قیمت طلا امروز




 سایت فرتاک / ۶ ساعت قبل

روابط بحرانی یونان و ترکیه: تأسیس پارک‌های آبی در دریای اژه

روابط یونان و ترکیه به دلیل تأسیس دو پارک آبی ترکیه در شمال شرقی دریای اژه به شدت در حال تیره شدن است. این اقدام می‌تواند پیامدهایی جدی برای دو کشور داشته باشد.
 روابط بحرانی یونان و ترکیه: تأسیس پارک‌های آبی در دریای اژه

به گزارش فرتاک نیوز؛ به نقل از روزنامه یونانی کاتیمرینی، تأسیس این دو پارک آبی در ترکیه در دریای اژه به عنوان یک اقدام غیرقابل قبول از سوی آنکارا تلقی می‌شود و به وخامت جدی روابط دو کشور منجر خواهد شد.

نویسنده این یادداشت تأکید کرده که زمان‌بندی این اقدام به هیچ وجه تصادفی نیست و نشان‌دهنده عدم تمایل آنکارا برای رسیدن به تفاهم با آتن است.

ترکیه اخیراً به برنامه جدید گردشگری یونان اعتراض کرده و مدعی شده که یونان از حفاظت محیط زیست به عنوان ابزاری برای اهداف سیاسی خود استفاده می‌کند و خواستار اجتناب از اقدامات یک‌جانبه در آب‌های مشترک شده است.

این رسانه همچنین به انتقاد از تلاش‌های ترکیه برای نادیده گرفتن قوانین بین‌المللی و تحمیل واقعیت‌های جدید در دریای اژه پرداخته است. آنکارا به دلیل تعیین پارک‌های دریایی به صورت یکطرفه، از مرزهای آب‌های سرزمینی خود فراتر رفته و این امر نیازمند توافق با کشورهای همسایه است.

فرمان رئیس‌جمهور ترکیه، آب‌های بین‌المللی را به منطقه‌ای حفاظت‌شده تبدیل کرده که می‌تواند ارتباط آبی بین جزایر لیمنوس و ساموتراکی را قطع کند. این اقدام در واقع به تلاش ترکیه برای جدا کردن جزیره کاستلوریزو از دیگر جزایر یونان تعبیر می‌شود.

در مورد شمال شرقی دریای اژه، پارک دریایی دهانه تنگه داردانل تأثیر چندانی بر کشتیرانی بین‌المللی نخواهد گذاشت، اما محدودیت‌هایی برای جزایر یونان ایجاد خواهد کرد و خلیج ساروس نیز بسته خواهد شد.

کاتیمرینی به این نکته اشاره کرده که یونان باید به وضوح اعلام کند که هیچ کشوری نمی‌تواند با مصوبات داخلی خود، تردد در آب‌های بین‌المللی را محدود کند.

در حالی که آنکارا ادعا می‌کند که پارک‌های دریایی تأثیری بر آزادی ناوبری نخواهند داشت، در عمل به دنبال تحمیل شرایط خود به شکلی غیرقانونی بر سایر فعالیت‌های دریایی است. این در حالیست …



 یونان: اسرائیل در حال بررسی حمله به اهداف ترکیه در قبرس است
۴۸ دقیقه قبل / سایت خبرفوری

یونان: اسرائیل در حال بررسی حمله به اهداف ترکیه در قبرس است

یک رسانه یونانی با طرح سناریویی درباره احتمال گسترش تنش میان رژیم صهیونیستی و ترکیه به شرق مدیترانه، نوشت که تل‌آویو در حال بررسی حمله به اهداف نظامی ترکیه در شمال قبرس است.



 فرآور به‌دلیل تأخیر در افشای صورت‌های مالی تعلیق شد
۳ ساعت قبل / سایت صدای بورس

فرآور به‌دلیل تأخیر در افشای صورت‌های مالی تعلیق شد

نماد معاملاتی شرکت فرآوری مواد معدنی ایران با نماد «فرآور» به‌دلیل رعایت نکردن الزامات افشای اطلاعات، تعلیق شد.

 صعود شاخص کل به کانال ۶ میلیون واحد؛ ارزش معاملات به ۴۴۴ همت رسید
۲۶ دقیقه قبل / سایت صدای بورس

صعود شاخص کل به کانال ۶ میلیون واحد؛ ارزش معاملات به ۴۴۴ همت رسید

بازار سرمایه در معاملات امروز با ثبت رشد شاخص‌ها و گردش قابل توجه نقدینگی، در فضایی مثبت به کار خود پایان داد؛ جایی که شاخص کل از مرز ۶ میلیون واحد عبور کرد و ارزش معاملات به بیش از ۴۴۴ هزار میلیارد ریال رسید.

 لیپ موتور B05 در برابر پژو E-308؛ برتری چینی‌ها فقط به قیمت ختم نمی‌شود
۳۲ دقیقه قبل / سایت اسب بخار

لیپ موتور B05 در برابر پژو E-308؛ برتری چینی‌ها فقط به قیمت ختم نمی‌شود

آیا یک خودروی برقی چینی می‌تواند با اختلاف قیمت قابل‌توجه، فناوری بهتر و شارژ سریع‌تر، پژو E-308 را شکست دهد؟

 پیشنهاد جنون‌آمیز اینفانتینو؛ فلسطین و اسرائیل با یکدیگر مسابقه بدهند!
۲ ساعت قبل / سایت خبر ورزشی

پیشنهاد جنون‌آمیز اینفانتینو؛ فلسطین و اسرائیل با یکدیگر مسابقه بدهند!

ایده جنجالی اینفانتینو برای برگزاری جام جهانی زیر ۱۵ سال با حضور ۲۱۱ کشور، مراسم در دیزنی‌لند و دیدار افتتاحیه اسرائیل و فلسطین، پیش از جام جهانی ۲۰۲۶ کنار گذاشته شد.

 سیاستگذاری اینوتکس با تمرکز بر فناوری
۱ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

سیاستگذاری اینوتکس با تمرکز بر فناوری

نشست شورای سیاستگذاری رویداد اینوتکس و المپیک فناوری با حضور حسین افشین، معاون علمی رئیس‌جمهور و با نگاه ویژه به ماموریت این معاونت در پارادایم نوین حکمرانی علم، فناوری و نوآوری در محل معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری برگزار شد.

 بحران شبکه برق؛ آیا مدیریت هوشمند مصرف می‌تواند جای ساخت نیروگاه‌های جدید را بگیرد؟
۵۰ دقیقه قبل / سایت تجارت نیوز

بحران شبکه برق؛ آیا مدیریت هوشمند مصرف می‌تواند جای ساخت نیروگاه‌های جدید را بگیرد؟

شبکه برق آمریکا در برابر رشد سریع تقاضای برق، به‌ویژه از سوی مراکز داده، با چالشی روبه‌رو شده که شباهت زیادی به مشکلی دارد که صنعت مخابرات در دهه ۱۹۹۰ با آن مواجه بود.