
به گزارش فرتاک نیوز؛ وضعیت فعلی رئال مادرید تحت هدایت ژوزه مورینیو مثبت ارزیابی میشود، اما سرمربی پرتغالی به دنبال بهبود عملکرد دفاعی تیم است. او از دریافت دو گل در دو بازی ابتدایی لالیگا ناراضی است و میخواهد ساختار دفاعی تیم را تقویت کند، زیرا مهار قدرت هجومی رئال برای حریفان در طول فصل دشوار خواهد بود.
مورینیو از دو گل خورده مقابل اسپانیول و رئال سوسیداد رضایت ندارد و میداند که افت تمرکز پس از گلزنی باید بهبود یابد. در بازی مقابل رئال سوسیداد، تیم سه شوت به حریف داد که تنها یکی به گل تبدیل شد، اما این تیم ۱۰ بار به سمت دروازه کورتوا شوت زد.
در بازی شنبه گذشته برابر اسپانیول، از هشت شوت این تیم، سه شوت در چارچوب بود. به همین خاطر، مورینیو بهبود تعادل دفاعی را وظیفهای کلیدی میداند که تمام بازیکنان، از دروازهبان تا مهاجم، باید در آن مشارکت داشته باشند.
در عین حال، رئال مادرید از نظر هجومی قدرت قابل قبولی از خود نشان داده است. این تیم در برابر اسپانیول ۲۱ شوت به سمت دروازه داشت که هشت مورد در چارچوب بود و همچنین در برابر رئال سوسیداد ۲۰ شوت زد که ۱۰ شوت به دروازه رفت. مجموعاً، شش گل به ثمر رسانده و دو ضربه به تیر دروازه زدهاند.
مورینیو از مالکیت توپ بالای تیمش در هر دو بازی نخست راضی …












