قیمت طلا امروز




 روزنامه شرق / ۱۴۰۵/۰۵/۱۳

ماجرای دود و آتش درحاشیه رود ارس چه بود ؟

آتشِ جنگل‌های حاشیه رود مرزیِ ارس خاموش شد
 ماجرای دود و آتش درحاشیه رود ارس چه بود ؟

به گزارش گروه رسانه‌ای شرق،

آتشی که از ظهر دیروز دوشنبه ۱۲ مرداد که جنگل‌های حاشیه رود مرزی ارس در محدوده شهرستان اصلاندوزِ استان اردبیل در سمت کشور جمهوری آذربایجان آغاز شده بود، صبح امروز خاموش شد.

 آتش سوزی در جنگل‌های حاشیه رود مرزی ارس در محدوده   شهرستان اصلاندوز در سمت کشور جمهوری آذربایجان که از ظهر دیروز با دود غلیظ قابل شاهده بود، صبح امروز خاموش شد و دیگر اثری از دود و آتش نیست.

   

  منبع: خبرگزاری صدا و سیما

برای اطلاع از آخرین اخبار و تحلیل‌ها به کانال شرق در «تلگرام» بپیوندید.



۱۴ ساعت قبل / سایت شهرآرانیوز

مهار آتش سوزی گسترده در کامیاب ۱۰ با تلاش ۴ ایستگاه آتش نشانی | مصدومیت زن میانسال

به گزارش شهرآرانیوز؛ سرآتشیار معین‌رضا فرخنده اعلام کرد: این حریق در محل یکی از اراضی رها شده و در مجاورت منازل مسکونی رخ داده بود که به دلیل وسعت زیاد و شدت شعله ها، به سقف شیروانی و پشت بام یکی از منازل مسکونی در فاصله حدود ۳۰۰ متری سرایت پیدا کرد، اما نهایتا با واکنش سریع و هماهنگ نیرو‌های عملیاتی، از گسترش بیشتر آن جلوگیری به عمل آمد.

وی با اشاره به حضور به موقع آتشنشانان، افزود: بلافاصله پس از اعلام حادثه، نیرو‌های ایستگاه‌های ۴۴، ۲، ۲۸ و ۱ در محل حاضر شده و عملیات اطفای حریق و ایمن سازی منطقه را در کمترین زمان ممکن انجام دادند.

سخنگوی سازمان آتش نشانی تصریح کرد: متأسفانه یک بانوی حدودا میانسال ساکن در واحد مجاور، دچار استرس ناشی از دود و شعله‌های آتش شد که با اقدام به موقع عوامل امدادی و انتقال به محل امن، وضعیت وی تثبیت شده و خوشبختانه آسیب جدی به ایشان وارد نشده است.

وی در پایان با بیان اینکه علت حادثه در دست بررسی است؛ بر لزوم رعایت نکات ایمنی در فصول گرم سال و خودداری از انباشت مواد قابل اشتعال در پشت بام و حیاط منازل تأکید کرد و گفت: هموطنان عزیز در صورت مشاهده هرگونه حریق، مراتب را سریعاً از طریق سامانه ۱۲۵ به سازمان آتش نشانی اطلاع دهند.

 




 هشدار نسبت به مصرف خودسرانه استامینوفن تزریقی
۱۵ ساعت قبل / سایت هم میهن

هشدار نسبت به مصرف خودسرانه استامینوفن تزریقی

مدیر نظارت و ارزیابی مواد و فرآورده‌های دارویی معاونت غذا و دارو با تأکید بر ضرورت مصرف منطقی استامینوفن، گفت: تزریقی بودن یک دارو به معنای اثربخشی بیشتر آن نیست.

 پایان تدریجی گرمای تابستان؟/ پیش‌بینی جدید هواشناسی از کاهش دما در کشور/ تهران از این روز خنک‌تر می‌شود
۱۸ ساعت قبل / سایت خبرآنلاین

پایان تدریجی گرمای تابستان؟/ پیش‌بینی جدید هواشناسی از کاهش دما در کشور/ تهران از این روز خنک‌تر می‌شود

در حالی که گرمای تابستان همچنان در بسیاری از مناطق کشور ادامه دارد، پیش‌بینی‌های هواشناسی از کاهش نسبی دما در روزهای پایانی مردادماه خبر می‌دهد؛ تغییری که به گفته کارشناسان، قرار نیست به‌صورت ناگهانی رخ دهد و به‌تدریج و با عبور سامانه‌های جوی مختلف اتفاق خواهد افتاد.

 طرز تهیه قورمه سبزی رشتی
۳ ساعت قبل / سایت تابناک

طرز تهیه قورمه سبزی رشتی

قورمه سبزی رشتی یکی از غذاهای سنتی گیلان است که با قورمه سبزی رایج تفاوت‌هایی دارد. استفاده از سبزی‌های معطر شمالی مانند خالواش و چوچاق در کنار لوبیا چشم‌بلب...

 چرا عفونت‌های تنفسی در فصل تابستان شیوع پیدا کرده است؟
۲۲ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

چرا عفونت‌های تنفسی در فصل تابستان شیوع پیدا کرده است؟

معاون بهداشت وزارت بهداشت درباره علل وجود عفونت‌های تنفسی در فصل تابستان و همچنین بالاتر بودن برخی استان‌ها از آستانه هشدار، توضیحاتی ارائه داد.

 پذیرش دانشجو در دانشکده‌های افسری ارتش از طریق آزمون سراسری
۱۸ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

پذیرش دانشجو در دانشکده‌های افسری ارتش از طریق آزمون سراسری

معاون نیروی انسانی ارتش جمهوری اسلامی ایران از گسترش تنوع رشته‌های پذیرش دانشجو در گروه‌های آزمایشی ریاضی و فنی، علوم تجربی و علوم انسانی در دانشکده‌های افسری ارتش جمهوری اسلامی ایران از طریق آزمون سراسری سال ۱۴۰۵ خبر داد.

 رئیس جمهور: حتی یک بند در تفاهمنامه پیدا نمی‌کنند که حاکی از وادادگی باشد - سلام نو
۱۸ ساعت قبل / سایت سلام نو

رئیس جمهور: حتی یک بند در تفاهمنامه پیدا نمی‌کنند که حاکی از وادادگی باشد - سلام نو

مسعود پزشکیان رئیس جمهور توافق اخیر را عزتمندانه و ارزشمند دانست و گفت: حتی یک بند در این توافق پیدا نمی‌کنند که حاکی از وادادگی باشد؛ همه تعهدات مربوط به طرف مقابل است.