قیمت طلا امروز




 خبرگزاری دانشجو / ۵ ساعت قبل

رئیس سازمان عقیدتی سیاسی فراجا: هیچ‌گاه نباید به وضع موجود در فعالیت‌های قرآنی قانع باشیم

حجت‌الاسلام والمسلمین علی شیرازی، با تأکید بر ضرورت گسترش فعالیت‌های قرآنی در مجموعه انتظامی کشور گفت: باید حفظ، تلاوت، تدبر، تفسیر و عمل به قرآن را در میان...
 رئیس سازمان عقیدتی سیاسی فراجا: هیچ‌گاه نباید به وضع موجود در فعالیت‌های قرآنی قانع باشیم

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، حجت‌الاسلام علی شیرازی رئیس سازمان عقیدتی سیاسی فراجا، با اشاره به جایگاه پیامبر اکرم(ص) و قرآن کریم اظهار کرد: ارتباط با پیامبر(ص)، اهل‌بیت(ع) و قرآن، زمینه‌ساز ارتباط با خداوند است و این ارتباط می‌تواند مشکلات انسان را برطرف کند.

وی با بیان اینکه پیامبر اکرم(ص) الگوی زندگی مؤمنان است، افزود: قرآن کریم تأکید می‌کند که پیامبر(ص) از جنس مردم است و با ایمان به قیامت، انجام عمل صالح، اخلاص و دوری از شرک به مقام والای خود رسید. مسیر پیامبر(ص) برای خدا بود و در آن خبری از هوای نفس، قدرت‌طلبی و دنیاطلبی وجود نداشت.

رئیس سازمان عقیدتی سیاسی فراجا با تأکید بر ضرورت توجه بیشتر به مفاهیم قرآن گفت: بسیاری از افراد سال‌ها قرآن را تلاوت می‌کنند، اما به معنای آیات توجه ندارند. باید در کنار تلاوت، ترجمه و مفاهیم قرآن را نیز آموزش دهیم و کودکان و نوجوانان را از سنین پایین با قرآن و معارف آن آشنا کنیم.

در ادامه حتما بخوانید آزادی بیان و احترام به عقاید تنها خیالی خام در نظام های مدعی دموکراسی و آزادی خواهی است

شیرازی …



 کلید واقعی شادکامی
۲ ساعت قبل / سایت فرارو

کلید واقعی شادکامی

برخلاف تصورات رایج، «ساده‌زیستی داوطلبانه» و کاهش مصرف‌گرایی، بیش از ثروت مادی باعث تقویت پیوندهای اجتماعی و افزایش سطح خوشبختی واقعی در زندگی می‌شود.

 پایان سکوت وارش
۸ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

پایان سکوت وارش

دنیای اقتصاد: حدود دو دهه بود که رؤسای بانک‌های مرکزی در سراسر جهان، گمانه‌زنی درباره مسیر آتی نرخ بهره را نوعی فضیلت می‌دانستند و پیوسته از چشم‌انداز تصمیمات خود سخن می‌گفتند. اما کوین وارش از ماه مه که بر کرسی ریاست فدرال‌رزرو تکیه زد، رویه‌ای متفاوت پیش گرفت و سکوت اختیار کرد. با این حال، در ۲۸ اوت (۶ شهریور) و در جریان نشست سالانه فدرال‌رزرو در جکسون‌هول وایومینگ، در دامنه رشته‌کوه‌های تتون، این رئیس کم‌گو چاره‌ای جز شکستن سکوت نداشت.

 روسیه و چین برای کمک به ایران خط قرمز ترامپ را نادیده می‌گیرند
۱۱ دقیقه قبل / سایت اطلاعات آنلاین

روسیه و چین برای کمک به ایران خط قرمز ترامپ را نادیده می‌گیرند

رئیس جمهوری آمریکا هفته گذشته در مورد کمک‌های خارجی به ایران یک خط قرمز پررنگ ترسیم کرد. او این هفته در برابر کشورهایی که از این خط قرمز عبور می‌کنند، ضعف نشان داد.

 جنگ ترامپ با ایران در هر سطحی شکست خورده و هیچ پایانی برای آن دیده نمی‌شود
۶ دقیقه قبل / سایت اطلاعات آنلاین

جنگ ترامپ با ایران در هر سطحی شکست خورده و هیچ پایانی برای آن دیده نمی‌شود

رئیس جمهوری ایالات متحده در نخستین ساعت‌های آغاز جنگ با ایران ادعا کرد این درگیری دو تا سه روز طول می‌کشد؛ امروز شش ماه از آن روزها گذشته و مذاکرات هم ظاهراً قرار نیست به جایی برسد.

 آئین گرامیداشت ثبت جهانی قلعه‌های الموت همزمان با روز قزوین
۲ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

آئین گرامیداشت ثبت جهانی قلعه‌های الموت همزمان با روز قزوین

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان قزوین از برگزاری آئین گرامیداشت ثبت جهانی قلعه‌های الموت در تاریخ نهم شهریورماه با حضور وزیر میراث‌فرهنگی، استاندار قزوین، مسئولان ملی و استانی و جمعی از مفاخر، فرهیختگان، هنرمندان و دوستداران فرهنگ و تاریخ ایران خبر داد.

 حسن روحانی: رهبر شهید بارها نگذاشتند جنگ شود
۱ ساعت قبل / سایت تابناک

حسن روحانی: رهبر شهید بارها نگذاشتند جنگ شود

رییس دولت یازدهم و دوازدهم گفت: در سال ۶۹ رهبری نگذاشت بین ما و آمریکا جنگ شود، آن وقتی که آمدند در منطقه برای به اصطلاح آزادسازی کویت.