قیمت طلا امروز




 سایت جوان آنلاین / ۱۴۰۵/۰۵/۱۴

کلاهبرداری ۴ همتی یک شرکت مهاجرتی؛ ۳۰۰ شاکی تاکنون

دادستان تهران از تشکیل پرونده کلاهبرداری یک شرکت مهاجرتی با حدود ۴ همت گردش مالی و ۳۰۰ شاکی خبر داد.
 کلاهبرداری ۴ همتی یک شرکت مهاجرتی؛ ۳۰۰ شاکی تاکنون
جوان آنلاین: علی صالحی با اشاره به اینکه تعداد شکات پرونده کلاهبرداری یک شرکت مهاجرتی تاکنون ۳۰۰ نفر و در حال افزایش است، اظهار داشت: میزان وجوه کلاهبرداری، حدود ۴ همت است و پرونده در مرحله تحقیقات بوده و تلاش بر تسریع در انجام تحقیقات در دستورکار این دادستانی است.

به گزارش مهر، دادستان تهران افزود: متهمان پرونده با تأسیس یک شرکت سهامی خاص و اخذ مجوزهای گوناگون از مراجع رسمی و دولتی برای شرکت‌های متعدد با عناوین مؤسسه حقوقی، دفتر مشاوره شغلی و کاریابی خارجی، به‌طور مستقیم و یا توسط اشخاص زیر مجموعه اقدام به کلاهبرداری، قاچاق ارز، نگهداری ارز قاچاق، فرار مالیاتی کرده‌اند.

وی تصریح کرد: شیوه فعالیت‌های مجرمانه متهمان به این صورت بوده که با تبلیغات گسترده و مانورهای متقلبانه اقدام به جلب اعتماد متقاضیان مهاجرت کرده و سپس با انعقاد قراردادهایی با موضوع دریافت اقامت دائم کشورهای خارجی و تسهیل مقدمات مورد نیاز آن ازجمله تهیه مدرک زبان، وجوهی را به صورت دلاری از متقاضیان دریافت کرده و در ادامه از انجام تعهدات خود شانه خالی کرده‌اند.

صالحی با تأکید بر ضرورت افزایش آگاهی‌های حقوقی و قضایی مردم و لزوم هوشیاری در مقابل کلاهبرداران عنوان کرد: پرونده در مرحله تحقیقات قضایی است.



 اعلام مبلغ جریمه‌های تخلف پلاک برای وسایل نقلیه | ۲۵۰ پرونده دستکاری پلاک به دادسرا ارجاع شد | حبس ۶ ماه تا یک سال در انتظار متخلفان

اعلام مبلغ جریمه‌های تخلف پلاک برای وسایل نقلیه | ۲۵۰ پرونده دستکاری پلاک به دادسرا ارجاع شد | حبس ۶ ماه تا یک سال در انتظار متخلفان

پلیس راهور تهران گفت: در سال ۱۴۰۴ بیش از ۱۳۰۰ پرونده در ارتباط با دستکاری و تغییر پلاک خودرو به مراجع قضایی ارجاع شده است.

 پرداخت حقوق مردادماه ۵.۳ میلیون بازنشسته تأمین اجتماعی از ۲۹ مرداد آغاز می‌شود

پرداخت حقوق مردادماه ۵.۳ میلیون بازنشسته تأمین اجتماعی از ۲۹ مرداد آغاز می‌شود

سازمان تأمین اجتماعی در اطلاعیه‌ای اعلام کرد: پرداخت حقوق مردادماه بیش از ۵ میلیون و ۳۰۰ هزار بازنشسته و مستمری‌بگیر این سازمان از ظهر پنجشنبه ۲۹ مردادماه آغاز می‌شود و طی سه روز، بر اساس حروف الفبا و از طریق بانک‌های عامل انجام خواهد شد.

 زنده زنده سوختن 2 مرد تهرانی در انفجار نیسان آبی / صحنه دلخراشی که در شهرری رخ داد

زنده زنده سوختن 2 مرد تهرانی در انفجار نیسان آبی / صحنه دلخراشی که در شهرری رخ داد

حوادث رکنا:سخنگوی سازمان آتش‌نشانی تهران از آتش‌سوزی یک دستگاه نیسان در محدوده شهرری خبر داد و گفت: 2 سرنشین مرد این خودرو که در جریان حادثه محبوس شده بودند، بر اثر شدت جراحات جان خود را از دست دادند.

 کارنامه داوطلبان آزمون دکتری دانشگاه آزاد منتشر شد

کارنامه داوطلبان آزمون دکتری دانشگاه آزاد منتشر شد

کارنامه نهایی داوطلبان آزمون دکتری تخصصی ۱۴۰۵ دانشگاه آزاد اسلامی در سامانه اعلام نتایج مرکز سنجش، پذیرش و فارغ التحصیلی این دانشگاه قرار گرفت.

 کرم تسکین‌دهنده آتل؛ پیوند یک درد مدرن با تجربه‌ای سنتی

کرم تسکین‌دهنده آتل؛ پیوند یک درد مدرن با تجربه‌ای سنتی

روز هنوز به پایان نرسیده، اما گردن خشک شده، شانه‌ها سنگین‌اند و درد مبهمی در قسمت بالایی کمر احساس می‌شود؛ بی‌آنکه پای کار سنگین یا آسیب ورزشی در میان باشد.

 تلخ اما واقعی /  دختر 6 ساله تریاک خورد و جان باخت

تلخ اما واقعی / دختر 6 ساله تریاک خورد و جان باخت

حوادث رکنا: تحقیقات جنایی نشان داد دختر 6 ساله بر اثر مصرف تریاک پدرش جان باخته است. مادر کودک از همسر خود به دلیل نگهداری مواد در خانه شکایت کرده و پدر نیز مادر را مقصر دانسته است.

 مرگ تلخ ۴ نفر در پی خفگی درون چاه

مرگ تلخ ۴ نفر در پی خفگی درون چاه

فرمانده انتظامی راز و جرگلان از جان‌باختن چهار نفر بر اثر کمبود اکسیژن و خفگی داخل یک حلقه چاه در یکی از روستاهای این شهرستان خبر داد.

 ریشه کمبودهای دارویی به پنج ماه قبل بازمی‌گردد

ریشه کمبودهای دارویی به پنج ماه قبل بازمی‌گردد

رئیس سازمان غذا و دارو با تأکید بر اینکه بروز کمبودهای دارویی نتیجه تصمیمات مقطعی نیست، اعلام کرد: مشکل اصلی سال گذشته، تأمین ارز نبود؛ بلکه اختلال در روند انتقال ارز به شرکت‌های خارجی بود که باعث شد زنجیره‌ای از مشکلات در بازه‌ای شش‌ماهه شکل بگیرد و اثرات آن در فروردین و اردیبهشت‌ماه نمایان شود.