قیمت طلا امروز




 روزنامه پیام ما / ۴ روز قبل / ۱۴۰۵/۰۵/۲۳

مهار حریق پارک ملی ارسباران

آتش‌سوزی در هفت هکتار از عرصه‌های پارک ملی ارسباران با تلاش نیروهای امدادی مهار شد. برای حفظ این زیست‌بوم ارزشمند، همکاری مردم در پیشگیری از حریق ضروری
 مهار حریق پارک ملی ارسباران
آتش‌سوزی در هفت هکتار از عرصه‌های جنگلی پارک ملی ارسباران که از صبح پنجشنبه آغاز شده بود، با حضور به‌موقع نیروهای امدادی و همکاری مردم محلی به‌طور کامل مهار شد. عملیات موفق در کنترل حریق

رضا محمدی، فرماندار کلیبر، با تأکید بر حساسیت بالای این منطقه گفت: «حفظ پارک ملی ارسباران به عنوان یک سرمایه ارزشمند طبیعی و جهانی، نیازمند مشارکت عمومی است. اولویت اصلی ما در این حادثه، مهار سریع آتش و صیانت از تنوع زیستی منطقه بود که با هم‌افزایی دستگاه‌های اجرایی و جوامع محلی محقق شد.»

شیرجنگ، رئیس پارک ملی ارسباران، در تشریح جزئیات این رخداد بیان کرد: «گزارش آتش‌سوزی ساعت ۱۰:۳۰ صبح پنجشنبه دریافت شد و نیروهای عملیاتی موفق شدند تا ساعت ۱۵ عملیات اطفای حریق را به پایان برسانند.»

وی افزود: «پس از مهار آتش، پایش و لکه‌گیری نقاط مستعد شعله‌وری مجدد انجام شد تا از بازگشت آتش جلوگیری شود. تیم‌های گشت‌زنی تمامی کانون‌های احتمالی را بررسی کردند تا ضریب اطمینان از خاموش شدن کامل حریق افزایش یابد.» لزوم توجه به پیشگیری و مشارکت عمومی

رئیس پارک ملی ارسباران با تأکید بر نقش حیاتی مردم در حفظ محیط زیست، از گردشگران و بهره‌برداران عرصه‌های طبیعی خواست تا از روشن کردن آتش در نقاط ممنوعه اکیداً خودداری کنند. وی همچنین با هشدار نسبت به رهاسازی ته‌سیگار و بطری‌های شیشه‌ای در طبیعت که از عوامل اصلی بروز آتش‌سوزی‌های جنگلی هستند، تأکید کرد: «حتی یک بی‌احتیاطی کوچک می‌تواند به نابودی بخشی از توسعه پایدار و سرمایه‌های طبیعی کشور منجر شود.»

این حادثه بار دیگر اهمیت آموزش و آگاهی‌بخشی به گردشگران را یادآور شد. تمامی شهروندان در صورت مشاهده هرگونه دود یا حریق در عرصه‌های طبیعی، باید در کوتاه‌ترین زمان ممکن موضوع را به یگان حفاظت محیط‌زیست اطلاع دهند تا از وقوع فجایع زیست‌محیطی جلوگیری شود.



 فراخوان مشمولان اعزامی شهریور ۱۴۰۵

فراخوان مشمولان اعزامی شهریور ۱۴۰۵

سازمان وظیفه عمومی فراجا در اطلاعیه‌ای اعلام کرد: مشمولان دارای برگ آماده به خدمت به تاریخ شهریور ماه ۱۴۰۵ باید از یکم تا پنجم شهریور، در محل و مراکز آموزشی مندرج در برگ معرفی‌نامه حضور یابند.

 آغاز واریز حقوق مردادماه بازنشستگان تامین‌اجتماعی از فردا

آغاز واریز حقوق مردادماه بازنشستگان تامین‌اجتماعی از فردا

پرداخت حقوق مربوط به مرداد ماه کلیه بازنشستگان و مستمری‌بگیران سازمان تأمین اجتماعی، از ظهر روز پنج‌شنبه ۲۹ مرداد ماه آغاز می‌شود.

 آخرین قیمت خودروهای داخلی و مونتاژی +جدول

آخرین قیمت خودروهای داخلی و مونتاژی +جدول

قیمت خودرو امروز ۲۸ مرداد ۱۴۰۵ در شرایطی اعلام شد که بازار همچنان در محدوده‌ای کم‌تحرک و بدون جهت مشخص حرکت کرد.

 وزارت بهداشت می‌گوید دارو گران نمی‌شود، ما می‌گوییم می‌شود! / نظر شما درباره ماجرای ارز ترجیحی دارو چیست؟

وزارت بهداشت می‌گوید دارو گران نمی‌شود، ما می‌گوییم می‌شود! / نظر شما درباره ماجرای ارز ترجیحی دارو چیست؟

سازمان غذا و دارو می‌گوید با تغییر ارزی اخیر موج گرانی در راه نیست؛ اما ما -و تجربه ما-، معتقدیم اتفاقا در راه است. این تحلیل را گذشت زمان؛ به زودی تائید خوا...

 مرگ ۱۸ زن موتورسوار در اصفهان / طی ۴ ماهه امسال اتفاق افتاده است

مرگ ۱۸ زن موتورسوار در اصفهان / طی ۴ ماهه امسال اتفاق افتاده است

بر اساس قانون،هیچ یک از شرکت های بیمه، متهعد به پرداخت خسارت مالی و جانی به موتورسوران بدون گواهینامه نیستند و به محض وقوع حادثه، موتورسیکلت متخلفان توسط پلیس توقیف می شود.

 افزایش حقوق اعضای هیات علمی به کجا رسید؟

افزایش حقوق اعضای هیات علمی به کجا رسید؟

مهدی پندار، معاون اداری، مالی و مدیریت منابع انسانی وزارت علوم توضیحاتی درباره افزایش حقوق اعضای هیات علمی ارایه کرد.

 مرگ همزمان 2 ورزشکار جوان در صحنه تلخ / دزفولی ها در ماتم و غم + عکس ها

مرگ همزمان 2 ورزشکار جوان در صحنه تلخ / دزفولی ها در ماتم و غم + عکس ها

حوادث رکنا: بر اثر وقوع یک سانحه رانندگی شدید در کمربندی دزفول ـ اندیمشک، ۲ جوان ورزشکار جان خود را از دست دادند.

 زاکانی: از حق و حقوق شهر کوتاه نمی‌آییم

زاکانی: از حق و حقوق شهر کوتاه نمی‌آییم

شهردار تهران با بیان اینکه ما باید مسکن را به سمت ارزان‌سازی سوق دهیم، گفت: به دنبال سوداگری در عرصه مسکن نیستیم و می‌خواهیم مسکن ارزان عرضه شود.