قیمت طلا امروز




 خبرگزاری جام جم / ۱۴۰۵/۰۵/۱۰

کشف پیکر پنجمین غریق در دریای رامسر

فرماندار رامسر از کشف پیکر پنجمین جان‌باخته حادثه غرق‌شدگی هفت جوان مسافر در دریای این شهرستان خبر داد و گفت: با یافتن آخرین مفقودی، عملیات جست‌وجو به پایان...
 کشف پیکر پنجمین غریق در دریای رامسر
 به گزارش جام جم آنلاین مازندران   ،مسلم قبادیان  اظهار کرد: پیکر پنجمین جان‌باخته حادثه غرق‌شدگی در دریای رامسر عصر جمعه با تلاش نیروهای امدادی، نجات‌غریق، نیروهای مردمی و فعالان دریایی در محدوده ساحل فرودگاه کشف و از آب خارج شد.

وی افزود: عصر پنج‌شنبه هفت جوان مسافر اهل آران و بیدگل که برای تفریح به رامسر سفر کرده بودند، در منطقه شنا ممنوع توسکاسرا وارد دریا شدند و به دلیل شرایط نامساعد دریا دچار حادثه غرق‌شدگی شدند.

فرماندار رامسر با بیان اینکه در این حادثه دو نفر توسط نیروهای امدادی نجات یافتند، تصریح کرد: متأسفانه پنج نفر دیگر جان خود را از دست دادند که پیکر دو نفر از آنان در دقایق ابتدایی حادثه، پیکر سوم شامگاه پنج‌شنبه، پیکر چهارم صبح جمعه در محدوده ساحل باغ ملی و پیکر پنجم نیز عصر جمعه در ساحل فرودگاه کشف شد.

قبادیان با تأکید بر رعایت هشدارهای ایمنی، از شهروندان و مسافران خواست از شنا در مناطق ممنوعه و پرخطر خودداری کرده و هشدارهای ناجیان غریق و دستگاه‌های امدادی را جدی بگیرند.



 پیامک‌های وزارت بهداشت را از حالت اسپم خارج کنید

پیامک‌های وزارت بهداشت را از حالت اسپم خارج کنید

وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در اطلاعیه‌ای اعلام کرد: توصیه می‌شود مردم پیامک‌های ارسالی از سرشماره V.behdasht را از حالت اسپم خارج کرده و آن را به‌ عنوان پیامک مورد اعتماد ثبت کنند تا امکان دریافت مستمر اخبار، اطلاعات و توصیه‌های آموزشی وزارت بهداشت برای آنان فراهم باشد.

 خزر دو متر عقب‌نشینی کرد

خزر دو متر عقب‌نشینی کرد

دریای خزر عقب نشسته است اما به تاکید صاحبنظران در مدیریت این زمین‌های تازه‌ پدیدشده نباید اجازه داد قانون نیز عقب بنشیند.

 یادبود رهبر شهید در کوشک باغ هنر

یادبود رهبر شهید در کوشک باغ هنر

آیین «خون‌دلی که لعل شد» به مناسبت پاسداشت چهلمین روز خاکسپاری رهبر شهید، پنجشنبه ۲۹ مردادماه ۱۴۰۵ ساعت ۱۷ با حضور جمعی از چهره‌های، سیاسی، فرهنگی و هنری کشور در کوشک باغ هنر منطقه فرهنگی و گردشگری عباس‌آباد برگزار می‌شود.

 معلم تهرانی از زندان آزاد شد / دانش آموزان درس انسانیت دادند

معلم تهرانی از زندان آزاد شد / دانش آموزان درس انسانیت دادند

حوادث رکنا: معلمی در تهران که به دلیل ناتوانی در پرداخت بدهی راهی زندان شده بود، با گلریزان دانش‌آموزان، اولیای آنان و همکارانش آزاد شد تا سال تحصیلی جدید را در کنار دانش‌آموزانش آغاز کند.

 مرگ تلخ ۴ نفر در پی خفگی درون چاه

مرگ تلخ ۴ نفر در پی خفگی درون چاه

فرمانده انتظامی راز و جرگلان از جان‌باختن چهار نفر بر اثر کمبود اکسیژن و خفگی داخل یک حلقه چاه در یکی از روستاهای این شهرستان خبر داد.

 وزیر علوم: نگران خودتحریمی‌ها و محدود کردن استادان و دانشجویان در محافل علمی هستم

وزیر علوم: نگران خودتحریمی‌ها و محدود کردن استادان و دانشجویان در محافل علمی هستم

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری با تأکید بر ضرورت حضور دانشگاه‌ها و دانشمندان ایرانی در عرصه‌های علمی بین‌المللی، نسبت به برخی محدودیت‌ها برای حضور استادان و دانشجویان در محافل علمی بین‌المللی انتقاد کرد و آن را نوعی «خودتحریمی» دانست.

 جریمه‌های تخلفات پلاک اعلام شد

جریمه‌های تخلفات پلاک اعلام شد

رئیس اطلاع رسانی پلیس راهور تهران بزرگ، از اعلام جریمه‌های تخلفات پلاک خودروها خبر داد.

 شاخص‌های ناامنی به پایین‌ترین سطح رسید

شاخص‌های ناامنی به پایین‌ترین سطح رسید

جانشین فرمانده انتظامی کل کشور گفت: شاخص‌های ناامنی به پایین‌ترین سطح رسیده است.