قیمت طلا امروز




 سایت میگنا / ۷ ساعت قبل

میگنا - بیشترین تصادفات فوتی؛ نیمه‌شب تا سحر

لیس راهور تهران بزرگ از سهم ۶۰ درصدی بزرگراه‌ها در تصادفات فوتی پایتخت خبر داد.
 میگنا - بیشترین تصادفات فوتی؛ نیمه‌شب تا سحر

این بخش به‌صورت خودکار گردآوری شده است. برای مطالعه کامل خبر، به منبع اصلی مراجعه کنید.

به گزارش ایلنا، سرهنگ رابعه جوانبخت با اشاره به وضعیت تخلفات رانندگی در بزرگراه‌های پایتخت اظهار کرد: بزرگراه‌ها صرفاً سازه‌های مهندسی نیستند، بلکه موضوعی انسانی هستند و هر تصمیم لحظه‌ای راننده می‌تواند سرنوشت او و دیگران را تغییر دهد.

  وی با بیان اینکه بزرگراه‌ها برای سرعت‌های بالا طراحی شده‌اند، افزود: متأسفانه چاشنی اصلی بیشتر تخلفات در بزرگراه‌ها، سرعت غیرمجاز در کنار سایر تخلفات رانندگی است.

رئیس مرکز جامع برخط پلیس راهور تهران بزرگ همچنین مصرف روانگردان‌ها و نوشیدنی‌های غیرمجاز هنگام رانندگی را یکی از موضوعات حساس دانست و گفت: مصرف این مواد قدرت تصمیم‌گیری و هوشیاری راننده را به‌شدت مختل می‌کند و فرد در تشخیص ابعاد، رنگ‌ها و فواصل زمانی دچار مشکل می‌شود.

جوانبخت خطاب به جوانان تأکید کرد: اگر از هوشیاری کامل برخوردار نیستند، به هیچ وجه پشت فرمان ننشینند.

وی با استناد به آمار برخورد با تخلفات رانندگی از ابتدای سال ۱۴۰۵ تاکنون گفت: در همه تصادفات، نوعی تخلف وجود دارد و تاکنون ۷۰۰ هزار فقره تخلف حادثه‌ساز که عمدتاً در بزرگراه‌های تهران رخ داده، اعمال قانون شده است.

به گفته وی، بیش از ۶۳۰ هزار فقره تخلف عدم استفاده از کمربند ایمنی، بیش از ۲۹۳ هزار فقره استفاده از تلفن همراه حین رانندگی و ۳۳۰ هزار فقره تخلف وسایل نقلیه سنگین نیز ثبت شده است.

رئیس مرکز جامع برخط پلیس راهور تهران بزرگ با اشاره به سهم بالای بزرگراه‌ها در تصادفات فوتی پایتخت گفت: ۶۰ درصد کل تصادفات فوتی تهران در بزرگراه‌ها رخ می‌دهد.

وی افزود: بزرگراه آزادگان با فراوانی ۱۱ درصد، پرحادثه‌ترین بزرگراه تهران است و پس از آن بزرگراه شهید همدانی با ۷ درصد و بزرگراه شهید زین‌الدین با ۵ درصد در رتبه‌های بعدی قرار دارند.

جوانبخت درباره علت بالابودن حوادث در بزرگراه آزادگان توضیح داد: این مسیر یک کمربندی است و حجم تردد خودروهای سنگین و مسافرانی که به سایر شهرها سفر می‌کنند در آن بالاست. خستگی و خواب‌آلودگی رانندگان، ناآشنایی با مسیر و حرکت با دنده عقب از عوامل اصلی حوادث در این بزرگراه هستند. …




 اخبار جدید

 عوارض سبک فعلی زندگی در ایران؛ بیماری قلبی ۵۰ درصد رشد خواهد داشت
۲ ساعت قبل / سایت تابناک

عوارض سبک فعلی زندگی در ایران؛ بیماری قلبی ۵۰ درصد رشد خواهد داشت

سال گذشته ۴۶۰ هزار نفر در کشور فوت کردند که ۱۸۰ هزار نفر از این افراد در اثر بیماری‌های قلبی و مغزی بوده است.

 واکنش ایران به حمله در لارک
۲ ساعت قبل / روزنامه پیام ما

واکنش ایران به حمله در لارک

ادعای جی‌دی ونس درباره پیام ویدیوی هوش مصنوعی ترامپ از انفجار خارگ؛ گزارش تکذیب حمله به خارگ و پاسخ موشکی سپاه به تجاوز آمریکا در جزیره لارک.

 یوزپلنگ؛ مدیریتِ چشم‌بسته
۲ ساعت قبل / روزنامه پیام ما

یوزپلنگ؛ مدیریتِ چشم‌بسته

حفاظت از یوزپلنگ در بن‌بستِ فقدان آمار، نبودِ مشارکت مدنی و ضعف مدیریت بین‌دستگاهی گرفتار شده است. آیا راهی برای خروج از این بحران وجود دارد؟

 میادین میوه و تره‌بار؛ مسیر مدیریت شهری تهران برای عرضه ارزان‌تر کالا
۵ ساعت قبل / خبرگزاری مهر

میادین میوه و تره‌بار؛ مسیر مدیریت شهری تهران برای عرضه ارزان‌تر کالا

معاون خدمات شهری شهرداری تهران، از توسعه میادین و بازارهای میوه و تره‌بار با هدف دسترسی آسان‌تر شهروندان و عرضه کالا با قیمت مناسب خبر داد.

 مشاهده قوچ و میش در جاجرود
۲ ساعت قبل / روزنامه پیام ما

مشاهده قوچ و میش در جاجرود

مشاهده گله قوچ و میش وحشی در ارتفاعات جاجرود توسط محیط‌بانان، نشان‌دهنده پویایی اکوسیستم و اهمیت پایش مستمر مناطق حفاظت‌شده برای حفظ تنوع زیستی است.

 اختیار جلسه را نداشتید، اختیار پای خود چه؟
۱ ساعت قبل / خبرگزاری ایسکانیوز

اختیار جلسه را نداشتید، اختیار پای خود چه؟

حسن دانش*

سه شنبه ۱۰ شهریور ۱۴۰۵ - 1 September 2026