قیمت طلا امروز




 روزنامه شرق / ۱۴۰۵/۰۵/۱۹

وضعیت جاده‌ها برای تعطیلات آخر هفته اعلام شد

سردار سیدتیمور حسینی، رئیس پلیس راهور فراجا گفت: همزمان با فرارسیدن ایام پایانی ماه صفر و برگزاری مراسم‌های ویژه سوگواری در سراسر کشور، پیش‌بینی می‌شود شاهد افزایش قابل توجه تردد در محور‌های مواصلاتی و به‌ویژه مسیر‌های منتهی به شهر‌های زیارتی از جمله مشهد مقدس و قم باشیم.
 وضعیت جاده‌ها برای تعطیلات آخر هفته اعلام شد
به گزارش گروه رسانه‌ای شرق،

رئیس پلیس راهور فراجا گفت: از از امروز تا جمعه تمهیدات ویژه ترافیکی برای تسهیل در سفر‌ها اجرا می‌شود.

 سردار سیدتیمور حسینی، رئیس پلیس راهور فراجا  گفت: همزمان با فرارسیدن ایام پایانی ماه صفر و برگزاری مراسم‌های ویژه سوگواری در سراسر کشور، پیش‌بینی می‌شود شاهد افزایش قابل توجه تردد در محور‌های مواصلاتی و به‌ویژه مسیر‌های منتهی به شهر‌های زیارتی از جمله مشهد مقدس و قم باشیم.

وی افزود: در این ایام، به دلیل استقبال گسترده هموطنان از سفر به مشهد مقدس و قم برای زیارت، حجم تردد در محور‌های اصلی و فرعی افزایش پیدا می‌کند و به همین منظور پلیس راه و پلیس راهور از مدت‌ها قبل برنامه‌ریزی‌های لازم را برای مدیریت ترافیک، تسهیل عبور و مرور و تأمین ایمنی زائران و مسافران انجام داده‌اند.

رئیس پلیس راهور فراجا با اشاره به اینکه تمهیدات ویژه ترافیکی از امروز دوشنبه ۱۹ مرداد آغاز می‌شود و تا ۲۳ مرداد ادامه خواهد داشت ادامه داد: محدودیت‌ها و ممنوعیت‌های تردد در صورت نیاز و متناسب با شرایط ترافیکی محور‌های مواصلاتی، از سوی پلیس راه و پلیس راهور در استان‌های مربوطه اعمال و اطلاع‌رسانی خواهد شد.

وی به رانندگان و زائران توصیه کرد: نخستین موضوع، برنامه‌ریزی مناسب پیش از سفر است. شهروندان باید پیش از حرکت، وضعیت مسیر، شرایط جوی و ترافیکی و همچنین زمان مناسب سفر را بررسی کنند و از حرکت‌های بدون برنامه و ناگهانی پرهیز داشته باشند.

رئیس پلیس راهور فراجا رعایت کامل مقررات راهنمایی و رانندگی را مورد تأکید قرار داد و گفت: رعایت سرعت مطمئنه، توجه به فاصله طولی، پرهیز از سبقت‌های غیرمجاز و توجه کامل به علائم و دستورات پلیس از مهم‌ترین الزامات سفر ایمن در این ایام است.

وی گفت: با توجه به افزایش سفر‌ها و تردد در محور‌های منتهی به مشهد مقدس و قم، همکاری و همراهی مردم با پلیس نقش مهمی در مدیریت ترافیک و تأمین ایمنی سفر‌ها دارد. از هموطنان درخواست می‌کنیم با رعایت مقررات، توجه به توصیه‌های پلیس و پرهیز از رفتار‌های پرخطر، پلیس راه و راهور را در برگزاری هرچه ایمن‌تر این مراسم‌ها و تسهیل تردد زائران یاری کنند.

وی با اشاره به پیش‌بینی افزایش سفر‌ها در پایان هفته تصریح کرد: با توجه به برگزاری مراسم‌های خاص و افزایش سفر‌های زیارتی، لازم است هموطنان پیش از آغاز سفر، برنامه‌ریزی دقیقی برای زمان حرکت، داشته باشند تا از ایجاد گره‌های ترافیکی و تأخیر در مسیر جلوگیری شود.

سردار حسینی ادامه داد: پلیس راهور فراجا با توجه به اهمیت این ایام، پوشش محور‌های مواصلاتی و مسیر‌های منتهی به شهر‌های زیارتی را در دستور کار قرار داده و به همکاران پلیس راه و راهور در استان‌ها نیز تأکید شده است متناسب با حجم تردد و شرایط هر محور، برنامه‌ریزی و پوشش عملیاتی لازم را انجام دهند.

رئیس پلیس راهور فراجا نسبت به رانندگی در شرایط خستگی و خواب‌آلودگی هشدار داد و تصریح کرد: رانندگان در صورت احساس خستگی یا خواب‌آلودگی حتماً در محل مناسب توقف کرده و پس از استراحت کافی به مسیر خود ادامه دهند. هیچ مقصدی آن‌قدر ارزشمند نیست که برای رسیدن به آن، جان سرنشینان به خطر بیفتد.

وی افزود: رانندگان باید از هرگونه عجله و شتاب در رانندگی پرهیز کنند، چرا که تلاش برای جبران زمان از دست‌رفته در طول مسیر، می‌تواند احتمال وقوع تصادفات را افزایش دهد. منبع: صداوسیما

برای اطلاع از آخرین اخبار و تحلیل‌ها به کانال شرق در «تلگرام» بپیوندید.



 وقتی لکه‌های کوچک پوستی، خبر از سرطان می‌دهند

وقتی لکه‌های کوچک پوستی، خبر از سرطان می‌دهند

سرطان سلول پایه‌ای (Basal Cell Carcinoma) شایع‌ترین نوع سرطان است و بر اساس آمار ارائه‌شده، از هر پنج بزرگسال، یک نفر در طول زندگی خود به این نوع سرطان پوست...

 حذف ارز ترجیحی دارو صحت ندارد/ تغییر نرخ برخی مواد حدواسط به معنای گرانی گسترده نیست

حذف ارز ترجیحی دارو صحت ندارد/ تغییر نرخ برخی مواد حدواسط به معنای گرانی گسترده نیست

سخنگوی سازمان غذا و دارو با رد شایعات مطرح‌شده در فضای مجازی مبنی بر حذف ارز ترجیحی دارو، اعلام کرد: تغییر ارزی اخیر تنها مربوط به برخی مواد حدواسط و پیش‌سازهای دارویی است و نباید آن را به حذف یکباره ارز ترجیحی کل زنجیره دارو تعمیم داد؛ این تصمیم به معنای آغاز موج جدید گرانی داروها نیست و سیاست وزارت بهداشت همچنان بر جلوگیری از انتقال فشار مالی به بیماران استوار است.

 شاخص‌های ناامنی به پایین‌ترین سطح رسید

شاخص‌های ناامنی به پایین‌ترین سطح رسید

جانشین فرمانده انتظامی کل کشور گفت: شاخص‌های ناامنی به پایین‌ترین سطح رسیده است.

 مراکز «امید و زندگی» باید از مرحله ایده به مرحله اجرا برسد

مراکز «امید و زندگی» باید از مرحله ایده به مرحله اجرا برسد

نماینده رئیس‌جمهور و دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر با تأکید بر ضرورت اجرای طرح «مراکز امید و زندگی» گفت: این طرح حاصل مطالعات گسترده کارشناسی و بررسی تجارب داخلی و بین‌المللی است و باید از مرحله ایده و طراحی عبور کرده و وارد فرآیند عملیاتی شود؛ در این مسیر، استمرار فعالیت مراکز فعلی و اجرای مرحله‌به‌مرحله طرح در استان‌ها ضروری است.

 فیلم و عکس چهره باز یک زن و 2 مرد تحت تعقیب / سناریوی هالیوودی برای سرقت ۱۰۵ گرم طلا / لوکیشن فیلم محل کلاهبرداری بود

فیلم و عکس چهره باز یک زن و 2 مرد تحت تعقیب / سناریوی هالیوودی برای سرقت ۱۰۵ گرم طلا / لوکیشن فیلم محل کلاهبرداری بود

حوادث رکنا، معامله ۱۰۵ گرم طلا قرار بود پول یک معامله خودرو را تأمین کند، اما خریدار پس از تحویل گرفتن طلا با وعده «سه، چهار ساعت دیگر شبا می‌کنم» ناپدید شد و کرکره مغازه‌ای که معامله در آن انجام شده بود، پایین رفت. حالا مال‌باخته می‌گوید همسایه‌های مغازه مدعی شده‌اند این افراد، محل را برای چند روز و با عنوان «فیلمبرداری» از صاحب مغازه اجاره کرده بودند؛ روایتی که هنوز از سوی صاحب ملک یا مراجع رسمی تأیید نشده و در حالی مطرح می‌شود که ارزش طلای تحویل‌شده حدود یک میلیارد و ۴۰۰ میلیون تومان بوده است.

 کدام مناطق تهران بیشتر در معرض خوردگی‌اند؟

کدام مناطق تهران بیشتر در معرض خوردگی‌اند؟

خوردگی اتمسفری یکی از چالش‌های فنی و اقتصادی نگهداری زیرساخت‌های شهری است. پژوهش مرکز مطالعات شهرداری تهران نشان می‌دهد اقلیم، اختلاف دما و رطوبت و تراکم آلاینده‌ها، تهران را با شرایط پیچیده‌ای از نظر خوردگی مواجه کرده است.

 قتل پدر، مادر و برادر همسر با اسلحه

قتل پدر، مادر و برادر همسر با اسلحه

مردی که مادر، پدر و برادر همسرش را با شلیک گلوله در شهرستان نور کشته بود دستگیر شد.

 مرگ تلخ ۴ نفر در پی خفگی درون چاه

مرگ تلخ ۴ نفر در پی خفگی درون چاه

فرمانده انتظامی راز و جرگلان از جان‌باختن چهار نفر بر اثر کمبود اکسیژن و خفگی داخل یک حلقه چاه در یکی از روستاهای این شهرستان خبر داد.