قیمت طلا امروز




 سایت اطلاعات آنلاین / ۱۴۰۵/۰۵/۱۰

بارش باران، طوفان شدید و صاعقه در تهران؛ هوای پایتخت دگرگون می‌شود

اداره کل هواشناسی استان تهران با صدور هشدار سطح زرد اعلام کرد: فعالیت سامانه بارشی از عصر یکشنبه آغاز می‌شود و تا سه‌شنبه ادامه دارد؛ بارش پراکنده، وزش باد شدید، رعدوبرق، احتمال تگرگ و سیلاب در برخی مناطق پیش‌بینی شده است.
 بارش باران، طوفان شدید و صاعقه در تهران؛ هوای پایتخت دگرگون می‌شود

اداره کل هواشناسی استان تهران با صدور هشدار سطح زرد از فعالیت ناپیوسته سامانه بارشی در این استان خبر داد و اعلام کرد: این وضعیت جوی از بعدازظهر یکشنبه ۱۱ مرداد آغاز شده و تا پایان سه‌شنبه ۱۳ مرداد ادامه خواهد داشت.

بر اساس اعلام هواشناسی، آسمان تهران در روز یکشنبه کمی ابری تا نیمه‌ابری خواهد بود و از بعدازظهر افزایش سرعت باد و احتمال وزش باد شدید پیش‌بینی می‌شود. دمای هوا نیز در این روز بین ۲۶ تا ۳۶ درجه سانتیگراد خواهد بود.

همچنین برای روز دوشنبه ۱۲ مرداد، آسمان تهران کمی ابری تا نیمه‌ابری پیش‌بینی شده و از بعدازظهر افزایش باد و در ساعات شب افزایش ابر، بارش پراکنده و احتمال وزش باد شدید دور از انتظار نیست.

بر اساس هشدار صادرشده، از عصر یکشنبه تا سه‌شنبه در برخی ساعات شاهد بارش باران، وزش باد شدید موقتی، رگبار و رعدوبرق خواهیم بود. در مناطق مرتفع و کوهستانی استان تهران نیز احتمال مه‌آلودگی، وزش باد شدید تا خیلی شدید، بارش تگرگ و وقوع صاعقه وجود دارد.

مناطق شمالی استان تهران از جمله فیروزکوه، دماوند، آبعلی، میگون، پردیس، لواسان و شمیرانات بیشترین تأثیر را از این سامانه جوی خواهند داشت.

شاید ندیده باشید: آخرین قیمت سکه و طلا در بازار تهران امروز شنبه ۱۰ مرداد +جدول

به نقل از نورنیوز، هواشناسی تهران نسبت به لغزندگی معابر و جاده‌ها به‌ویژه در مسیرهای کوهستانی و گردنه‌ها هشدار داده و اعلام کرده است: احتمال کاهش دید به دلیل مه، آبگرفتگی موقت برخی معابر، جاری شدن روان‌آب، افزایش موقت سطح آب رودخانه‌ها و سیلابی شدن مسیل‌ها وجود دارد.

همچنین خطر سقوط سنگ و رانش زمین در مناطق کوهستانی، خسارت به محصولات و تجهیزات کشاورزی در مناطق جنوبی و غربی استان و خیزش موقت گرد و خاک در برخی نقاط دور از انتظار نیست.

اداره کل هواشناسی استان تهران از شهروندان خواسته است، در سفرهای خود به‌ویژه مناطق کوهستانی احتیاط و از تردد یا توقف در حاشیه رودخانه‌ها و مسیل‌ها خودداری کنند.

این اداره همچنین توصیه کرده است شهروندان از کوهنوردی و صعود به ارتفاعات در زمان فعالیت سامانه بارشی پرهیز کرده و دستگاه‌های اجرایی و امدادی نیز آمادگی لازم برای مقابله با پیامدهای احتمالی این شرایط جوی را داشته باشند.





 کشنده با راننده ۱۶ ساله و فاقد گواهینامه در خراسان شمالی توقیف شد
۱۷ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

کشنده با راننده ۱۶ ساله و فاقد گواهینامه در خراسان شمالی توقیف شد

رئیس پلیس راه خراسان شمالی از توقیف یک دستگاه کشنده با راننده ۱۶ ساله و فاقد گواهینامه خبر داد و گفت: رانندگی با وسایل نقلیه سنگین بدون مهارت و صلاحیت قانونی خطرآفرین است.

 نقدی بر آیت الله قائم مقامی و سروش محلاتی در خصوص مسئله انتقام |  انصاف نیوز
۱۸ ساعت قبل / سایت انصاف نیوز

نقدی بر آیت الله قائم مقامی و سروش محلاتی در خصوص مسئله انتقام | انصاف نیوز

مرتضی زارعی در یادداشت ارسالی به انصاف نیوز با عنوان «نقدی بر آیت الله قائم مقامی و سروش محلاتی در خصوص مسئله انتقام» نوشت:

 فیلم / قتل راننده تاکسی بی گناه با شلیک گلوله / دست مرد دیگری قطع شد و حالا قاتل فراری است + گفتگو با مادر داغدار
۲۳ ساعت قبل / سایت رکنا

فیلم / قتل راننده تاکسی بی گناه با شلیک گلوله / دست مرد دیگری قطع شد و حالا قاتل فراری است + گفتگو با مادر داغدار

حوادث رکنا:جوان 23 ساله‌ای در شاهرود که برای رساندن شام به یک باغ رفته بود، در جریان تیراندازی افرادی که برای انتقام از صاحب باغ کمین کرده بودند، هدف گلوله قرار گرفت و کشته شد؛ حالا 10 سال از این جنایت گذشته و متهمان اصلی همچنان فراری هستند.

 توضیح رئیس سازمان سنجش در خصوص برق یکی از حوزه های امتحانی کنکور
۱۷ دقیقه قبل / سایت ایران آنلاین

توضیح رئیس سازمان سنجش در خصوص برق یکی از حوزه های امتحانی کنکور

رئیس سازمان سنجش آموزش کشور در خصوص برق در یکی از حوزه‌های امتحانی روز گذشته، گفت: برای تکرار نشدن، تمام تمهیدات در نظر گرفته شده است.

 اصلاح فرآیندهای نظارت بر سلامت فرآورده‌های غذایی
۲۱ ساعت قبل / سایت جهان صنعت نیوز

اصلاح فرآیندهای نظارت بر سلامت فرآورده‌های غذایی

مدیرکل فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو، از اصلاح فرآیندهای نظارتی، توسعه سامانه‌های الکترونیکی و حرکت به سمت نظارت پسینی برای تسهیل تولید سالم خبر داد.

 میگنا - بررسی فعالیت مغز در تجربه‌های دینی
۱۲ ساعت قبل / سایت میگنا

میگنا - بررسی فعالیت مغز در تجربه‌های دینی

عضو گروه روان‌شناسی مرکز مطالعات اکولوژیکالادراک و کنش(cespa) دانشگاه کنتیکت، گفت: مناسک دینی پدیده‌هایی چندلایه هستند و مطالعه دقیق آن‌ها نیازمند همکاری میان رشته‌های مختلف است. علوم شناختی دین می‌تواند با ایجاد ارتباط میان علوم اعصاب، روان‌شناسی، علوم اجتماعی، انسان‌شناسی، مطالعات دین و مطالعات زیارت، زمینه‌ای جدید برای شناخت علمی مناسک اسلامی و شیعی فراهم کند. در این رویکرد، دین نه صرفاً مجموعه‌ای از باورها و مناسک، بلکه پدیده‌ای پیچیده در پیوند میان ذهن، مغز، بدن، جامعه، فرهنگ و معنا در نظر گرفته می‌شود.