۲۴

ببینید| واکنش یک آمریکایی به سوالات کنکور زبان انگلیسی در ایران

چالشی در گیلان: دود «گُل» در پارک‌ها و اماکن عمومی |  انصاف نیوز
سایت انصاف نیوز

چالشی در گیلان: دود «گُل» در پارک‌ها و اماکن عمومی | انصاف نیوز

سایت گیل خبر (گیلان) نوشت: «در ماه‌های اخیر، با افزایش نگرانی شهروندان رشت و برخی شهرهای دیگر استان درباره مصرف گل در بعضی از پارک‌ها و کافه‌ها که جزو اماکن عمومی محسوب می‌شوند، روبرو هستیم. مصرف آزادانه و بدون قبح گل توسط برخی جوانان در اماکن عمومی، امنیت روانی و آرامش شهروندان را با چالش‌های مختلفی مواجه کرده و پاتوق و تجمع مصرف‌کنندگان در این مکان‌ها را یک آسیب اجتماعی جدی می‌نامند.
پیامدهای حقوقی طلاق صوری
روزنامه ستاره صبح

پیامدهای حقوقی طلاق صوری

پدیده‌ای به نام «طلاق صوری» در مرز میان حقوق، معیشت و اخلاق اجتماعی، موضوع خانواده ایرانی شده است. در این وضعیت، طلاق نه ناشی از فروپاشی عاطفی یا تصمیم واقعی زوجین برای پایان زندگی مشترک، بلکه گاه به عنوان راهکاری برای دستیابی به حمایت‌ اقتصادی و اجتماعی، از جمله برخورداری از مستمری والدین متوفی و مزایای قانونی، مورد استفاده قرار می‌گیرد.
سرمقاله خراسان/ منافع شهر معطل بازی تاج و تخت! | آخرین خبر
سایت آخرین خبر

سرمقاله خراسان/ منافع شهر معطل بازی تاج و تخت! | آخرین خبر

خراسان/ «منافع شهر معطل بازی تاج و تخت!» عنوان یادداشت روز در روزنامه خراسان ت که می‌توانید آن را در ادامه بخوانید: ۶۳ طرح و لایحه روی زمین مانده است، قوای نظارت بر عملکرد مدیریت شهری، لنگ است و پارلمان شهری مشهد به معنای واقعی کلمه قفل شده؛ آن هم نه به این دلیل که مسئله‌ای درباره آن‌ها وجود دارد،
از آتش تا آرامش نظام سلامت ایران چگونه تاب آورد؟
سایت ایران آنلاین

از آتش تا آرامش نظام سلامت ایران چگونه تاب آورد؟

جنگ‌های ۱۲ و ۴۰ روزه، زیرساخت‌های سلامت کشور را با یکی از کم‌سابقه‌ترین آزمون‌های خود مواجه کرد، اما نظام بهداشت و درمان، همزمان با تحمل خسارت حدود ۸ هزار میلیارد تومانی ناشی از حمله به بیش از ۲۰۰ مرکز بهداشتی، بیش از ۷۰ بیمارستان و حدود ۳۰۰ آمبولانس، روند ارائه خدمات حیاتی به مردم را متوقف نکرد.