قیمت طلا امروز




 سایت جوان آنلاین / ۱۱ ساعت قبل

واکنش‌ها به تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران

تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران با واکنش‌های مختلفی مواجه شد.
 واکنش‌ها به تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران

جوان آنلاین: تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران با واکنش‌های مختلفی مواجه شد.

به گزارش مهر، نیویورک‌تایمز نوشت: بسنت که پیش‌تر «عملیات طرد اقتصادی» (Operation Economic Outcast) را به‌عنوان یک «D-Day اقتصادی» توصیف کرده بود، اذعان کرد که این اقدام در عمل بیشتر یک شلیک هشدار بوده تا اقدامی ملموس و قطعی مانند حمله متفقین برای آزادسازی اروپا در جریان جنگ جهانی دوم. بسنت به خبرنگاران گفت: «ما به همه این فرصت را می‌دهیم که رفتار بد خود را اصلاح کنند. چرا باید بخواهم نظام مالی جهانی را منفجر کنم؟»

سوزان مالونی، عضو ارشد اندیشکده بروکینگز گفت: «همان‌طور که قابل پیش‌بینی بود، نمایش موسوم به "D-Day اقتصادی" اسکات بسنت چیزی جز هیاهو و تبلیغات نبود. "پادشاه لخت است" و دولت ترامپ هیچ برنامه عملیاتی برای جبران خسارت عظیمی که جنگ فاجعه‌بار ایران به منافع امنیت ملی آمریکا و منافع شرکای ما در خلیج فارس وارد کرده، ندارد.»

پیتر شف سرمایه‌گذار آمریکایی گفت:، چون ترامپ نتوانست با استفاده از نیروی نظامی به هدف خود در ایران دست یابد، اکنون به استفاده از تحریم‌های اقتصادی روی آورده است. با این حال، «عملیات طرد اقتصادی» نه‌تنها شکست خواهد خورد، بلکه ممکن است در نهایت حلقه‌ی محاصره اقتصادی‌ای که واقعاً تنگ‌تر می‌شود، همان حلقه‌ای باشد که دور گردن خود ما افتاده است.

تریتا پارسی گفت: با اعلام تحریم‌های «D-Day» از سوی بسنت، چند نکته را باید در نظر داشت:

۱. بله، این اقدامات می‌توانند فشار قابل‌توجهی بر ایرانی‌ها وارد کنند. اما الگوی تحولات تا اینجا نشان داده که ایجاد درد و فشار یک مسئله است و تبدیل …



 سرمقاله کیهان/ بِسِنت خالی بست مستندات چه می‌گویند؟ | آخرین خبر
۸ دقیقه قبل / سایت آخرین خبر

سرمقاله کیهان/ بِسِنت خالی بست مستندات چه می‌گویند؟ | آخرین خبر

کیهان/ «بِسِنت خالی بست مستندات چه می‌گویند؟» عنوان یادداشت روز در روزنامه کیهان است که می‌توانید آن را در ادامه بخوانید: 1) دولت ترامپ، نه امروز بلکه از یک سال و نیم قبل (و پیش از آن، در دولت قبلی‌اش) همواره ادعا کرده: این، بدترین و آخرین فشار بر ایران است. ترامپ، 7 سال قبل، از «فشار حداکثری» رونما

 فیلم گزارش خبرنگار رکنا از دستگیری دزدان و مالخران در اداره آگاهی
۲۶ دقیقه قبل / سایت رکنا

فیلم گزارش خبرنگار رکنا از دستگیری دزدان و مالخران در اداره آگاهی

حوادث رکنا: طرح ضربتی پلیس آگاهی تهران بزرگ برای شناسایی و دستگیری سارقان و مالخران، پس از عملیات های تخصصی به شناسایی و دستگیری 337 سارق و مالخر و کشف مقادیر قابل توجهی اموال مسروقه منجر شد.

 اصرار دولت بر حفظ وزرای ضعیف / توپ تغییر کابینه در زمین مجلس
۷ دقیقه قبل / سایت تابناک

اصرار دولت بر حفظ وزرای ضعیف / توپ تغییر کابینه در زمین مجلس

در حالی که رئیس دفتر رئیس‌جمهور اعلام کرده دولت برنامه و قصدی برای تغییر کابینه ندارد، به نظر می‌رسد حالا مسئولیت تصمیم‌گیری درباره تغییر احتمالی برخی وزرا ع...

 مذاکره در جهان چندلایه
۱۹ دقیقه قبل / سایت روزنامه سازندگی

مذاکره در جهان چندلایه

سرنوشت توافق در گرو موازنه منافع قدرت‌های جهانی است به‌قلم؛ علی هاشمی؛ قائم‌مقام دبیرکل حزب کارگزاران سازندگی ایران

 وفاق مقوم انسجام شد
۲۶ دقیقه قبل / سایت ایران آنلاین

وفاق مقوم انسجام شد

دولت مسعود پزشکیان در حالی فعالیت خود را آغاز کرد که کشور با مجموعه‌ای از بحران‌ها و چالش‌های کم‌سابقه در حوزه‌های امنیتی، سیاسی، اجتماعی و اقتصادی روبه‌رو بود؛ از ترور شهید اسماعیل هنیه در تهران و تبعات امنیتی آن گرفته تا وقوع دو جنگ تحمیلی در فاصله کمتر از یک سال و تلاش مستمر دشمن برای ایجاد شکاف، اختلاف و دوگانگی در جامعه و ساختار سیاسی کشور.

 قیمت جهانی نفت امروز سه‌شنبه ۳ شهریور ۱۴۰۵ / نفت برنت افزایش یافت
۱۵ دقیقه قبل / سایت اعتماد آنلاین

قیمت جهانی نفت امروز سه‌شنبه ۳ شهریور ۱۴۰۵ / نفت برنت افزایش یافت

قیمت نفت پس از کاهش بیش از ۲ درصدی در معاملات روز قبل، روز سه‌شنبه که سرمایه‌گذاران در حال ارزیابی تاثیر اقدامات خصمانه جدید آمریکا علیه ایران بودند، اندکی بهبود یافت.



دور فلک درنگ ندارد...
روزنامه شرق

دور فلک درنگ ندارد...

گاهی که فردی خوش‌فکر و سالم برای مدیریت میانی یک مجموعه منصوب می‌شود، این امید زنده می‌شود که بتواند تحولات مثبتی در سازمان و حوزه‌های کاری آن رقم بزند. اما پس از مدتی، اتفاق چشمگیری نمی‌افتد و جز تغییراتی معدود و سطحی، روال اصلی همان مسیر پیشین را ادامه می‌دهد.
پنج اولویت اصلاحات ساختاری و اقتصادی دولت چیست؟
سایت روزنو

پنج اولویت اصلاحات ساختاری و اقتصادی دولت چیست؟

تجربه اقتصاد ایران نشان می‌دهد تحریم‌ها به تنهایی تمام مشکلات را توضیح نمی‌دهند، اما تشدید آنها می‌تواند ضعف‌های ساختاری را عمیق‌تر کند
جنگی که هیچ‌کس نمی‌تواند تمامش کند
روزنامه شرق

جنگی که هیچ‌کس نمی‌تواند تمامش کند

جنگ‌ها همیشه با پیروزی یکی و شکست دیگری پایان نمی‌یابند. گاهی هر دو طرف آن‌قدر قدرت دارند که تسلیم نشوند، اما هیچ‌کدام آن‌قدر توانایی ندارند که اراده خود را به دیگری تحمیل کنند.
زاینده‌رود گرفتار دستکاری‌های بی‌پایان
روزنامه شرق

زاینده‌رود گرفتار دستکاری‌های بی‌پایان

اگر تمدن بشری در حاشیه رودها متولد شد، در قلب فلات ایران یک رودخانه بود که تمدن را نه صرفا تغذیه، بلکه معماری کرد. زاینده‌رود قرن‌ها جریان پیوسته حیات، تعدیل‌کننده اقلیم و ستون ثبات سفره‌های زیرزمینی اصفهان و گاوخونی بود.
معماواره تهران در قلب واشینگتن  و فشار حداکثری
روزنامه شرق

معماواره تهران در قلب واشینگتن و فشار حداکثری

تقابل تهران و واشینگتن به پیچیده‌ترین و حساس‌ترین سطح خود پس از دهه‌ها مناقشه رسیده است. در طول چند دهه گذشته، تنش‌های طرفین‌ بارها تا آستانه درگیری مستقیم پیش رفت اما نوعی «مدیریت ادراکی» و رعایت خطوط قرمز متقابل، مانع از فروپاشی کامل چارچوب بازدارندگی می‌شد.
آیا ازسرگیری مذاکره محتمل است؟
سایت آوش

آیا ازسرگیری مذاکره محتمل است؟

سخنگوی وزارت خارجه یکشنبه اعلام کرد که عاصم منیر، فرمانده ارتش پاکستان، دوشنبه وارد تهران می‌شود. این خبر بعد از دو تماس تلفنی بین منیر و عراقچی در چهارشنبه و شنبه اعلام شد.