قیمت طلا امروز




 خبرگزاری دانشجو / ۱۴۰۵/۰۵/۱۱

هیچ یک از اموال سردار آزمون رفع توقیف نشده است

پیگیری آخرین وضعیت پرونده قضایی تشکیل شده برای سردار آزمون نشان می‌دهد هیچ یک از اموال توقیف شده او رفع توقیف نشده است.
 هیچ یک از اموال سردار آزمون رفع توقیف نشده است
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، به نقل از مرکز رسانه قوه قضاییه - پس از انتشار یک عکس در حساب کاربری سردار آزمون در شرایط حساس جنگی کشور بود که با دستور قضایی اموال مربوط به سردار آزمون و برخی بستگان درجه یک او توقیف شد.

با توقیف اموال آزمون و برخی بستگان او تحقیقات در مورد منشا خرید اموال در دستور کار قرار گرفت. با دستور قضایی منشا خرید اموال مورد بررسی قرار گرفت تا اگر احیانا حتی مالی وجود دارد که به نام اطرافیان وی است، اما با منشا پول‌های آزمون خریداری شده است در توقیف بماند و در غیر اینصورت از اموال بستگان وی که با منشا پول‌های خودشان خریداری شده است رفع توقیف انجام شود.

در اثنای بررسی این مهم سردار آزمون از رفتار انجام شده ابراز ندامت کرده و بابت محتوای منتشر شده قول جبران داد.

با تکمیل تحقیقات پرونده اموالی از بستگان سردار آزمون که با منشا پول‌های خود آنها خریداری شده و ارتباطی با سردار ازمون ندارد رفع توقیف شدند، اما اموال سردار آزمون در وضعیت سابق یعنی توقیف شده ماندند.

این گزارش حاکی است اموال شخص سردار آزمون در پرونده کماکان در توقیف هستند.



 جزئیات سهم «سوابق تحصیلی» در «کنکور» امسال

جزئیات سهم «سوابق تحصیلی» در «کنکور» امسال

شاید برای داوطلبان کنکور تراز فقط یک عدد در کارنامه باشد، اما همین عدد می‌تواند فاصله میان قبولی و مردودی در یک رشته و دانشگاه را رقم بزند؛ عددی که با توجه به عملکرد سایر داوطلبان، در سال‌های اخیر با توجه به «سوابق تحصیلی» محاسبه می‌شود و همین موضوع، تراز و شیوه محاسبه آن را به یکی از پرسش‌های جدی داوطلبان کنکور تبدیل کرده است.

 جایزه ۱۰ میلیون دلاری آمریکا برای اطلاعات درباره پنج هکر ایرانی

جایزه ۱۰ میلیون دلاری آمریکا برای اطلاعات درباره پنج هکر ایرانی

حوادث رکنا: وزارت دادگستری آمریکا علیه ۱۷ ایرانی به اتهام حملات سایبری و سرقت بیش از ۳۱ ترابایت داده اعلام جرم کرد و برای اطلاعات منجر به شناسایی یا دستگیری پنج نفر از آنها ۱۰ میلیون دلار جایزه تعیین کرد.

 ریشه کمبودهای دارویی به پنج ماه قبل بازمی‌گردد

ریشه کمبودهای دارویی به پنج ماه قبل بازمی‌گردد

رئیس سازمان غذا و دارو با تأکید بر اینکه بروز کمبودهای دارویی نتیجه تصمیمات مقطعی نیست، اعلام کرد: مشکل اصلی سال گذشته، تأمین ارز نبود؛ بلکه اختلال در روند انتقال ارز به شرکت‌های خارجی بود که باعث شد زنجیره‌ای از مشکلات در بازه‌ای شش‌ماهه شکل بگیرد و اثرات آن در فروردین و اردیبهشت‌ماه نمایان شود.

 کارنامه داوطلبان آزمون دکتری دانشگاه آزاد منتشر شد

کارنامه داوطلبان آزمون دکتری دانشگاه آزاد منتشر شد

کارنامه نهایی داوطلبان آزمون دکتری تخصصی ۱۴۰۵ دانشگاه آزاد اسلامی در سامانه اعلام نتایج مرکز سنجش، پذیرش و فارغ التحصیلی این دانشگاه قرار گرفت.

 آغاز به کار نخستین جشنواره موسیقی ورزشی

آغاز به کار نخستین جشنواره موسیقی ورزشی

نخستین جشنواره موسیقی ورزشی با مشارکت منطقه فرهنگی و گردشگری عباس‌آباد و فدراسیون ورزش‌های همگانی آغاز به کار کرد.

 زمین‌لرزه ۴.۱ ریشتری گیلانغرب در کرمانشاه را لرزاند؛ گزارشی از خسارت اعلام نشده است

زمین‌لرزه ۴.۱ ریشتری گیلانغرب در کرمانشاه را لرزاند؛ گزارشی از خسارت اعلام نشده است

زمین‌لرزه‌ای به بزرگی ۴.۲ ریشتر شامگاه چهارشنبه حوالی شهرستان گیلانغرب در استان کرمانشاه را لرزاند.

 پایان گردنبند قاپی مرد خشن از زنان تهرانی

پایان گردنبند قاپی مرد خشن از زنان تهرانی

سارقان گردنبند‌‌قاپ شمال پایتخت که سابقه‌ای ۲۰‌ ساله در حبس و زندان دارند، دو ساعت بعد از آخرین سرقتشان دستگیر شدند.

 روایت کسبه از آتش‌ سوزی بازار گرگان | آتش خاموش شد؛ اما خطر ادامه دارد

روایت کسبه از آتش‌ سوزی بازار گرگان | آتش خاموش شد؛ اما خطر ادامه دارد

۳ روز پس از آتش‌سوزی، میدان شهرداری گرگان شبیه همیشه نیست. حریق شامگاه دوشنبه ۲۶ مرداد، حوالی ساعت ۱۹:۳۰، از یکی از رستوران‌های محدوده میدان شهرداری آغاز شد. گزارش‌های اولیه از درگیر شدن مغازه‌های قدیمی اطراف میدان حکایت دارد.