قیمت طلا امروز




 سایت فرتاک / ۳ ساعت قبل

تعیین تکلیف تعهدات ارزی صادرکنندگان از سال ۱۴۰۰ تا ۱۴۰۲

تعیین تکلیف تعهدات ارزی صادرکنندگان از سال‌های ۱۴۰۰ تا ۱۴۰۲ در دستور کار سازمان توسعه تجارت ایران قرار گرفت. این اقدام به دلیل مشکلات ثبت واردات مرتبط با ارز حاصل از صادرات ضروری است.
 تعیین تکلیف تعهدات ارزی صادرکنندگان از سال ۱۴۰۰ تا ۱۴۰۲

به گزارش فرتاک نیوز؛ معاون خدمات تجاری سازمان توسعه تجارت ایران اعلام کرد که سازوکار فنی برای تعیین تکلیف تعهدات ارزی برخی صادرکنندگان مربوط به سال‌های ۱۴۰۰ تا ۱۴۰۲ در حال شکل‌گیری است. این موضوع به وارداتی مربوط می‌شود که در آن زمان از محل ارز حاصل از صادرات انجام شده، اما به دلیل مشکلات سامانه‌ای، به‌صورت بدون انتقال ارز ثبت شده بود.

سید محمدصادق قنادزاده در توضیح این موضوع خاطرنشان کرد که در سال‌های ۱۴۰۰ تا ۱۴۰۲، برخی واردکنندگان به دلیل محدودیت‌های سامانه جامع تجارت نتوانستند از ارز حاصل از صادرات خود به‌طور مستقیم استفاده کنند. به‌ویژه شرکت‌های مستقر در مناطق آزاد و ویژه اقتصادی، واردات خود را از طریق ثبت آماری و با گزینه بدون انتقال ارز انجام می‌دادند.

وی افزود: در این شرایط، برخی از شرکت‌های بزرگ صادرکننده، به ویژه در حوزه‌های پتروشیمی و فلزات اساسی، صادرات قابل توجهی داشتند که نتوانستند از ارز آن برای واردات استفاده کنند. این امر منجر به باقی ماندن بخشی از تعهدات ارزی این شرکت‌ها مربوط به سال‌های مذکور شد.

قنادزاده تصریح کرد که این موضوع ناظر به پرونده‌های سنوات گذشته است و به‌دنبال ایجاد یک مسیر جدید برای رفع تعهد ارزی نیست. به دلیل محدودیت‌های فنی سامانه‌ای، امکان لینک شدن کوتاژهای صادراتی با واردات انجام‌شده وجود نداشت و بنابراین، برخی پرونده‌ها همچنان باز مانده‌اند و صادرکنندگان با مشکلاتی مواجه شده‌اند.

معاون سازمان توسعه تجارت ایران ادامه داد که پس از طرح این موضوع، جلسات کارشناسی و فنی متعددی برای بررسی مدارک و مستندات مربوط به این …



 آخرین خریدهای تراکتور در نقل‌انتقالات؛ مرتضی فاضلی، خادمی، ثمری‌صفا، فیضی
۳۱ دقیقه قبل / سایت پارس فوتبال

آخرین خریدهای تراکتور در نقل‌انتقالات؛ مرتضی فاضلی، خادمی، ثمری‌صفا، فیضی

باشگاه تراکتور در آخرین لحظات نقل و انتقالات با چهار بازیکن جوان قرارداد امضا کرد. این بازیکنان در تمرین تیم تراکتور شرکت کردند.

 پاسخ وزیر نفت به ادعای توقف فروش نفت ایران
۵۴ دقیقه قبل / سایت اکوایران

پاسخ وزیر نفت به ادعای توقف فروش نفت ایران

وزیر نفت در واکنش به اظهارات همتی درباره توقف فروش نفت ایران، ضمن ابراز تعجب از این ادعا گفت فروش نفت همچنان ادامه دارد و بخشی از نفت خام ایران به مشتریان تحویل داده شده است.

 کالابرگ مردادماه مشمولان احراز اقامت، شارژ شد
۲ ساعت قبل / سایت هم میهن

کالابرگ مردادماه مشمولان احراز اقامت، شارژ شد

معاون وزیر رفاه اعلام کرد: اعتبار کالابرگ مردادماه آن دسته از هموطنانی که پیامک احراز اقامت دریافت کرده و با استفاده از کد دستوری #1463*500* و ثبت نشانی محل سکونت در سامانه املاک و اسکان، نسبت به احراز اقامت خود اقدام کرده بودند، امروز، پنجم شهریورماه همزمان با کدهای ملی ۷، ۸ و ۹ شارژ شد.

 چین درباره تحریم‌های غیرقانونی آمریکا اعلام‌نظر کرد
۱۲ دقیقه قبل / سایت تابناک

چین درباره تحریم‌های غیرقانونی آمریکا اعلام‌نظر کرد

اسکات بسنت، وزیر خزانه‌داری آمریکا دیروز جزئیات این طرح ادعایی را اعلام کرد و گفت که هر کشور یک جدول زمانی مشخص برای متوقف کردن فعالیت‌های خود در ارتباط با ا...

 ارتش صهیونیستی مدعی ترور ۲ عضو گردان‌های القسام شد
۱ ساعت قبل / خبرگزاری ایسنا

ارتش صهیونیستی مدعی ترور ۲ عضو گردان‌های القسام شد

ارتش رژیم صهیونیستی مدعی شد در دو حمله جداگانه در خان‌یونس در جنوب نوار غزه، دو عضو گردان‌های القسام را ترور کرده است که یکی از آنها پیش‌تر محافظ شخصی یحیی السنوار بوده است.

 فیلم ماندگارترین سکانس سریال دلدادگان: عروسی نادر و فرزانه و گریه های مالک
۱ ساعت قبل / سایت رکنا

فیلم ماندگارترین سکانس سریال دلدادگان: عروسی نادر و فرزانه و گریه های مالک

سکانس عروسی نادر و فرزانه در سریال «دلدادگان»، با حضور مالک و چشمان اشک‌بارش، به یکی از غم‌انگیزترین لحظات این مجموعه تبدیل شده است؛ لحظه‌ای که قلب مخاطبان را به لرزه درآورده و توجه بسیاری را به خود جلب کرده است.



آقای وزیر؛ اگر از قیمتهای فروشگاه زیرمجموعه وزارتخانه اطلاع ندارید، چگونه از قیمت بازار باخبرید؟ - مردم سالاری آنلاین
روزنامه مردم سالاری

آقای وزیر؛ اگر از قیمتهای فروشگاه زیرمجموعه وزارتخانه اطلاع ندارید، چگونه از قیمت بازار باخبرید؟ - مردم سالاری آنلاین

اگر فروشگاه دولتی قرار است در بازار نقش‌آفرین باشد، باید برای مردم مزیت ایجاد کند؛ وگرنه صرفِ داشتن تابلوی دولتی، نه قیمت را پایین می‌آورد و نه سفره مردم را رنگین‌تر می‌کند.
آتش‌بس در آسمان، جنگ در بازار؛ ترامپ چطور زمین بازی را عوض کرد؟
سایت اقتصاد ۲۴

آتش‌بس در آسمان، جنگ در بازار؛ ترامپ چطور زمین بازی را عوض کرد؟

پس از هفته‌ها سایه جنگ نظامی، حالا نبرد ایران و آمریکا وارد مرحله‌ای شده که در آن تحریم‌ها جای موشک‌ها را گرفته‌اند. واشنگتن با هدف قرار دادن شبکه مالی و نفتی ایران به دنبال افزایش فشار است و تهران نیز تنگه هرمز و ظرفیت‌های منطقه‌ای خود را به عنوان اهرم چانه‌زنی حفظ کرده است؛ معادله‌ای که پایان آن هنوز نامعلوم است.
سایت اقتصاد ۲۴

فیلم/ مشاور قالیباف: مردم باعث گرانی شدند!

بنزین در محاصره تکذیب و کمبود/ از عیدی اصولگرایان تا صف‌های بنزین؛ میراث ۲۰ ساله یک تصمیم پوپولیستی
سایت اقتصاد ۲۴

بنزین در محاصره تکذیب و کمبود/ از عیدی اصولگرایان تا صف‌های بنزین؛ میراث ۲۰ ساله یک تصمیم پوپولیستی

صف‌های بنزین، تکذیب‌های دولتی و نگرانی از تغییر سهمیه‌ها بار دیگر پرونده قدیمی بحران انرژی در ایران را باز کرده و دولت میان فشار ناترازی و هراس از تبعات اجتماعی هرگونه تغییر در قیمت سوخت، به دنبال راهی برای عبور از بحرانی است که ریشه‌های آن به تصمیمات مجلس هفتم بازمی‌گردد.
سایت اکوایران

آمریکا در آستانه بحران بدهی؟

سایت عصرایران

محسن نامجو خواننده از بازگشت به ایران خبر داد: بودن در وطن از موسیقی مهم‌تر است