قیمت طلا امروز




 سایت دیدارنیوز / ۳ روز قبل / ۱۴۰۵/۰۵/۲۸

افزایش حقوق اعضای هیات علمی به کجا رسید؟

مهدی پندار، معاون اداری، مالی و مدیریت منابع انسانی وزارت علوم توضیحاتی درباره افزایش حقوق اعضای هیات علمی ارایه کرد.
 افزایش حقوق اعضای هیات علمی به کجا رسید؟

دیدارنیوز: معاون اداری، مالی و مدیریت منابع انسانی وزارت علوم با اشاره به اصلاحات انجام‌شده در آیین‌نامه استخدامی اعضای هیئت علمی دانشگاه‌ها گفت: تغییرات اعمال‌شده در فرمول محاسبه حقوق و ضرایب مبنا، پس از بررسی‌های کارگروه ویژه معیشت اعضای هیئت علمی و تصویب شورای حقوق و دستمزد، از ابتدای سال ۱۴۰۵ وارد مرحله اجرا شد، اما تأمین بار مالی آن با مشکلاتی مواجه شده که در حال پیگیری و رفع است.

مهدی پندار ضمن بیان این مطلب با اشاره به روند اصلاح حقوق اعضای هیئت علمی دانشگاه‌ها، اظهار کرد: در پی مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی درباره توجه به معیشت و حقوق اعضای هیئت علمی، کارگروه ویژه‌ای تشکیل شد که مسئولیت آن بر عهده دکتر محمدرضا عارف قرار گرفت و در ادامه کمیته‌هایی نیز برای بررسی موضوعات مختلف تشکیل شد.

وی افزود: یکی از این کمیته‌ها موضوع معیشت اعضای هیئت علمی را بررسی کرد که نتیجه آن، اصلاحاتی در آیین‌نامه استخدامی اعضای هیئت علمی دانشگاه‌ها، تغییر در فرمول محاسبه حقوق و همچنین اصلاح ضرایب مبنا بود.

معاون اداری، مالی و مدیریت منابع انسانی وزارت علوم ادامه داد: این اصلاحات در نهایت به مصوبه شورای حقوق و دستمزد در تاریخ ۱۸ اسفندماه ۱۴۰۴ منجر شد و اجرای آن از ابتدای سال ۱۴۰۵ در دستور کار قرار گرفت.

پندار با بیان اینکه اجرای این مصوبه در زمینه تأمین منابع مالی با چالش‌هایی مواجه شده است، گفت: از ابتدای سال ۱۴۰۵ و همزمان با اجرای مصوبه و افزایش حقوق اعضای هیئت علمی، موضوع تأمین مالی و بار مالی مربوط به …



 دستمزد کارگران در نیمه دوم سال تغییر می‌کند؟
۱ ساعت قبل / سایت آوش

دستمزد کارگران در نیمه دوم سال تغییر می‌کند؟

با توجه به اینکه قرار است جلسه شورای عالی کار بعد از ظهر فردا (یک‌شنبه - یکم شهریور ۱۴۰۵) برگزار شود، پیش بینی می‌شود بحث بازنگری در حقوق و دستمزد کارگران به دلیل افزایش نرخ تورم در ماه‌های اخیر مورد بررسی قرار گیرد.

 کارگران «فنی مهندسی ارگ و پی چابهار»: چندین ماه مزد و بیمه طلبکاریم
۱ ساعت قبل / خبرگزاری ایلنا

کارگران «فنی مهندسی ارگ و پی چابهار»: چندین ماه مزد و بیمه طلبکاریم

کارگران شاغل در شرکت «فنی مهندسی ارگ و پی چابهار» چندین ماه معوقات مزدی وبیمه ای طلبکارند.

 آخرین وضعیت طرح ساماندهی کارکنان دولت در آستانه شهریور ۱۴۰۵؛ از پرداخت مستقیم حقوق تا انتظار برای قانون
۲ ساعت قبل / سایت اندیشه معاصر

آخرین وضعیت طرح ساماندهی کارکنان دولت در آستانه شهریور ۱۴۰۵؛ از پرداخت مستقیم حقوق تا انتظار برای قانون

 طرح ساماندهی کارکنان دولت در شرایطی با تأکید رئیس‌جمهور بر حذف شرکت‌های واسطه و پرداخت مستقیم حقوق همراه شده است، اما نمایندگان مجلس و فعالان کارگری تأکید دارند که بدون تبدیل وضعیت نیروهای شرکتی، مشکل اصلی یعنی امنیت شغلی و تبعیض استخدامی حل نخواهد شد.

 فیش حقوقی مرداد ۱۴۰۵ بازنشستگان تامین اجتماعی
۲ ساعت قبل / سایت اندیشه معاصر

فیش حقوقی مرداد ۱۴۰۵ بازنشستگان تامین اجتماعی

 فیش حقوقی بازنشستگان تامین اجتماعی در مرداد ۱۴۰۵ در حالی صادر شده که حقوق این ماه بر اساس حکم سال ۱۴۰۴ محاسبه شده و مابه‌التفاوت افزایش حقوق مربوط به فروردین و اردیبهشت در آن لحاظ نشده است .

 مشکلات مزدی و بیمه‌ای کارگران «قوطی سازی کنارک»/ از درمان خبری نیست
۲ ساعت قبل / خبرگزاری ایلنا

مشکلات مزدی و بیمه‌ای کارگران «قوطی سازی کنارک»/ از درمان خبری نیست

کارگران کارخانه قوطی‌سازی آرمان گستر نوین کنارک، دو ماه حقوق و چندین ماه حق بیمه طلبکارند.